2020. január 24., péntek

De mi a fene az az OPPT?

A Földön  rabszolgatartó rendszerben élünk. Ezt kevesen tudják. Az előző megosztásokból ismert  fiatal házaspár ismeri a nemzetközi jogú OPPT és UCC munkásságát. Tudják azt is, hogy hazánk az USA-ban egy  bejegyzett cég. Ezért nem akarták anyakönyveztetni a babájukat. 

Milly
Lásd:  https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2020/01/magyarorszag-mint-usa-ceg-2019049.html






De mi a fene az az OPPT?



Részletek

És most az OPPT-ről és képviselőiről


Az OPPT (One People Public Trust - Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet) azzal a céllal jött létre, hogy feltárja és érvényesített, törvényes jogi eszközökkel felszámolja az emberiség egészét érintő, csak nagyon kevesek érdekét támogató, az emberiséget kizsákmányoló rendszert.


...........


Kis kitérő

A korábban is említett „rabszolgatartó” szó sokaknál kicsaphatja a biztosítékot, nekik javasoljuk, hogy találjanak más nevet egy olyan rendszernek, ami a születéstől a halálig rendelkezik a benne dolgozók energiájával, idejével, életével, vagyonával, hamis célokat vetít eléjük, s mindezt az emberek akarata, beleegyezése, tudta, érdeke és szándéka nélkül.


Ha valaki beleszületik a rabszolgaságba, ha soha nem is élt máshogy, és nem engedik neki, hogy lássa a rácsokat, fogvatartóit, és élete legfőbb nyűgeit már az élet természetes velejárójának gondolja, ráadásul a társaitól is visszhangzó sikeres propagandának és az elé vetített látszatnak köszönhetően még szabadnak is gondolja magát, nos, ez az illető nagyon nehezen ismeri fel, hogy nem szabad.


Az egykori amerikai, immár felszabadított rabszolgák jó része még egy évig dolgozott korábbi ura ültetvényén. Nem merte látni, nem fogta fel, hogy megváltoztak a szabályok, azt hitte, az egész csak az ura valamilyen trükkje, hogy megbüntesse, de ami a legrosszabb, mivel ő soha nem volt szabad, talán már nem is álmodott róla, hogy valaha az lehet. Ez az apátia állapota. A gépállapot. Az öntudat, az önrendelkezés halála.

Egy dolog valakit kihozni a rabszolgaságból, de hogyan tünteted el a rabszolgaságot belőle?

..................


Mit talált a három képviselő, és mit tett?


Heather és csapata feltárta, hogy az uralkodó elit a kormányoknak álcázott vállalatok és a bankok segítségével, a kicsavart, gyakran többértelmű speciális jogi nyelvet használó rendszer használatával hogyan működteti a végső soron az emberek testi, szellemi és anyagi energiáit lecsapoló gépezetét. Jó ideig próbáltak megoldást találni a rendszer helyrehozatalára, ám az annyira korrupt és reménytelenül menthetetlen volt, hogy végül, jogerősen a „kizárása” (foreclose) mellett döntöttek. Ez azt jelenti, hogy a kiváltságjogaikat eltörölték, működésük jogi alapjait megsemmisítették. Minderre maga az UCC rendszere adott lehetőséget.


Az UCC sajátossága, hogy amennyiben egy abban regisztrált entitás állít valamit (nyíltan, és tényszerű dokumentumokkal igazoltan), úgy az érintett félnek azt adott időn belül cáfolnia KELL, ellenkező esetben az első entitás dönthet pl. a másik fél által okozott károk helyrehozataláról. Egy példa: az egyik cég a szállítóleveleivel igazolja, hogy leszállított 50.000 tonna szenet Katmanduba, és lejárt követelése van, amit eddig és eddig teljesítenie kellett volna a másik félnek. Ha a másik fél nem fizet (vagy nem igazolja a szén ellenértékének kifizetését), úgy az UCC rendszere szerint a szénszállító cég lefoglalhatja a másik vagyonát, stb. Ugye ismerős a dolog? Ez egy szabályos UCC eljárás. AZ UCC rendszerében nem feltétlenül kell bírósághoz fordulni, a meg nem cáfolt állítás jogerős törvénnyé válik. Csak így lehetséges az áruk, javak, pénzügyi eszközök szélsebes áramlási rendszere.


Az UCC rendszerén belül azonban nem csak közvetlen pénzügyi állításokat, igényeket lehet benyújtani. Ezzel a lehetőséggel élt az OPPT, amikor a következő két dologgal szembesítette a kormányokat és bankokat: 


„Az ember a Teremtővel, avagy Forrással egységben létezik, – ezért nem rendelkezhet senki más az ember jogaival, javaival, életével, csak ő maga vagy a Teremtő. A Teremtőnél kisebb erő nem veheti el ezeket az alapjogokat.” 


A kormányoknak álcázott vállalatok és bankok (és más entitások) rabszolgatartó rendszert tartottak fenn, működtettek.


Ezt a két állítást ismertté tették a „címzettek” számára, és ők pontosan tudták, hogy milyen következményekkel jár, ha ezek jogerőre emelkednek. Ám ők úgy döntöttek – nem is tehettek mást –, hogy nem cáfolják meg a fentieket, így az OPPT a rendszer alapját adó UCC-eszközök birtokában dönthetett a sorsukról.


Az OPPT a rendszer menthetetlenül korrupt és kártékony jellege miatt úgy döntött, hogy a fenti entitásokat felszámolja. Ezt a hírt 2012 december 25-én tették közzé. Az ezzel kapcsolatos dokumentumok a http://i-uv.com/oppt-absolute/original-oppt-ucc-filings oldalon találhatóak. (Mi, magyar nyelven, a legfontosabbat itt tettük közzé: Tájékoztató a bankok és a kormányok felszámolásáról)


Hogy-hogy nem látod mindezen változások közvetlen jeleit? Vagy talán mégis? Mit számít, ha igazunk van, de nincs mögöttünk erő? Hogyan vonatkozik ez ránk? Mi a teendő most?


Megjegyzés: az OPPT rendeletei alapján, mostantól az egyes emberek is használhatják a UCC-t, az abban rögzített jogaik érvényesítésére. Lásd: Hogyan érvényesítheted a UCC-ben rögzített jogaidat?


Folytatás Az OPPT - II. rész oldalon.


Forrás: https://op.harmoniaban.org/de-mi-fene-az-az-oppt



Sajnos archivált lett az oldal és sajnos gyelőre ez a szervezet sem tudott érvényt szerezni az emberi jogoknak. 

De az UCC-ről itt is találhatunk valamit:



A UCC érvényessége Magyarországon

A jogi útvesztőben nehéz, ámde nem lehetetlen megérteni azt, hogy a UCC Magyarországon is érvényes.
Az első és a legfontosabb tény:

Magyarország vállalatként van regisztrálva az USA-ban, egészen pontosan New York államban, ahol minden tekintetben érvényes a UCC, ennek következtében pedig Magyarországon is.

Kattints az alábbi képre, hogy ellenőrizd a jelzett tényt:



Részletezve:

A SIC 8888 kódszám alatt látod az ide besorolt, vállalatként működő kormányokat, ahol megtalálható Magyarország (Hungary) is, a 0000889414 kóddal.


Idézet az állítólagos alaptörvény-ből (magyar)


Q) cikk

(2) Magyarország nemzetközi jogi kötelezettségeinek teljesítése érdekében biztosítja a nemzetközi jog és a magyar jog összhangját.

(3) Magyarország elfogadja a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait. ...
Kedves Olvasó!

Az OP magyar nyelvű közössége bízik abban, hogy a fentiek alapos megismerése után, immár Te is tisztában vagy vele, hogy a UCC valóban érvényes a magyar ügyletekre is.



Amennyiben cáfolni kívánod az általunk leírtakat, akkor a Cáfolási lehetőség és a módja részben leírtak alapján tedd meg.

Forrás: https://op.harmoniaban.org/ucc-ervenyessege


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése