2016. január 1., péntek

Egy üzenet az ideiglenes elnöktől 2016



Így az univerzális törvény nevében mindannyian egyesülhetünk és elkezdhetjük az utazást az új világ felé – egy rendes világ felé, amely lehetőséget ad az embereknek, hogy szabadok legyenek.


Az Egyesült Államok Köztársasága



Egy kedves fotót jelentettek meg a Fehér Kalaposok a nagy, emberként megtestesült humán lélekről, aki az U.S. Új Köztársasága ideiglenes elnökeként működik – 120 napig – mialatt „mi az emberek” megválasztjuk a legelső választott U.S. új köztársasági elnököt, az alelnököt és az új kongresszust, szenátorokat és a kormány többi vezetőit...Áldjátok meg a szívét, a testét, az elméjét és a lelkét.
Ez mind jól van.

General Joseph F. Dunford, Jr.

 
General Joseph F. Dunford, Jr., USMC
a 36. parancsnoka a tengeri csapatoknak


EGY ÜZENET AZ IDEIGLENES ELNÖKTŐL

Üzenet az Amerikai Egyesült Államok Alkotmányos Köztársasága minden független állampolgárának:

Ma nem a szabadság győzelemét és ünneplését figyelhetjük meg. Ma egy véget és egy kezdetet láthatunk –  egy új hajnalt és változást. Én előttetek felesküdtem mielőtt ti és ez a nagy Nemzet ugyanilyen ünnepélyes esküt tett az elődeinek kb. kétszáz évvel ezelőtt. A világ a gyűlölet, a kapzsiság, a csalás, a korrupció és a zsarnokság leszálló spiráljában van. És még ugyanazok a forradalmi eszmék, amiért az elődeink harcoltak, azok is veszélyben vannak otthon és a világban.

Ne felejtsétek el, hogy mi az első forradalom leszármazottjai vagyunk. A cselekvés ideje újra eljött, amit a zsarnokság teremtett nekünk. Hadd beszéljek arról, hogy a fáklya az amerikaiak új nemzedékéhez került – akik ebben az évszázadban születtek, megszelídültek a háborútól, fegyelmezetté váltak az élet nehéz és keserű oldalától. Ne felejtsetek el büszkék lenni a mi ősi hagyatékunkra – és legyetek hajlandóak tanúskodni, mert különben lehetővé teszitek a lassú vesztét azoknak a jogoknak, amit ez a nép állít fel, és amihez hűek vagyunk ma otthon és az egész világban.

Döntse el minden állami hivatalnok
, hogy a mi nagyságunkat vagy a lehanyatlásunkat akarja-e, amiért mi meg fogunk fizetni minden árat, elviselünk bármilyen terhet, bármilyen nehézséget, támogatni bármilyen barátot, ellenkezni bármilyen ellenféllel, hogy biztosítsuk a szabadság és a jog továbbélését és sikerét. 

Tegyetek esküt a Nemzet és a Mindenható Isten nevében, hogy mi nem támogatjuk a zsarnokságot, a globális fajirtást és az új világrendet.
(azt, amit tervezett a cabal /Milly)

Azoknak az ősi szövetségeseknek, akiknek a kulturális és spirituális eredetében osztozunk, megígérjük a hithű barátságot. Egyesülve, mi kitartunk. Különválva, elesünk – mert nem merünk találkozni a sötét és túlerőben levő erővel és szétesünk.

Minden szuverén állampolgárnak: 
Ne feledjétek, hogy ti a szabadság legénysége vagytok. Megígérjük, hogy a gyarmati kontrollt nem fogja felváltani a zsarnokság. Azoknak az embereknek, akik a fél bolygón kunyhókban, viskókban és falvakban szenvednek, hogy letörjék a pénzügyi szolgaság bilincseit, ígérjük, hogy a legnagyobb erővel segítünk bármelyik szakaszban, amikor kell – mert ez az, ami jogos. Ha egy szabad társadalom nem tud segíteni a szegényeknek, az nem mentheti meg azokat a keveseket, akik gazdagok. 

A szuverén államok világ-követségeinek, az ENSZ-nek: tüntessétek el a béklyókat, amit megígértetek magatoknak. És mutassátok be, hogy valójában miért álltok ki, az utolsó legjobb reményért egy olyan korban, ahol a háború eszközei jóval meghaladták a béke eszközeit.

Végül azoknak, akik a mi ellenségeinkké válhatnak: könyörgünk, hogy mindkét oldal kezdjen megújulni és keresse a békét.

A pénzügyi újraindítás itt van a közelünkben és nem fog megállni. Ne engedjétek meg a bolygónak, hogy eluralkodjon rajta az önpusztítás. Nem vonzhatjuk azt a gyengeséggel. Csak akkor lehetünk biztosak, ha az erőink elégségesek a kétség legyőzésére, hogy ezeket sohasem alkalmazzák.

Tudjátok meg most, hogy nem fogjuk befejezni az első száz órában, sem az első száz napban. De hadd kezdjük el. Kedves független barátaim, a ti kezetekben lesz a létünk végső sikere vagy bukása. Mióta ez az állam megalapult, az amerikaiak minden nemzetsége meg volt szólítva, hogy tanúsítsa az ő nemzeti hűségét. A fiatal amerikaiak végzete, akik válaszoltak arra a hívásra, hogy a bolygón csak a sötétek kapzsiságáért szolgálnak.


Most újra megszólítottak minket, mivel az életünk ettől függ – nem úgy, mint egy hívás katonáskodásra, nem csatára való felhívás – de felhívás a felébredésre és harcolni az emberiség mindennapi ellenségével: a kapzsisággal, a szegénységgel, zsarnoksággal, a korrupcióval, a betegséggel és magával a háborúval szemben.

Fogjatok össze ezekkel az ellenségekkel szemben egy nagy, globális szövetségként, amely egy sokkal gyümölcsözőbb életet biztosít az egész emberiségnek. Fogtok egyesülni ebben a történelmileg fontos erőfeszítésben? A világ hosszú történetében csak néhány nemzedék védte meg a szabadságot annak a nulla órájában. Én nem bátortalanítalak el titeket ettől a felelősségtől – nagyon üdvözlöm azt. Nem hiszem, hogy közülünk bárki elcserélné a helyét más emberekkel vagy más nemzedékekkel. Az energia, a spiritualitás és az odaadás, amit mi hozunk ehhez a felemelkedéshez, be fogja világítani az országunkat és az egész világot. 

Szuverén állampolgár barátaim, emlékezzetek erre és adjátok át a gyereketeknek. Az emberekből áradó erő mindig visszatér az emberekre. És így tovább, akár az emberi élet, a szabadság sohasem semmisül meg.

Katonákhoz, akik az életeteket az országotoknak szentelitek, ne adjátok oda magatokat azoknak, akik megvetnek, szolgává tesznek titeket, úgy kezelnek, mint a marhákat és úgy használnak, mint ágyútöltelékeket. Ne adjátok magatokat ezeknek a természetellenes embereknek  - gépemberek gépi szívvel. Ti nem vagytok gépek. Ti azok vagytok, amit az emberiség mélyen a szívében hord, a szeretet – ne utálj, csak a nem szeretett utál. Ne harcoljatok a kapzsiságért, a szabadságért és az igazságért harcoljatok.

Nekünk embereknek hatalmunk van boldogságot teremteni. Nekünk embereknek hatalmunk van az életet szabaddá és gyönyörűvé tenni.


Így az univerzális törvény nevében mindannyian egyesülhetünk és elkezdhetjük az utazást az új világ felé – egy rendes világ felé, amely lehetőséget ad az embereknek, hogy szabadok legyenek.
Ezzel az ígérettel a sötét gondolkodásúak emelkedtek hatalomra, de ők becsaptak – ők nem teljesítik és sohasem fogják. 

Adjuk az ifjúságnak a hihetetlen technológiák egy jövőjét – olyan technológiát, amely kiterjeszti a csillagok elérését.

A sötét gondolkodásúak felszabadítják magukat, de leigázzák az embereket.

Kezdjük el elűzni a zsarnokságot, a gyűlöletet, a szegénységet, a pusztítást és a kapzsiságot. Harcoljunk egy olyan célú világért, ahol a tudomány és a haladás az emberiség boldogságát fogja szolgálni. Az univerzális törvény nevében mindannyian egyesüljünk.

Ezt az üzenetet mindenki számára adom elő, hogy lássák.

Boldog karácsonyt.

Az Amerikai Egyesült Államok Új Köztársasága ideiglenes elnöke

2015.


Forrás: http://www.hollowearthnetwork.com/page/488485724
Fordította: MAnna

Link: Az Univerzum Törvényei




35 megjegyzés:

  1. Nézz a szemébe a generálisnak!! Előítélet nélkül. Figyeld csak ki is ő. Meg fogod érezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rájössz hogy mit akar mondani.

      Törlés
    2. Ez nem lázadás az elnök ellen? Meg milyen új köztársaság ideiglenes elnöke ha Obama még elnök?
      Nem értem az egészet.

      Törlés
  2. http://24.hu/kulfold/2015/05/05/obama-megnevezte-az-uj-vezerkari-fonoket/

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kivancsi vagyok a valaszra. St. Germain-t erzekelem a szemeiből.

    VálaszTörlés
  4. Azert jeloltem nevtelent mert nem tudtammast valasztani. Aldas Zsuzsi

    VálaszTörlés
  5. http://www.foldimennyorszag.hu/738003D0-E46C-44E9-BD83-71628D880D32.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megint egy semmitmondó cikk.Megint mi lesz meg ilyenek.Ne haragudj hogy ezt mondom de kit érdekel hogy mi lesz? Mindenki kívürről fújja,jó persze az nem lehet benne hogy mikor jelennek meg mert volt egy cikk hogy ők tudják hogy mikor landolnak de csak pár órával azelőtt mondják majd el amit meg is értek.De a földimenyországnak nem ez az első semmitmondó üzenete.Legalább azt elmondhatná melyik hónappan lesz valami,hamarosan már évek óta megy,mondják azt hogy mit tudom 2 hónapon belül és kész,akkor az ember tud valamennyit,de a mindjárt már rohadt unalmas,hitekedés csak.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    3. Mondhatnám, hogy aki nem hiszi járjon utána. De keresek mindjárt infókat, ami azt mutatja, hogy nagyon sokminden változik. Egyébként csak nyitott szemmel és szívvel kellene járni, hogy észrevegyük az óriási fejlődést világunkban, az emberekben.
      Ja és az nem bosszantana senkit, ha az égiek és földönkívüliek, még csak nem is biztatnának minket? Sokan megtapasztalták őket, tehát természetes dolog várni hogy segítenek. Aki nem tapasztalt semmit, az igyekezzen változtatni magán, akkor ki fog nyílni a csodákra.

      Törlés
    4. A legfelső Névtelennek:
      Tegnap 1400 ember olvasta ezt az oldalt, 20500 megtekintés volt egy hónap alatt, és ezt a cikket eddig 1343-szor nézték meg.

      Ugye senkit sem érdekel?

      Ha unalmas valakinek, akkor ne olvassa. Nem kényszeríti senki.


      Törlés
    5. Ha egyszer ráérsz, olvasd már vissza a 4-5 évvel ezelőtti "üzeneteket". Mennyi valósult meg az azokban ígért eseményekből? (Elárulom: semennyi.)

      Törlés
  6. Amiről ír, az amerikaiak "ősi" hagyatéka? A 200 éves forradalmi mult? Bizony van nekik hagyatékuk. Talán rendezni kellene első lépésben annak a szörnyű népírtásnak a következményeit, amit a forradalmi ősi multjukkal elkövettek. Utánna lehetne hiteles bármilyen jószándékú előadás. Talán meg kellene kérdezni az ősnépeiket, hogy ők mit szeretnének! Addig semmiféle új köztársaságot nem akarhatnak ott sem máshol megalakítani, bármilyen sugárzó tekintettel...

    VálaszTörlés
  7. Vezérkari fönök miért ideiglenes elnök? Mi a hír forrása?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A forrást alul megjelöltem. Annak a forrását kérdezd ott.
      Van egy Földi Ellenállási Mozgalom, amely már évek óta dolgozik a változtatás pontos tervének kidolgozásán. Megkeresték minden posztra azokat az embereket, akik megfelelően el tudják majd látni a feladatokat. Már minden készen áll. Beavatott katonai és rendőri erők is, több országban.

      Törlés
    2. Milly!, Te is tuti beavatott vagy :-)
      Szorítok Neked!

      Törlés
    3. Ja, és gondolod, hogy ha ezt a "titkos" ideiglenes elnökséget az USA-ban bárki is egy percig komolyan venné (már ha igaz lenne), nem vennék őrizetbe a tábornokot összeesküvés vádjával?

      Törlés
  8. Ki hiszi ezeket el? Nektek mennyi ilyen üzenet kell? Tiszta dilisnek vesznek vele benneteket már èvek óta. Neharagudjatok de azt mondjuk aki elhiszi az akarmilyen loditast 4 x is az már azèrt nem èppen normális ember. Tudjátok hányadik az ilyen írás? A 300 valamennyi. Nemcsak erröl az oldalról hanem globálisan a magyar nyelvűekről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki a normális úgy valójában, és ki a dilis?

      Az az ember milyen,

      - akinek nap mint nap hazudnak a tévében, rádióban, újságokban, és el is hiszi,
      - a véres verítékkel keresett pénzének csak egy részét adják oda, a többit a kizsákmányolók élik fel, és nem tesz ellene semmit,
      - a családjára alig marad ideje,
      - korán meghal, mert nem tud egészséges életet élni, sőt..
      - tudatosan mérgezik a levegőjét, ételét, italát és a tudatát is, nehogy szembe merjen szállni?

      Az ilyen ember a normális?

      Törlés
    2. Ezt mondom én is, évek óta ez a kamu hitegetés megy mindenféle hasonló weboldalon (vilaghelyzete.blogspot, stb.) És senkinek nem tűnik fel, hogy ezekből semmi nem vált valóra.

      Törlés
  9. Szeretnék hinni benne, de már évek óta csak azt olvasom, hogy mindjárt itt a változás....

