2020. január 6., hétfő

Egyetemes Teremtő Szer - Aranygriff, A Magyar Szakrális fejlődés Műhelye 2019. szeptember

Mi teremtjük jövőnket, ahogy mi teremtettük jelenünket is. Ha változást szeretnénk látni a világban, akkor teremtsük meg! Az Aranygriff csoport ezen dolgozik nagy szeretettel, szívvel-lélekkel.
Milly

"Megtanuljuk egymástól a SZER-ETET folyamának működtetését. Felkutatjuk Ederedtünket, és EGYÜTT lélegzünk vele. S közben építjük az ARANY GRIFF Szakrális Műhelyt, amely együtt működő sejtekként összerendeződött Magok által követik és cselekszik meg az Öreg Östen álmát - egy SZABADSÁGBAN fogant, új bölcsőt e Földön. "

Forrás: https://aranygriff.ewk.hu/






Egyetemes Szer
Aranygriff

A Magyar Szakrális fejlődés Műhelye
2019. szeptember

Az Egyetemes Szer - egy elérhető, általános jövőkép táplálására és teremtésére kiárasztott energiamező.

Élő és pulzáló tudati termék, amely megalapozni hivatott eljövendő világkorszakunk emberi létformáinak törvényszerűségeit.

Egy váz, amelyre ha összerendeződve, szeretettel, megfelelő szintre fölnevelt, teremtő tudatunkkal, saját közösségeinkre szabva kiegészítünk, szeretettel és bizonyossággal szívünkben kiárasztjuk - általa mielőbbi megnyilvánulását segítjük. 


Az Egyetemes Szer - mint földi valóságunk terébe érkezett, értelmezett, majd kiárasztott Egyetemes Szándék, szeretettel táplálva lehetőséget biztosít arra, hogy a változást a fizikai valóságunk szintjén megalapozzuk. 

Mielőtt olvasnád, mondanád, használatba vennéd - erősen ajánlott meghallgatni az értelmező magyarázatokat. meg a magyarázatokat. Ezzel KÉPet kapsz felépítésének Rendjéről, és a szakrális tér ehhez fűződő sajátosságairól, s KÉPessé válhatsz a hatékony teremtő munkára. 

Tudnod kell: Magyarnak lenni – felelősség. Erre a felelősségre kívánunk érlelni ismereteidben, fegyelmedben, és tiszta szándékodat szolgálatba vonni az eljövendő korszak megteremtéséhez. 

Az Egyetemes Szerről és szakrális fejlesztésünkről bővebben olvashatsz az aranygriff.ewk.hu oldalon. 

Kérdéseidet felteheted az aranygriff.muhely2017@gmail.com címen. Egyetemes Szer – írott formában: https://aranygriff.ewk.hu/egyetemes-s...

Egyetemes Szer magyarázata 1. rész






Az Egyetemes Szer - magyarázat 2. rész





Egyetemes Szer


T





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése