2020. március 8., vasárnap

Ha igazi Nővé akarsz válni - Lendvay Katalin

"A Nőnapot Március 8-án Rákosi Mátyás tette kötelezővé 1948-ban. Célja, az öntudatos munkásnőről való megemlékezés volt."
"Az ősiségben a magyar hagyomány ünnepként Gyümölcsoltó Boldogasszony napján ünnepli a Nőt, mindent ami nőies. (2020. március 21)"


Ha igazi Nővé akarsz válni

Lendvay Katalin 2020.03.08.



Ha igazi Nővé akarsz válni, akkor az isteni eszenciát elő kell hívnod magadból, életre kell keltened és azonosulnod kell vele, kéz a kézben együtt járni vele. Mert Ő a te belső irányadód, az útmutatód, életed eleme, az a titkos erőforrásod, mely eredendően belőled ered, és létrehozza a létezés azt a formáját, amelyben a női lét világba helyezésének forrását egy magasabb tudatállapotba helyezheted. Ez a minőség rajtad keresztül nyilvánítja meg és valósítja meg magát.

Ha már megérkeztél ebbe az állapotba csak annyit kell tenned, hogy megtartsd ezt az eszenciát, méltón és tisztelettel bánj vele.

Értékeld és őrizd létét magadban, mert ez egy kincs, egy kód, mely minden egyes Nő létezésében benne rejlik.

A Nőnapot Március 8-án Rákosi Mátyás tette kötelezővé 1948-ban.
Célja, az öntudatos munkásnőről való megemlékezés volt.

Az ősiségben a magyar hagyomány ünnepként Gyümölcsoltó Boldogasszony napján ünnepli a Nőt, mindent ami nőies. (2020. március 21)

Gyümölcsoltó Boldogasszony napja egyben a természet újjáéledésének, a tavasz kezdetének a napja,- ami magába foglalja a termékenységet, a virágba borulást, az életet szülő Nőknek, Anyáknak az ünnepe.



Az újraéledő természet által mi NŐK is újjáéledünk.
Létünk virágzásba borul.

Gyümölcsoltó Boldogasszony napjáig évről évre kiemelt időszakot élünk meg, melyben végleg megválunk minden olyan mintától, minőségtől ami hátráltat minket Eredendő Lényünk, Igaz Női Létünk felismerésében.

ÖnMAGunkat pedig az Égi Anya és a Föld Anya vezetése és útmutatása által tudjuk egy mélyebb szinten megismerni.

Áldás Kedves NőTársaim! ❤️🌷Lendvay Katalin





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése