2016. november 19., szombat

A Kollektíva üzenete 2016. 11.17.


És mi azt mondjuk, hogy ti nem csak a tanúi, de részesei is vagytok az energiák leghatékonyabb átfordításának és felemelésének, olyanoknak, amiket ez a bolygó sok ezer éve nem látott.







A Kollektíva

Caroline Ocean Ryan közvetítésével,

2016. november 17.


 Sananda November 17, 2016
A vezetők csapata (csatornázott üzenet)

A galaktikusok, az elemi földiek, a felemelkedett mesterek, a tündéri vének és az angyalok legújabb vezetői, mint a Kollektíva:

Üdvözletünk Fényharcos barátaink!

Örülünk, hogy ma újra lehetőségünk van beszélni hozzátok.
Tudjuk, hogy sokan levertséget, bizonytalanságot éreztek, néha aggódtok és féltek az Egyesült Államok legújabb történései során, ami nem csak ezt az országot, de sok más országot is érint.

És mi azt mondjuk, hogy ti nem csak a tanúi, de részesei is vagytok az energiák leghatékonyabb átfordításának és felemelésének, olyanoknak, amiket ez a bolygó sok ezer éve nem látott.

Távol attól, hogy látnátok a dolgok végét, ti tanúi vagytok egy kezdődő és példátlan dolognak.

Kétségkívül, ti a régi hatalom végét látjátok .
Ti a sötét hatalmak ellenőrzésének és a sűrű, alacsony frekvenciáknak végét látjátok, ami az emberi tudatot olyan szinten tartotta, ami csak a csupasz megélhetést engedte meg olyan sok ideig.

Ez a régi mátrix alatt a ti magasabb szintű ösztöneitek és a magasabb dimenziós képességeitek el voltak különítve tőletek, csak néhányan voltak, akik meg merték engedni maguknak, hogy megtapasztalják és beszéljenek vagy írjanak erről.



Amikor így tettek, akkor a saját magukat és a családjukat veszélyeztették, és sokszor megkínozták, bebörtönözték vagy megölték őket a merészségükért, hogy nem csak az elképzeléseiket mondták el, de a rezgésüket is olyan szintre hozták, hogy a régi mátrix nem tudta elviselni. 

Igazából a bitorlók jobban féltek, mint bárki más.

És így ti újra itt álltok, készen a beszédre, ahogyan majdnem mindannyiótok tette ezt más életszakaszokban, a legmagasabb éleslátással, amivel rendelkeztek.

Készen álltok megélni a Föld megsegítésének szép ajándékát és azt, hogy minden élőlény úgy emeli a rezgését, hogy egészségessé, megvilágosodottá és szabaddá váljon az elmúlt karma és a megoldatlan sérülések nyomásától.

A mai időt kivéve, az élet régi formái egy elnyomó állam alatt nem megfelelőek.

Most, amint felemelitek a hangotokat, rájöttök, hogy: 

Erő van a hangomban, és a jelenlétemben. Erő van a gondolataimban, az elhatározásaimban,  a valóság felismerésében – az egész magasabb utamban, amint minden nap feljebb lépek.

Ez egy olyan erő, amit földi szervezet nem tud megszüntetni. Most, Mi erősek vagyunk, és Egyként lépünk fel. Ők nem fognak elmozdítani minket.”

Ha láthatnátok, amit teszünk, az emberi gondolat és elhatározás hatásos energia hullámait – az erőteljes szándékokat, amik most növekednek és egybeolvadnak egy megújult külső formában és emancipációban az egész világon –akkor nem lenne kételyetek egy pillanatra sem.

Látni fogjátok, hogy messze nem veszít mindenki, hanem mindenki nyer, bár úgy tűnik, hogy ebben a pillanatban sok minden veszélyben van.

Értsétek meg, hogy elérkeztetek ehhez a pillanathoz. Az emberiség jelenlegi állapota nem nektek hanem általatok alakult így.

Nem csak azért jöttetek, hogy az alacsonyabb rezgéseket tapasztaljátok meg, hanem érzékeljétek annak a túlszárnyalását is, sőt tapasztaljátok meg a Szeretetet és a megbocsájtást.



  És túl fogtok jutni ezeken a bonyolult időkön, ezeken a kimerítő pillanatokon, amik kétségbeesés és sokk, félelem és bizonytalanság között ingadoznak, amikor a csodálatos szándékotok szerint az Új Földhöz társultok, hogy szabadok legyetek a régi akadályoktól, és egy erőteljes, Fénnyel telített bolygót hozzatok létre, ami a magasabb dimenziókkal egybecseng.

Most mondjátok ki hangosan és gondoljatok arra, amit mondtok:

“Én ezennel megállapítom  az Emberiség függetlenségét ezen a Földön!
Ezennel hívom a Mennyei Kormányt, és teljes egészében törvénybe iktatom a NESARA törvényt, Most!
Leföldelem azokat a magas energiákat, amikre most szükség van! Közülünk minden Fényküldött most együtt dolgozik, Egyként. 
Megállapítjuk és előhívjuk az Emberiség és minden Földi Élet érdekében a Legnagyobb Jót, ami most egy magasabb formában van teljesen bemutatva.
Elengedjük a régi formákat. Új Földet teremtünk Most, minden szépségében és erejében”.

Nagy együtteremtő erő van a szavaitokban, akár hangosan mondjátok ki azokat, akár leírjátok azt, mint  Szabadság és Függetlenség Nyilatkozatot.  

Akartok alkimistái lenni a magasabb energiáknak, amelyek bekerülnek a bolygóra, és amelyeknek ti vagytok az eszközei, a legjobb megjelenítői? 

Nem akarjátok többé vesztegetni a gondolataitokat és érzelemmel viszonyulni egy régi elnyomó rendszerhez, amelynek az útja évtizedek óta kifelé halad és most gyorsabban eltűnik, mint elképzelitek?



 Természetesen igen!  Természetesen elengeditek a régit – erőtlenné teszitek és megszüntetitek azt a jelenlétetekkel, és a felszabadítás hatékony energiáinak a lehorgonyozásával.

A munkát a leheletetekkel és a Földön való jelenlétetekkel végzitek.

És ha kimerültnek érzitek magatokat fizikailag vagy érzelmileg, akkor tudjátok, hogy a testetek minden sejtje és az éterikus lényetek egy intenzív újrahitelesítésen, újjáépítésen megy keresztül.

Ti az energiátokat a minden éjszakai alvási fázisban végzett munkára is irányítjátok, együtt dolgozva a lélekcsaládotokkal és az ikerlelketekkel, hogy törvénybe iktassák és lehetővé tegyék a Föld felszabadulását a régi rendszeréből miközben segítitek egy új helyzet létrehozását bármilyen területen az életetek küldetésének megfelelően.

És tudjátok, hogy most minden rendben és pontosan jól történik az ébredési óráitokban? Néhány napja, ugye?
És mégis - nektek való néhány katasztrófát tervezni a jövőre, ami még nem történt meg? Ezt feltehetően sohasem fogják megengedni az összes Fénymunkás felsőbb énjeinek kollektívái, akik minden pillanatban figyelik a Földet.

A ti dolgotok izgulni vagy aggódni?
Vagy az a dolgotok, hogy örüljetek, éljetek békében a tiszta és felbecsülhetetlen Jelen Pillanatban?

Nézzük a Napot, ahogy az őszben (tavaszban) játszik a levelek és a fű fölött, és örvendezik mindennek, ami jó, akár látszik kívülről, akár nem.  

Félelembe esni, az a múlt módszere, kedveseim. Ez nem a ti utatok. Sohasem volt. 
Ezt teszitek egy ideje, ami a nagy tapasztalat része az alacsonyabb dimenziós életben.
Ez azonban a Szeretet ellentéte, és ellentéte annak, amik vagytok.



 És így mi veletek együtt örülünk, a felsőbb megjelenésetekkel, akik velünk együtt a felsőbb dimenziókban vannak, és amint mellettetek megyünk, általában láthatatlanul, úgy érezzük és tapasztaljuk, mintha abban az időben mi magunk volnánk az emberi testben (és ti nagyon csodálkoznátok, hogy a Földön lehettek ebben az izgalmas pillanatban).

Ez az enyhe mozdulat a szemetek sarkában valószínűleg valaki Közülünk, aki a jelenlétünket tudatja veletek és emlékeztet titeket, hogy veletek vagyunk minden pillanatban – és ti vagytok a mi növekvő ötödik dimenziós utunk, itt Mindannyiunkkal.  

Namaste, kedveseim! Ez is az utazás része.
Része a Fénynek. Része a gyönyörű víziótoknak.
Lépjetek hátrább, és nézzétek meg a műveteket egy szélesebb látókörből!
Mindig veletek vagyunk. 

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

További közlés a szöveg pontos megtartásával és az eredeti link közlésével lehetséges.

Fordította: M Anna


4 megjegyzés:

  1. Eléggé zavaros az egész.A NESARA egy fizikai jólétet célzó program míg akik magyaráznak azok meg szellemi lények.Hogy is van ez akkor? A kettő nem tud beleavatkozni egymás dolgába.Fura ez az üzenet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit értünk azalatt, hogy szellemi lény? Úgy gondolom, nem fizikai, vagyis nem 3. dimenzióbeli. A Kollektíva tagjai különböző dimenziókban léteznek. Vannak köztük 5. dimenzióbeliek is, akik képesek a Földön megjelenni. A galaktikusok közül például. Egyébként a mi rezgésszintünk nagyon gyorsan emelkedik, nemsokára elérhetjük az 5. dimenziót, az Új Földet. Ezért folyik a testünk újjáépítése.

      Törlés
  2. Terjed az interneten egy olyan bejegyzés, ami több szellemi lény üzeneteit is a negatívba sorolja. Többek között Sanandaét is. Nekem borzasztó rossz érzésem volt tőle. Az említett magas dimenziós lények üzenetei viszont mindig tele vannak szeretettel, magas szintű energiával. Ezért érdemes alaposan odafigyelni, mit osztunk meg! Nem szabad mindent elhinni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze hogy negatív az egész.Az ember semmi jelét nem látja ezeknek.A duma megy a székből ülve azt ennyi.Mint a politikusoi akik hitegetik az embert hogy a szegénysèg problémájával foglalkoznak azt annyit látsz hogy 1 millióért üldögélnek meg dolgoznak 2 órát.
      Fentről ugatni meg könnyű dolog.Ez megy évek óta hogy hamarosan.Milyen hamarosan? Hülyék ezek? 5éve megy ez azóta hamarosan.Köszike de a mi időzónákban tájékoztassanak.Náluk lehet hogy eg csak fél év vagy épp semennyi idő de itt sok.Te se mondod egy 5 év múlva esedékes időpontra ami nem is biztos még hogy hamarosan.Ezzel hülyének néznek minket.Őszinte választ vár el az ember de itt is csak a hazugság megy mint az embernél.Azt ezekre kellene felnéznem? Inkább lenézem őket mert hazudnak ezerrel.Lehet ez a cikk se igaz.Majd meglátjuk ugye,csak ne hogy addigra megdögöljünk természetes halállal.

      Törlés