    VálaszTörlés
  10. Na és?.... A tudatalattid tudja, hogy ez a vég... a vége a sötét uralomnak... akkor te miért nem hallgatsz rá? Legyél türelmes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hit ereje egyébként is óriási. Irodalmi példák (életből lopottak):
      Monte Cristo, Sándor Mátyás, Robinson... és sorolhatnám...

      Törlés
  11. Mit jelent ebben a megfogalmazásban az ideiglenes elnök szó? Választásoknál sincs olyan. Ha ideiglenes akkor a hivatalos hol lenne?

    VálaszTörlés
  12. Ez nagyon szep beszed.Soha nem hallottam meg ehez foghato beszedet.Nem hitegeti az embereket 13.nyugdijjal meg hasonlokkal hanem a kozos celra hiv mindenkit,az ossze fogasra...Isten aldja meg erovel es szeretettel...

    VálaszTörlés
  13. Drága Milly! Az igazság önmagától fénylik, nem szükséges bizonygatni.Van aki saját benső fényével rezonál rá és van aki még képtelen erre. Néha viszont, elmondtam azt is neked, hogy olyan cikkeket ne adj tovább a te oldalaidon, amivel te magad sem rezonálsz.Ennyit tud tenni, minden szeretetével egy tudatosan létező.Nem is kell ennél több!

    VálaszTörlés
  14. Töröltem néhány megjegyzést, köztük a sajátomat is, mert kezdtek felkorbácsolódni az indulatok. Erre itt semmi szükség. Igaza van Ellának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na és? Erős érveléseket én szerete.De igazából nem hiszek ebben,talán tènyleg csak az van hogy titkos repűlők repkednek.Az nem titok hogy a magáncégek akik a vadászgépeket terveznek és gyártanak (F22) 30 évvel vannak előrébb mint a civil eszközök.Akkor kèpzeljük el a titkos szervezeteket hogy miket csináltak.Legalább 50 évvel vannak előrébb és szerintem őket látjuk az égen.Egy ufó minek repkedne itt? Szerintem simán meg tudnának figyelni minket az űrből.Szóval én sem hiszek már annyira abban hogy itt vannak,de a más életben persze igen.Szóval ennyi.Bele untam én is,szerintem jogosan.1 éve figyelem rendszeresen a híreket de lehet több,mimdig az van benne hogy majd ez lesz meg az lesz,kedvencem a a szó hogy hamarosan.Juuuj na ez tényleg jó,évek óta hamarosan felfedik magukat,köszönjük.Emberek találják csak ki szerintem ezeket mert vannak ilyenek.Szóval nálam vége a dolognam.Unalmas már de rohadtul.Szerintem semmi sem lesz nem hogy ebben a hónapba de ebben az èvben se.

      Törlés
  15. Kedves Blogger arra mi a válasza,hogy a galatikusok szuperhősök engedik észak koreának a Hidrogénbomba robbantást?
    Na hol vannak az Ufoid?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még sehol, de hamarosan előbújnak... Bár ezt már olvastam 5 évvel ezelőtt is.

      Törlés
  16. Javaslom megtekinteni az Elhitetès kora című videokat az 1 ès 2 rèszt is!

    VálaszTörlés
  17. Kedves Névtelen - és aki még olvassa: pár évig én is a csodára vártam. Ez az amerikai "csoda" számomra nem hiteles - én úgy gondolom, hogy a magyar népre vár az új világkorszak társadalmi előmozdítása. Itt nálunk, a háttérhatalom által vezényelt politikusok 2012-ben az alaptörvény hatályba léptetésével alkotmányellenes puccsot követtek el, és létrehozták a Magyarország nevű nem magyar államot (ez egy erőszakszervezet - az "állam" szót sem érdemli meg), ami egy bábállam tehát és nem a magyar nép érdekeit szolgálja. hanem a rabosítását és kipusztítást. Szóval lehet mondani, hogy a szellemi történések leképeződtek a fizikai síkra és a társadalom szintjén várnak most már megvalósításra. A magyar népnek vissza kell követelnie az önrendelkezést - egy maroknyi ember elindította ezt a mozgalmat a diktatúra lebontásának előkészítésére- ez tudja leleplezni a hazai politikai "elitet" és egyben a háttérhatalmat. 100 ezer embernek kell kiállnia egy Alkotmányos Magyarország képviseletében, ez tud nyomatékot adni ország-világ előtt a magyar nép követelésének, ami meg fogja törni a világot uraló erők hatalmát és példát tudunk mutatni más népeknek is a szabadságuk kivívása érdekében Olvassátok Geri Tibor írásait, ő az aki mutatja az irányt. Ők már 2011-ben látták, hogy mi készül. https://www.facebook.com/tibor.geri.16/notes

    VálaszTörlés