2021. március 7., vasárnap

A haditengerészet különleges egységei letartóztatták Hillary Clintont 2021.03.03.

A Donald Trumphoz hű amerikai haditengerészet a New York-i New York-i Chappaqua birtokán razziázott Hillary Clinton birtokán, és hazaárulás, a kormányzati tulajdon megsemmisítésének, valamint az ellenség megsegítésének vádjával tartóztatták le - tudta meg a Real Raw News.




A haditengerészet különleges egységei letartóztatták Hillary Clintont


2021.03.

A Donald Trumphoz hű amerikai haditengerészet a New York-i New York-i Chappaqua birtokán razziázott Hillary Clinton birtokán, és hazaárulás, a kormányzati tulajdon megsemmisítésének, valamint az ellenség megsegítésének vádjával tartóztatták le - tudta meg a Real Raw News.
A letartóztatás kedden este történt Trump állomásán lévő forrás szerint, csak néhány órával azután, hogy Trump az amerikai különleges műveleti parancsnokságon beszélt Hugh W. Howard ellentengernaggyal, és Clinton bűncselekményének bizonyítékaira visszanyúló „mamutbányát” adott neki a Külügyminisztériumban. A bizonyítékok szerint állítólag soha nem látott e-mailek ezrei szerepelnek, amelyeket Clinton sav mosott k (?) a 2016-os elnökválasztás előtt, valamint olyan dokumentumok, amelyek az ország egész területén republikánus törvényhozók meggyilkolására vonják be a terveket.
A bizonyítékok olyan meggyőzőek voltak - tette hozzá forrásunk -, hogy Howard ellentengetnagynak gondjai voltak azzal, hogy Clintont miért nem nem évekkel ezelőtt tartóztatták le.

- Trump azóta szerette volna lebuktatni őt és a Deep State cabal többi részét, amióta betette a lábát a Fehér Házba. Évekbe telt, mire kiásta a terhelő bizonyítékokat. Miután katonai támogatást kapott, elindította a műveletet. Trump csapata, hosszú ideje figyelte Clintont, és tudta, hogy kedden este mindig egyedül volt. Ekkor "a haditengerészet különleges egységei megfogták ”- mondta forrásunk.
A sötétség leple alatt, a Naval Special Warfare 3. csoportjának nyolcfős különítménye nem sokkal hajnali 2 óra után beszivárgott a Chappaqua-kastélyba. Titokzatos módon Clinton kétfős titkosszolgálati részlete, amely általában az ingatlan vendégházában lakik, aznap hiányzott. A különleges egysng kitakarította a főépületet, majd némán betörtek a hálószobának ajtaját, ahol ébren találták Clintont, ahogy hiú próbát tart egy tükör előtt.
A forrás szerint egyetlen nyugtató dart lőttek a nyakába, mielőtt megkötözték volna a száját, és fekete ruhás táskát zártak volna a feje fölé.
Forrásunk szerint a különítmény több laptopot és papírdarabot is lefoglalt.
- Nem tudom, hová vitték; ezt csak Trump tudja. De ez bizonyítja, hogy Trump és a katonaság elkezdte a tisztogatást. A vártnál tovább tartott, tovább, mint akarta, de jobb későn, mint soha. Trump azt csinálja, ami Amerikának megfelelő ”- mondta forrásunk.
Trump hamarosan Guantanamo-öbölbe küldi őt, hogy szembenézzen egy katonai törvényszékkel Amerika és népe elleni bűncselekményei miatt.

A GITMO-t - forrásunk zárószóként elmondta - a tengerészgyalogság vezeti. és az amerikai haditengerészet. Mindkettő elhagyta Joe Bidenet, és ehelyett ígéretet tettek arra, hogy segítenek Donald Trumpnak legyőzni a sötétség erőit, amelyek évtizedek óta korrupcióba burkolják a nemzetet.


Köszönjük Nagy Gábor



Érdemes elolvasni hozzá a következő bejegyzést: 
https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2021/03/egy-filmet-nezunk-milly-2021-03-12.html



6 megjegyzés:

  1. Jobb későn, mint soha. Mindenki kapja meg, amit megérdemel. Isten nevében. Áldás minden igaz hitű emberre. Áldás Trump elnökre

    VálaszTörlés
  2. Ezt a ringyot Trump elsőnek küldte a Túlvilágra 2017-ben. Ugy hogy a cikk Falhs. Hamis! Amit most lattok azok mar csak klonok! Amiket aprilis vegeig el kell tuntetni! 🤣🤣🤣 A Mi Világunk. Ha igaz hireket nem posztolsz, hamis hirekkel meg ne tomkodd tele az emberek fejet!

    VálaszTörlés
  3. Rájár a rúd...előszőr a férje megszopatja azzal,hogy mást szopat,majd a férj megszopatja Amerikát azzal,hogy nem szopatot-de aztán kiderül,hogy mégis,majd együtt megszopatják Amerikát,és elcsalják a választást,de a Szőke Srác megadja a kegyelem szopatást,nincs több élvezés

    VálaszTörlés
  4. kamuhír

    https://www.snopes.com/fact-check/hillary-clinton-arrest-navy-seals/

    VálaszTörlés
  5. Érdemes elolvasni hozzá a következő bejegyzést: https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2021/03/egy-filmet-nezunk-milly-2021-03-12.html

    VálaszTörlés