2016. október 24., hétfő

“Makro átmenet” – Új Köztársaság, Frissítés – Szombat – 2016. október 22.


A tömegmédia szerveket mind tájékoztatták és azoknak elkészített információs csomagjaik/ szerkesztett anyagaik vannak a nyilvánosságra hozáshoz és az utólagos on-line megjelenítéshez.




 “Makro átmenet” 
Új Köztársaság
Frissítés – Szombat  
2016. október 22.


Most a Köztársaság makro átmenetéhez szükséges biztonsági eszközök és a speciális erők ügynökei készen állnak, a fegyverek töltve vannak, és a helyükön, hogy tartsák a békét.

Ugyanez mondható el minden banki személyről...ők ultra magas készültségi állapotban vannak ebben az órában.
Mindenkinek azt mondják, hogy a „misszió aktiválódását” bármikorra várhatják, tegnap este 8 óra óta vasárnap este 8 óráig nyári időszámítás szerint.

A tömegmédia szerveket mind tájékoztatták és azoknak elkészített információs csomagjaik/ szerkesztett anyagaik vannak a nyilvánosságra hozáshoz és az utólagos on-line megjelenítéshez.

Tudjatok róla, hogy minden idősebb újságszerkesztő és tv hírműsor készítő, az egész médiacsapat nagyon jól tudja, mi történik...és tud mindent az elnökjelöltekről (Trump/Clinton/Johnson/ Stein) és az irányító vezérkarokról. 
A november 8-i választást fel fogják függeszteni vagy elhalasztani. Hiszünk a 2017. január 3-i történésben. A tradicionális január 20-i dátum várhatóan tartható az elnökség békés átadására szempontjából.

Egy végső 24 órás  „olajág”” amnesztia periódust hoztak létre az összes, magukat sokáig tartó cabal lényeknek világszerte, kínai idő szerint péntek éjféltől szombat éjfélig.
A végső amnesztiát felajánlók most jönnek és mennek, így ez most a szokásos késedelem nélkül kezdődik. 

Az átmeneti kormány végrehajtó hatalmának a kinevezett emberei most bármikor készek nyilvánosan előrelépni és kijelenteni a Köztársaság helyreállítását és a vezetőségük teljesen irányítás alatt tartja a hazai és nemzetközi ügyeket. Ebbe beletartozik a korábbi elnök Joseph Dunford generális és a jelenlegi ideiglenes elnök Paul Ryan is (aki most szabadon repülhet a légierővel).

Az új USN valutát elszállították a váltóközpontokba a hét elején, és most csak az új szivárvány valuta bejelentésére és a nyilvános forgalomba hozatalára várnak.

A valuta forgalomba hozatalának végső kiadási engedélye tegnap 18 órára (EDT) volt tervezve.  


A nyilvános pénz-újraértékelést 2016. november 1 után  fedik fel, a teljes FOREX váltási arányokkal, amik azután válnak nyilvánvalóvá.




GESARA makro átmenetek mennek végbe a bolygón, amelyben a korábban nem-együttműködő kormányoknak és pénzügyi intézményeknek, mint itt az USA, most igazodnia kell az általános és univerzális együttműködési feltételekhez...különböző eszközökkel kormányozni az emberiség legnagyobb jóért való küzdelmét.
Amire gondoltok, hogy történik és amit hisztek, hogy történni fog, az leginkább nem illik ahhoz, ami jelenleg történik...és valós időben.

Hamarosan minden igazság az átmenetről, mind itt az USA-ban és a világ körül, egy kollektív mozgalomként fog megjelenni, míg a GESARA rendeletek és törvények különálló hálózata bemutatja ezt az egész folyamatot, ami régóta befejeződött és most a végrehajtásra készítették elő.
Hogy a tömegek nem voltak ennek a tudatában, azt mindenkinek a védelméért tették.

Végül még az is igaz, hogy néhány független váltási arány meghaladhatja az 5 számjegyet a humanitáriusok és állásteremtők esetében a ZIM beváltók között. Az ok egyszerűen az...hogy ez megéri a kínai és az európai véneknek, akárcsak a központi bankoknak és természetesen Zimbabve nemzetének.

Így, ha van ZIM valutátok és azt választjátok, hogy beváltjátok azt, akkor tudjátok, hogy akarattal elfogadhattok egy isteni meghívást a minden formájú földi élet (beleértve az emberiség minden rasszát és kultúráját) szolgálatára, óvására és védelmére.

Egyszerűen nincs más elképzelés a földi élet ilyen végtelen bőségére.

Úgy legyen.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése