2016. augusztus 2., kedd

A szenvedés és az áldozatvállalás nem hasznos cél 2016. 07.24.




Nem félhettek a felébredéstől, ha ez az akaratotok és a szándékotok- és ez minden bizonnyal az!



A szenvedés és az áldozatvállalás 
nem hasznos cél


Lejegyezte John Smallman
2016. júl.24.



Amint most tisztán látható, még a főáramú média is beszél erről, hatalmas változások vannak folyamatban az egész bolygón. Ne izgassátok fel magatokat és ne féljetek és szorongjatok, amikor felfordulást és destabilizálódást hallotok és olvastok minden területen, amint a politikusok a félelem- és terror-kártyát kijátszását folytatják.


Csak a SZERETET van. Minden más illúzió. Igen, az emberek szenvednek, de emlékeznetek kell, hogy semmi sem véletlen! Mindannyian azt választottátok, hogy a Földön legyetek a spirituális fejlődésnek ezen a pontján és azon a helyen, ahol most vagytok. Határozzátok el, hogy Szeretetet küldtök azoknak, akik fájdalomban élnek, akik szenvednek. Egyáltalán nem tudjátok elképzelni, hogy milyen hatásos ha csak ezt teszitek, és ez az, amit itt tennetek kell.


Ebben a pillanatban mindenki, aki itt van a Földön, azt választotta, hogy most itt legyen bemutatni, megosztani és terjeszteni a Szeretetet, ami a Ti Isteni Természetetek. Minden problémára a Szeretet a megoldás és így nagyon sokan inkarnálódtak a Szeretetre, hogy az emberiséget a Felébredésre bírják, és ez most sikerül. Amit fizikailag láttok megtörténni sok területen, az egy hatalmas Ébresztő Hívás, és ez hallatszik.


Az emberiség felébredése elkerülhetetlen időszak. Ez nem azt jelenti, hogy minden ember fel fog ébredni a most folyó felébredési folyamatban, mert néhányan azt választották, hogy nem ezt teszik. Azonban ne aggódjatok azok a szeretettek miatt, akik úgy tűnik, nem rendelkeznek spirituális hajlammal, mert az emberiség álma mély, és sokan, akikről azt hiszik, nincs spirituális hajlamuk vagy érdeklődésük és csak mélyen alszanak, fel fognak ébredni. A jelenleg emberként inkarnálódottak maradékának a többsége azt választotta, mielőtt emberi formába lépett, hogy segít a felemelkedési folyamatban, csak azt nem fogták fel, milyen méllyé változhat az alvásuk.


Azon kevesek, akik azt választották, hogy nem ébrednek fel, még részei a felemelkedési folyamatnak és nagyon bátran váltak emberré, hogy őrült játékokat játsszanak a többiek sokkolására, hogy azok felszabaduljanak az illúzióhoz való erős ragaszkodásukból. Később ők el fognak mozdulni egy másik környezetbe, ahol  minden, ami szükséges a felébredésükhöz bőségesen és szeretetteljesen rendelkezésükre fog állni.


Isten Szeretete az emberiség iránt örökre, mindenkire kiterjed. Senki soha nem lesz kihagyva vagy elveszve, mindenki fel fog ébredni.


A mostani feladatotok - miközben körülöttetek minden zavarodottnak tűnik -  hogy tartsátok a Fényeteket magas szinten, a briliáns Fényt, ami isteni gyermekekként örökre, élénken, élően bennetek van, erőt és bátorságot ad, ha szenvedtek – és a sokatok valódi szenvedését – a kétségeket, az aggodalmakat hagyja elmenni és naponta átformálja a szándékotokat, hogy szeretőek legyetek, függetlenül attól a helyzettől, amiben vagytok, vagy amibe látszólag véletlenül kerültetek. Ahogy jól tudjátok, nincsenek véletlenek. A véletlen az illúzió egy megjelenése, egy következménye, aminek úgy tűnik, nincs oka. Mindig van oka a történéseknek, azok nektek jelennek meg – egyénileg és csoportosan – olyan leckékkel, amit azért választottatok megtanulni, hogy felébredjetek.


Isten Fia azt választotta, hogy megtervezi és létrehozza az illúziót a különválás megtapasztalására, mert Ő bizonyítani akarta Magának, hogy nincs szüksége az Apjára – ez egy kicsit olyan, mint a tinédzserek lázadása, amin olyan sok ember keresztülmegy – és Isten, és az ő határtalan bölcsessége megértette ezt, mert Ő a szeretett Fiának határtalan hatalmat adott, azt az illúziót, hogy amit alkotott csodálatosan valódinak fog tűnni, így tulajdonképpen annyira valóságos, hogy Ő el tud merülni benne. És Ő ezt megtette. Előre láthatóan Isten azonnal megadta Neki a lehetőséget, hogy megtalálja az utat Hazafelé.


Emlékezzetek, a különállás érzése, ami valójában sosem történt meg, egy pillanatig tartott. Ebben a pillanatban azonban az illúzió sok milliárd évnek tűnt és látszólag az volt. És azok az évmilliárdok sok szenvedést hoztak nektek, olyan szenvedéseket, amiktől most végül készek vagytok megszabadulni. Valóban, az áldozathozatalhoz való megszállottság ellenére, amihez olyan sokan, olyan sokáig ragaszkodtak, a szenvedés és az áldozathozatal nem hasznos terv, mások megmutatják nektek, hogy az ő áldozatuk nem vezet célhoz.


Isten, a ti mennyei Atyátok, minden létező Teremtője, határtalanul szeret benneteket és csak a ti örök boldogságotokra vágyik.


Szenvedni és áldozatot hozni olyan elképzelések, amit az illúzióba vittetek, hogy azt érdekessé, intrikussá és egyfolytában meglepővé tegyétek. A legvadabb álmaitok mögé tettétek és azután rémálommá változtattátok! Most itt a pillanat, hogy szabaddá tegyétek magatokat. Az a ti kollektív választásotok volt, hogy ne legyetek szabadok; elnyomottak és szolgák legyetek. De ez nem valóságos, -a létnek egy illúzióhoz tartozó állapota- és most itt a pillanat, hogy ezt feloldjátok és újra felismerjétek a Szeretetet, ami az örök természetetek, és mindannyiótokban él és benne van.

A legtöbben megtapasztaltátok már, hogy a kisgyerekeknek rémálmai vannak, és ti szeretettel és óvatosan felébresztitek őket és megnyugtatjátok, akkor elmagyarázzátok nekik, hogy amit észleltek, az teljesen valótlan dolog.


Most itt az ideje felébredni és megnyugtatni magatokat ugyanígy. Ha ezt teszitek, az örömötök kiugró lesz, amikor rájöttök, hogy ti is csak alszotok és rosszat álmodtok.

Gyakran mélyen-ülő félelem tart titeket álomban. A félelem – az illúziónak egy megjelenése – hogy nem vagytok elég jók, hogy értéktelen bűnösök vagytok, hogy nem vagytok elfogadhatók Isten számára. De semmi sincs messzebb a valóságnál! 

Ti mindvégig Isten Jelenlétében voltatok, ahol az Otthonotok van, ahova tartoztok, mert egyáltalán nem lehettek sehol másutt. Így tartsátok meg a szándékotokat olyan erősen, ahogy csak lehet, hogy felébredtek, és kérjétek a testvéreiteket a spirituális birodalmakban, - akik egyfolytában figyelnek rátok és biztatnak titeket – hogy segítsenek nektek a felébredés felé haladni. Ők fognak. Ők mindig ott vannak, türelmesen várnak rátok, hogy hívjátok őket segíteni, hogy reagálhassanak, ahogyan ti szeretnétek.


Nem félhettek a felébredéstől, ha ez a ti akaratotok és szándékotok – és az minden bizonnyal az! 


A ti szerető fivéretek: Jézus.

Fordította M Anna



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése