2013. december 7., szombat

Éjszakai tapasztalás - Rakk Ilona 12.07.



Tudom, hogy megtörtént minden csoda az emelkedéshez.


Éjszakai tapasztalás

2013.12.07. 08:43 Istengyermek

feldebro_2013_11_3o-en-_topoly_2013_11_27-en_091_1386402540.jpg_640x480
Kép:  Az aldebrői  templom mennyezete. Őseink jelzik, hogy itt fog valaki nagyon fontos megszületni. Megszületett hát Népünk és a világ számára 2013.12.04.-én a világmegváltó kegyelem, mely innen indult el világmegváltó útjára.

Az Isonról ( ejtsd. Ajszon)  2013.12.03.-ról 4.- re virradóra éjjel, 24-3 óráig hajnalban erős sugárzás volt érzékelhető. Őstudás kódok kerültek be a csillagterünkbe. A sugárzás Dec. 8.-án átvált egy Istenanyai ringató Szeretetbe.

Feldebrőn 12.15-kor folyamatosan csukódik össze a vasárnap esti szer kapuja mellyel párhuzamosan az Aldebrői Istenház kapujának ajtaja tárul.
Amint ezt látom  egy érzés fut át rajtam. Tudom, hogy megtörtént minden csoda az emelkedéshez.

Ahogy a Feldebrői kapu nyílik, nagy a várakozás öröme. Az épp nyíló kapu mögött Égi Hatalmasságok várakoznak bebocsájtásra. Istenanya és Krisztusunk lépnek be  elindulva a világba, az utolsó tisztításokat végzik.

Hirtelen átvillan rajtam, hogy hogyan lehetséges mindezt látni, hallani és érzékelni.
Szellemi segítőm, ki apai nagyanyám személyében velem van elmondja, hogy a harmadik szememmel látom, míg a hozzá kapcsolódó tudat a 12.síkról hozza az információt. 

Egyszer csak jobb oldalról hangot hallok: " Elvárásaink az Égi világ felé határtalanok, de képesek vagyunk e imádkozni "egyetlen idegen" emberért is ? Aki nem, a 3. dimenzió 7.-ik felhangján fojtatja az életet. - tanít Mihály Főangyal.
Ahogy ott "állok" , látom az Istenház ablaka nyitva, kihallatszik rajta Szent Erzsébet hangja. Épp indulni készül Máriagyűdre fehér-ezüst rózsát szórni. Szent Margit már kilépett a kapun és kötényében eltakarva "szeretetet visz" az árvaház lakóinak. Még visszanéz és szól hozzám: Mondd meg az embereknek, hogy ha tehetik küldjenek be a legközelebbi gyemekotthonokba gyümölcsöt.  Nagyon örülnének neki az én kis árváim. 

Ezzel visszaértem a testembe és elindult a földi napom.
Ilona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése