2021. október 5., kedd

Ikerláng kapcsolódás fontossága napjainkban 2021.09.

 Fontos időket élünk.
Ikerláng kapcsolódás fontossága napjainkban



2021.09.
A legfontosabb időket éljük napjainkba az ikerláng kapcsolódások utazása során.

Az ikerláng kapcsolódások,kapcsolatok mindig fontos szerepet játszottak a földi életben.

De napjainkban különös fontossággal bír ez a fajta kapcsolat.
Mivel az utolsó időket éljük,kimondottan nagy szerepet töltenek be az ikerlángok jelenlegi földi életünkbe. Ők azok a lelkek,akik fontos szerepet töltenek be az aranykor megteremtésében.

Ezért van az,hogy a kapcsolódás napjai meg vannak számlálva.

Már nagyon közel vagyunk ahhoz,hogy ezek a lelkek a 3D-ben is találkozzanak. Itt már nincs helye a viszályoknak a menekülésnek az üldözésnek. Ennek az ideje lejárt! Tetszik,nem tetszik aki ezt a kapcsolatot vállalta,annak meg is kell valósítania. A vállalásban nincs szabad akarat!

Amit a lélek szerződésben vállaltak ezek a lelkek,azt mindenképpen meg kell valósítaniuk. Erre nem érvényes a szabad akarat. Amelyik ikerláng még ellen állásban van,az most egy nagy ébresztő pofont fog kapni,hogy észhez térjen.

Minden léleknek meg kell értenie,aki ezt a feladatot vállalta,hogy itt nincs helye a továbbiakban a viszálykodásra a durcáskodásra. Nincs helye a hisztinek. Nem önmagukért születtek le az ikerlángok,hanem a többi emberért.

Ezért nincs helye az önzőségnek. Itt ebben a kapcsolódásban,nem a párkapcsolatra kell fektetni a hangsúlyt. Nem a habos babos szerelmi történetre kell koncentrálni,mert ez nem arról szól.

Az csak egy plusz jó,ha a párkapcsolat is működik az ikerlángok között. Ikerlángoknak első sorba a leszületéskor vállalt életfeladatra kell koncentrálni. Természetesen ebbe a 3D kapcsolódás is bele tartozik.

Ebben az életben ritka az az eset,hogy az ikerlángok fizikai síkon nem kapcsolódnak. Előző életekben lehetett így,de ez az élet nem az. Ebben az életben az a feladatuk,hogy kapcsolódjanak.

De ehhez először azt kell megértened,hogy nem a párkapcsolat a fontos,hanem a vállalt feladat. Figyelj a feladatodra,mert most ez a fontos.

Az Ikerlángod fel fog zárkózni és kapcsolódni fog veled,mert szükség van az együttes energiátokra. Az ikerlángok összekapcsolt energiája brutális erővel bír.


Ezért is van az,hogy sokan meg akarják akadályozni ezt a fajta kapcsolódást. Azért is fogja a közeljövőben sok ikerláng kapcsolódás elérni az uniót,mert meg kezdődött a kiválasztás. Vezetők fognak kiválasztódni az ikerlángok közül. Ezt sokáig nem értettem,hiszen mind egyformák vagyunk. Egyikünk sem több, sem kevesebb a másiknál. Igen,ez így van az 5D-ben,de a 3D-ben ez nem egészen így működik.

A 3D-ben van aki nagyobb feladatot és van aki kisebb feladatot vállalt. Természetesen ez nem azt jelenti,hogy nem egyformán fontos mindegyik lélek. Minden ikerláng fontos szerepet tölt be a földi életben. Csak vannak olyanok akik tanítanak,könyveket írnak stb. Nyilván ezek az ikerlelkek azok akik által a legtöbb információt csatornázzák fentről és a legtöbb embert érnek el általuk.

Én ezt az információt kaptam,mikor rákérdeztem erre,hogy akkor most hogy is van ez a minden lélek egyenlő,se több,se kevesebb a másiknál.

Szeretném még egyszer kihangsúlyozni,hogy minden ikerláng fontos szerepet tölt be a jelenlegi életben.

Fontos,hogy teljes elszántsággal végezd azt a feladatot amit vállaltál,mert mindenkire nagy szükség van most az utolsó időkbe.

Nincs mát sok időnk és a teendő még nagyon sok.

Hálás vagyok érted és hálás vagyok,
hogy lelkiismeretesen végzed a munkád.

Kérlek ne add fel és ne csüggedj el,mert minden a tökéletes Isteni terv szerint történik.

Véletlenek nincsenek,Isteni időzítés van!
Őszinte szívből kívánom neked, hogy megtaláld a helyes utat, amiért leszülettél,amin járnod kell. Kívánom hogy ikerláng kapcsolódásod boldog és Isteni minőségben teljesüljön be.

A teremtő kísérjen utadon és az angyalok vigyázzanak rád.
Legyen csodás napod és boldog életed.
„Angel”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése