2016. augusztus 14., vasárnap

Zöldebb fű - A Tanács 2016.08.06.



Néhányan majdnem a szakadásig feszültek és törődöttek vagytok. Mi ezt érzékeljük. Tudatában vagyunk. Nem lehet, hogy ne tudnánk róla, de ma nem ez a téma.


A Tanács

 2016. aug. 6.



A fordító utánanézett, hogy Ron Head a Tanács néven kiket említ a cikkben. Ez itt található: http://ronahead.com/about-2/
Ron Head önmagáról írt soraiban ez áll:
"I have also become a channel for AA Michael and the company of guides, masters, and teachers that have allowed me to call them The Council."
"Így Mihály Arkangyal, a vezetők csapata, a mesterek, a tanítók csatornázóivá váltam, és megengedték nekem, hogy A Tanács néven szólítsam őket."
Tehát mindenképpen égi vezetőkről, mesterekről van szó. /Milly


Zöldebb fű
 Azt ígérhetjük nektek, hogy ami változást láttok, az megmutatja nektek, milyen hasznosak voltak mind az elmúlt évek, mind a hónapok és napok


Sokan nagy személyes változásokon mentek át, mind belsőleg, mind külsőleg. Ez nem egy könnyű időszak. 

Ahogy egyre közelebb és közelebb kerültök a bekövetkező eseményhez, amire vártok, azt érzitek, mintha egy szűk nyíláson kényszerítenének át, és nem tudnátok, mi van a másik oldalon. Mosolygunk, amint kimutatjuk a hasonlóságokat azzal, amit ti születésnek hívtok, és a hasonlóság  valóban találó. 

Ebben az esetben ti mindannyian részt vesztek abban a teremtésben, ami emögött van, és ettől kezdve előáll az az eset, hogy ti valóban azt fogjátok találni, hogy a fű zöldebb.



Néhányan majdnem a szakadásig feszültek és törődöttek vagytok. Mi ezt érzékeljük. Tudatában vagyunk. Nem lehet, hogy ne tudnánk róla, de ma nem ez a téma.
 

Több lehetőség van. Ti bármelyikhez vagy ezek közül többhöz is igazodhattok. 
Kiiktathatjátok azokat az utolsó dolgokat, amiket nem hozhattok abba az új életbe, amit teremtetek. 
Olyan szigorúvá válhattok, hogy ami előttetek van, az megkönnyebbülésnek fog tűnni. Az új lesz, de a rózsakertek sokak számára meg fognak maradni a jövőben is. 
És nektek egyszerűen csak egy utolsó leckét kell megtanulnotok. A legtöbben mindezeknek a dolgoknak a közepében lesztek. Mi azonban egy ígéret tehetünk.


Látni fogtok néhány nyilvánvaló változást, ami után sóvárogtatok, amit kértetek, amiért imádkoztatok és dolgoztatok sok életszakaszon keresztül és ebben az életszakaszban. Mindezt láthatjátok minden nap a médiáitokban, amik abba az irányba haladnak, hogy másképpen mutassanak be dolgokat, de vegyétek figyelembe ezeknek a médiáknak a célját, hogy titeket megzavarjanak és tudatlan állapotban tartsanak. 



Ha ti azok vagytok, akik érzik a belső tudást és érzést, akkor adjatok ennek nagyobb súlyt, mint bármi másnak.
 Azt gondolhatjátok ezekről az érzelmekről és tudásról, hogy ez a mi hangunk és a ti felsőbb énetek hangja. Így tehettek, mert az teljesen helyénvaló lesz. Minél jobban reagáltok ezekre, annál erősebbé és hitelesebbé fogtok válni. Még azt is kezdhetitek felismerni, sokminden, amit éreztek és tudtok, annak egy része önmagatoktól származik, aminek eddig egyáltalán nem voltatok tudatában.

 


Lehet, hogy elkezdetek hallani minket. Végső fokon még el is kezdhettek látni  minket. És sokan ezt nem fogják megengedni maguknak amiatt, amit erről tanultak. De hadd biztosítsunk titeket, hogy amikor ez történik, akkor nem „őrültök meg”. Ez egyszerűen csak a tudatotok kibővülésének lesz köszönhető arról, amit már tudtatok ez az élet előtt.

És hogyan fogjátok tudni?A ti felsőbb részetek, a vezetőitek és a tanáraitok váratlanul éreztetni fogják veletek, ha körbevesz titeket a szeretet, ami átkarol mindent, amit tudtok. Ez lesz a mi jelünk.

Mi mindig igyekszünk szeretettel kódolni az üzeneteinket, és ha ezeket sokáig követtétek, ahogy sokan tettétek, akkor nagyon hasonlóan éreztétek ezt ezelőtt. Ha ezt érzitek, tudni fogjátok, hogy jelen vagyunk. 




Aktuálisan, soha nem vagyunk távol, de nektek az lesz a legjobb jelzés, ha a frekvenciátokat a mi frekvenciánkra összpontosítjátok.

Mi elég gyakran használjuk azokat a szavakat, hogy TUDAT, TUDATOSSÁG, FREKVENCIA. Azért tesszük, mert ezek az igaz alapjai minden létezőnek. Ezek azok, amiből ti – és mi – vagyunk. És kedves barátaim, ez a jó jelzése annak, hol álltok a fejlődésetekben.


Így azt ígérhetjük nektek, hogy olyan változásokat láttok, amelyek meg fogják mutatni nektek, mennyire értékesek voltak az elmúlt évek, hónapok és hetek.



Szeretet és áldás mindnyájatoknak. Szép napot!

A Tanács





Közvetítette:

   


Ron Head




Fordította M Anna


Megjegyzés:

Először azt gondolhattuk, hogy az égi Vének Tanácsáról van szó. De itt nem egészen az.
Különböző weblapokon némileg különböző a magyarázata a Tanácsnak, de a lényeg ugyanaz: bölcs égi lények, vagy égi leszületésűek, akik segítik az emberiséget.
Pl. itt olvashatók más leírások:

3 megjegyzés:

  1. Ragyogó szép napot minden létezőnek. Szeretném tudni, ki a Tanács,kik ők?

    Namaste
    Haoma

    VálaszTörlés
  2. Úgy gondolom, hogy az égi Vének Tanácsa.
    Különböző weblapokon némileg különböző a magyarázat, de a lényeg ugyanaz: bölcs égi lények, vagy égi származásúak, akik segítik az emberiséget. Pl. itt olvashatók leírások:

    http://www.tunderkert.eoldal.hu/cikkek/uzenetek-egy-masik-vilagbol/venek-tanacsa-i..html

    http://rejtelyekszigete.com/venek-tanacsaval-valo-talalkozas/

    Áldott szép napokat
    Milly

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fordító utánanézett, hogy Ron Head a Tanács néven kiket említ a cikkben. Ez itt található: http://ronahead.com/about-2/
      Ron Head önmagáról írt soraiban ez áll:
      "I have also become a channel for AA Michael and the company of guides, masters, and teachers that have allowed me to call them The Council."
      "Így Mihály Arkangyal, a vezetők csapata, a mesterek, a tanítók csatornázóivá váltam, és megengedték nekem, hogy A Tanács néven szólítsam őket."
      Tehát égi vezetőkről, mesterekről van szó. /Milly

      Törlés