2021. október 9., szombat

Nem tudom hol jobb most élni - Milly 2021.10.08.

 

Nem tudom hol jobb most élni


Vajon melyik országban, melyik földrészen lenne jobb élni? 

Ezt úgy is fogalmazhatnám, hogy jobban élni, de szívesebben mondom, hogy hol lehet boldogabban élni? Mert nem mindegy...

Néhány évvel ezelőtt készítettek felmérést kutatók, hogy mely országokban  érzik legboldogabbnak magukat az emberek. Kiderült, hogy Dél-Amerika szegényebb részein. 

Merem állítani, hogy az első helyet mégis az "elmaradott, civilizálatlan"  törzsek nyernék el, ha őket is megkérdeznék.

 történelem során rengetegen vándoroltak  el hazájukból más vidékekre, ki kalandvágyból, ki a jobb élet reményében. Manapság is ezt látjuk. 

A fehérember óriási gazdagságra tett szert más földrészek meghódításával, de milyen áron? 

Vagy vegyük a keleti blokk népeit.  Miután megnyomorította őket a kommunista rendszer, nehezen tudnak talpra állni. Közben sokan kiköltöztek onnan nyugatra. Talán  jobb is az életük, legalábbis eddig jobb volt.. Az anyagi jóléten túl a szabadság, vagy annak illúzióját is megkapták többnyire. 

Most viszont  úgy látszik leválik a mézes máz és a felszín alól nagyon mocskos dolgok kerülnek elő. Nő az elégedetlenség mindenütt.

Ha elégedetlenek vagyunk, mit szoktunk csinálni? Másokat hibáztatunk. A szüleinket, a párunkat, a kormányt, stb. 

Most kezdünk rájönni, hogy  ez az egész társadalmi rendszer   úgy rossz, ahogy van. De miért is? Persze a rossz emberek miatt. Na itt az ébredés lehetősége! 

Lassan-lassan belátjuk, hogy a hiba a "Mi készülékünkben van". Nem a politikusok és gazdagok a hibásak,(túl egyszerű lenne) ők csak kihasználják a mi hülyeségünket.

 Bizony mi vagyunk a ludasak, azért, mert az anyagi dolgok, a pénz, a hatalom hajhászása lett a fókuszunkban, ez azt eredményezte, hogy kiváltunk az Egységból, a nagy Isteni Egységtől kezdve a családig. 

A  kiválás magányossá, bizonytalanná  tett minket és mégjobban az anyagiakat kezdtük hajtani kapaszkodónak és vígasztalásképp. (Kicsiben csoki effektus.)

Oda jutottunk, hogy már nem érezhetjük magunkat sehol biztonságban. Lassan már sehol se jó. Amerikában már kezdik kivenni a gyerekeket az iskolából. Azt is megértük itthon is, hogy a városokban még a 8-9 éves gyereket se engedik ki  egyedül az utcára. A járványról nem is beszélve.

Jó megoldásnak tűnik egy politikai párt , vagy mozgalom mögé állni. Különösen, ha anyagiakat ígér, vagy kormányváltást. Látható, hogy azt az ügyet tűzik ki zászlajukra, ami miatt legelégedetlenebbek az emberek. Ámítás a köbön.  A hatalom, a pénz beszél... Rendszerváltás, kormányváltás ilyen emberekkel, akik a placcon vannak, hát...

Az égiek megmondták, arra várnak, hogy az emberiség jelentős része ébredjen fel, mert csak akkor lesz értelme jobb világ építésébe konkrétan  belekezdeni. 

addig csak az összeomlást szemlélhetjük.

A Forrástól. az Igazi Szeretettől elszakadt emberiség nem alkalmas jobb életre, mert nem képes önzetlenül, szeretettel látni, megérteni, cselekedni.

 'Ami változást szeretnél látni a világban, azt kezdd magadon!" (Gandhi)

Sok-sok tanácsot, módszert és egyéb segítséget kapunk ehhez a változtatáshoz. Egyik ilyen a kozmikus sugárzás erősödése. Rengeteg hasznos égi üzenet érkezik. Folyamatosan suttognak az angyalok a fülünkbe, csak jó lenne meghllani őket, ezért nyíljunk meg rájuk. 

 Minden egyes megpróbáltatásunk azt a célt szolgálja, hogy végre a szívünkhöz térjünk, vagyis az eszünket kapcsoljuk össze a szívünkkel. Mert ez a boldogság kulcsa. 

 "Csak a szívével lát jól az ember" Időszerűbb mint valaha. 

A cím kérdésére válaszolva nincs más választásunk, mint befelé, a szyvünkbe menekülni.

Akkor leszünk boldogabbak.

Milly

2021.10.08.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése