2018. június 17., vasárnap

Földanya gyásztáncot készül járni és halálmorgást... Egy út van.. - Turul 16. Levél 1. rész FOLYTATÁSA 2018.06.16.


"Az Édeni Föld megalkotása a feladatunk most, az újra leszületett régi magyar nagyjainkkal együtt. Visszatértek, hogy elhozzák az Aranykort az emberiségnek..."

"Megkérlek benneteket magyarok, akik egy jobb világot szeretnétek...próbáljatok hinni.. "

"Ne irigykedjetek ránk, mert nincs mire. ..Hiába néztetek bolondnak, vagy őrültnek. A Mindenség Isteni Tanácsa azt mondta, hogy fel kell vállalnom, hogy mindent elmondjak. "

Megjegyzésem: 

Látom és érzem, hogyan reagálnak az emberek. Még akkor is, ha nem írják le. Annak idején Jézussal is ezt csinálták a zsidók. Csak ő erősebb volt akkor már. Sok kiképzést kapott előtte. 40 nap a sivatagban, indiai mesterek, stb. Úgy látszik, Bali Péternél ez most elmaradt. Nagyon remélem az ő sorsa szebb lesz, mint Jézusé. Úgy gondolom a Jó Isten most nem engedi meg, hogy mártírrá váljon. Ő mindenkinek jót akar. 

Tudom milyen az, emberi testben fölvállalni az Isteni nyilatkozatok átadását, kiállni az emberek elé ezzel. Pláne, ha hülyének nézhetnek miatta. Sokszor nekem is a mellkasomra tett kézzel kell mélyet lélegeznem, hogy folytatni tudjam, amikor a meghatottság és a könnyek folytogatják a torkomat.  

Most választjuk a jövőnket. Nem mindegy, hogy Élet, vagy .... 

"Földanya nagy gyásztáncra készül. Ez nem vicc!"

Bár lehet, hogy csillagtestvéreink evakuálni fognak... már akit.. de inkább az Édeni Életet, az Aranykort válasszuk! Nincs több idő... 

A Földön  egyre többfelé pusztít hatalmas szélvihar, felhőszakadás, árvíz, vagy épp a szárazság, tűzvész, földrengés. Tűzhányók felébrednek, kitörnek. Extrém forróság van most például nálunk április óta. Ezek nem természetes dolgok. Nem lehet mindent a fölmelegedésre fogni. Ezeknek nagy részét nem is tudjuk, mert nem közlik mindet a médiák. Földanya jelez nekünk. Jó lenne ha észhez térnénk végre! 

Szeretnénk Istenemberré válni? Az Aranykorban élni? 
Ne szalasszuk el a felkínált lehetőséget!

Milly


Turul 16. Levél 1. rész FOLYTATÁSA 
Földanya gyásztáncot készül járni és halálmorgást... 
Egy út van..







Az Etna, a Szent András törésvonal, a Yelloston Nemzeti park vulkánja ha beindul, sok-sok lélek el fog távozni! Ötös erősségű tájfunok, árvizek... Ugye nem akarjuk? Pedig Földanya erre készül.


"Földanya mindet bevet azért, hogy eltakarodjon róla a szeretetlenség"

Sietnünk kell Földanyát szeretgetnünk... sajnos még nem ezt látja.

Előzzük meg azt, hogy elkezdje a morgását és táncát! Tegyük azt, amit a Jó Isten mond. 

"Donald Trump! A Te egész kontinensed veszélyben van! Jelentkezz be Áder Jánosnál!"

A pápa és Orbán Viktor is tegye, amit kért tőle a Jó Isten.

"Egy dolog mentheti meg a népeteket és titeket! A budai várban az újraindítás, az Isteni útra, a Szeretet útjára lépés. A Föld felszabadítása, az Aranykor megvalósításának a kezdete, a Földanya tisztelete. A Jó Isten népének, a Magyaroknak minden vezetés átadása. Rájuk bízni a világ Isteni Vezetését, és azt teszitek, amit mondanak...." 


Sajnos Cobra konferenciától kezdve sok más spiri dolog elvonja az emberek figyelmét erről az életbevágó dologról. Csillagtestvéreink egyébként csak akkor jönnek le, ha megvalósítjuk a kérést. Akkor viszont automatikusan. 

Az anyagi dolgok füstté fognak válni, vagy elnyeli őket a Föld, a testünkkel együtt, ha nem igyekszünk.

A hitetlenek, féltékenyek vajon mit akarnak? Milyen jövőt?

Milly










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése