2020. január 23., csütörtök

Bolvári István családjának rövid története 2020. január

Azt kell mondjam ezek a történések talán éppen azért vannak mert az asszonyi erőt fel kell rázni,és mivel mással lehetne mint az anyák és egy védtelen gyermekkel szembeni  támadással!!?

Bolvári István családjának rövid története

2020. január




Érdekes "véletlen" hogy  előtte történt az ominózus Shobert Norbi ügy. Nem részletezem. Elég nagy port vert, így mindeni értesült róla, vagy ha mégsem, hát utána lehet nézni a neten. Az egyéb információk megértése miatt, csak annyit, hogy Norbi durván belerúgott az asszonyiságunkba. Nagyon sokan reagáltak megvédve az asszonyokat, vagy durván letámadva őt. Ez az egyik esemény, ami a napokban erősen fölkavarta a kedélyeket. Látszólag a két ügynek semmi köze egymáshoz.

Van tehát egy másik súlyos eset, ami szintén a nőkkel, anyákkal kapcsolatos. A neten alig-alig  van erről hír.  Sajnos csak a HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia foglalkozott vele.

Egy fiatal kedves, lelkileg tiszta házaspárról és a féléves kisgyermekükről van szó, Bolvári István családjáról.  Az előzménye a történetnek röviden az, hogy a kisbabát otthon szülték, nem vitték kórházba, nem oltatták be és nem anyakönyveztették. Ezért figyelmeztették őket a hatóságok, és később kivéve a gyereket a kezükből, elvitték kórházba vizsgálatra. Az ottani orvos azt mondta, hogy a gyermek gondozott, és egészséges, nem látja okát, hogy elvegyék a szülőktől. Akkor még visszakapták a babát, de felszólították őket az anyakönyveztetésre. Aztán hatósági személyek be is rontottak hozzájuk. Végül, amikor kocsiba ült a család, egy csomó rendőr körbefogta őket.



Kiszállították őket.. Az anya  nem akarta odaadni a gyermeket, ezért lefogták és leszedték róla a kendővel felkötött babát. Erőszakkal elvitték, vagyis elrabolták a  kicsit.. . Anyakönyvezték, valószínűleg beadták neki az oltást is.

Kovács Péternek nevezték el, és intézkedtek az örökbefogadásáról.



Kiről, miről van ezen a papíron szó? Ki a gyerek, ki az anyja és hol lakik? Hova küldték a rendőröket? És ezt már szeptemberben eldöntötték?
Mi ez az egész?  Úgy tűnik, hogy a hatóság igyekszik megfélemlíteni az embereket és összezavarni. Valamennyire sikerül is, mert a megosztásaimra sokan úgy reagálnak, hogy nem értik, és zavaros, nem az ő ügyük. Szerencsére sokan érzik, hogy itt mire megy ki a játék.

A történet folytatásában az anyát, Hodován Ágnest feljelentették. Itt olvashatjuk a részletes leírását az ominózus esetnek.




Mindez egy csomó kérdést vet fel és rengeteg éles vitát generál. Csak annyit tennék hozzá, hogy semmi sem véletlen. Miért pont most, és miért ők, miért így... ...

Az oltás megtagadását már sokan elfogadják, bár az is vita tárgya. Az anyakönyveztetés megtagadása még új. Főleg így tudatosan és egy kulturált házaspárnál. Vajon mi lehet az oka?  

Arról kevesen tudnak, (vagy nem hiszik el), hogy minden anyakönyvezett magyar gyereket New Yorkban lajstromban vesznek. Akinek van lehetősége külföldön a neten utánanézni, az megbizonyosodhat róla. Mint ahogy a Magyar Köztársaság pedig  egy cégként van ott nyilvántartva. Akkor a gyerekek mik lehetnek? És ez miért titkos nálunk? 

Akárki akármit is mond, ez az eljárás nem volt humánus és jogszerű sem. 

Azt kell mondjam ezek a történések talán éppen azért vannak mert az asszonyi erőt fel kell rázni,és mivel mással lehetne mint az anyák és egy védtelen gyermekkel szemben történt támadással!!?

Milly



U.i.: Kérem, hogy a hozzászólások az udvariasság szabályait tartsák szem előtt. Mindannyian vágyunk egy új, szebb világra. Nem mindegy  milyet szeretnénk és hogyan .
Milly

Itt a  folytatás: https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2020/01/a-bolvari-csalad-tortenetenek.html




2 megjegyzés:

  1. Ez a föld, a világunk urainak utolsó stádiumú kapálózásai. Ők már mindezt tudják. Aranykor, vagy vég.

    VálaszTörlés