2016. október 24., hétfő

Mi a Swissindo? 2016. febr. 6.

A Swissindo küldetése visszatérni a világ-szabadsághoz és visszajuttatni az örökséget az embereknek, a világon minden férfinak, nőnek és gyereknek.


Mi a Swissindo?

Postázta Udruga Nebadonia, 2016. febr. 6.

Misszió
A SwissIndo a Világigazsági Nemzetközi Működési Terület tulajdonosa, amíg a NEO Az Isteni Ég és Föld  Egyesült Királysága menedzseli azt.

A SwissIndo Világigazsági Nemzetközi Működési Terület célja az emberiség felszabadítása a  szolgasági rendszer pénzügyi és fizikai rabságából, visszatérni a természethez, visszatérni az alapokhoz és a Forráshoz, megteremteni a spirituális felemelkedést és elrendezni, hogy a Menny visszatérjen a Földre az 1-11 kifizetések végrehajtásával.

Ez egy nonprofit humanitárius szervezet, ami elő szeretné teremteni az Univerzum 1-11 Konstrukciója Kifizetésének Világ-felszabadító Ajándékának az Ajánlatát 253/357 országban.

A Swissindo küldetése visszatérni a világ-szabadsághoz és visszajuttatni az örökséget az embereknek, a világon minden férfinak, nőnek és gyereknek.

A Szabadalmi Licensz Egyeztető Hatósága megkapja az összes ország hozzájárulását a P1-11-hez, hogy kinyomtassa az új ESTWO valutájukat, az Aranyfedezetűt.

1-11 Kifizetés
Kifizetési rend 1-11 az összes 253/357 országnak. Ez segíteni fog a világ kormányainak ADÓSSÁGCSÖKKENTÉSE végrehajtásában:
a személyenkénti 2 ooo ooo ooo maximális összegig . Az minden embernek szabadságot fog adni arra, hogy a jólétére és az életcéljára tudjon koncentrálni.

ORSZÁGOS KVÓTÁK:
US§:  138,990,000,000,000. A kormányok elkezdhetik kitalálni, mi kell a lakosság szolgálatához és védelméhez.

CENTRAL BANK KVÓTA:
 Az emberek jólétben és gazdagságban élhetnek, ingyenes oktatással, egészségvédelemben, természetes energiákkal és adómentesen.

EMBERI KÖTELEZETTSÉGEK:
US$ 6,000,000 fejenként 17 éves kortól. A tanulók havonta 600 dollár alapjövedelmet kapnak és a felnőttek 1200 §-t a hátralévő életükre. Minden személy új életet kezdhet, ahogy mi gondoljuk. 

VÉNUSZ TERV:
A Vénusz terv egy történelmi program, ami egy alternatív képet tervez arról, milyen lehet a jövő, ha már minden ismeretet alkalmazunk, hogy egy megfelelő új világcivilizációt hozzunk létre háborúk, szegénység, éhség, adósság és felesleges emberi szenvedés nélkül. Mr. Jacque Fresco a csodálatos projekt eszmei mestere, és ez az ő élete munkájának az összegzése: a tudomány és technológia legjavának az integrálása egy széleskörű tervben egy globális társadalomért, ami az embereken alapul és a környezet ügye hamarosan az örömünket fogja szolgálni.
(A fő célokat és bevezető intézkedéseket már nem fordítottam le. Anna)


Fő célok

It is time for us to live in love, peace, prosperity and harmony as one big family. Return to the people the life that is Divinely intended for the Highest Good of All.
“It is by Divine Authority of the Creator that all People are endowed with certain unalienable, natural Rights and Liberties; which no authority, man-made law, government or religion can rightfully diminish or abolish. Any power that attempts to do so is tyrannical and illegitimate, even if it operates according to its own laws – for such tyranny is a denial of the Natural Laws of Creation.”
This website is designed to better help you understand the history of events leading up to this monumental point in time. Our main objective is to offer a transparent platform of information to help you understand the various parties and resources that are going into one of the most ambitious projects in known history.
Due to an amazing sequence of events, initiated and powered by some of the most dynamic, freedom-seeking people on the planet, we stand at a crossroads, where we have the unique opportunity to permanently lift humanity out of misery and poverty, as we watch the old, unfair systems crumble around us in every direction.

Bevezető intézkedések

This initiative has been organized by the 681st King in an unbroken line of Indonesia servant-kings called “King of Kings,” H.M. MR.A1.SINO.AS.S”2”. IR.SOEGIHARTONOTONEGORO, ST. M1. who is committed to serving humanity for peace and prosperity.
This initiative aims for nothing less than the total empowerment and individual sovereignty of all the people worldwide. How do we intend to do that? By eradicating all forms of war, slavery, poverty and by providing the means for each man, woman and child to live up to their full unlimited potential. Additionally substantial funding is being provided for the redevelopment and modernization of our global infrastructure and the re-purposing of the public sector employees to faithfully serve the ONE people.
Please take time to look through this site, and share in the vision, and follow us as this initiative unfolds.


Fordította M Anna






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése