2014. március 10., hétfő

Alma Máter Hercegszántón lesz márc.15-én

 

Elvetettünk a jövőbeni aratás reményében. Íme hát, itt az aratás ideje.

 

A 2014. Március 15-ei Alma Máter megtartására Hercegszántón kerül sor

2014.03.09. 21:13 Istengyermek

hercegszanto_2013_11_14_-en_130_1394395397.jpg_480x640

A kép Hercegszántón készült Istenanyánál novemberben, legutóbbi  ottjártunkkor. Ekkor érkezett az Új erők harmadik üteme, mely a megváltás és feloldás minőségét hordozta. Azóta még hatszor érkezett ide energetikai csomag.
Ezek közül December 15, Március 7. volt a legerősebb.  Az eddigi fényképezett gömbök között kevés rózsaszínűt fényképeztünk. A rózsaszínű az Új istenanyai minőség erejét jelöli.
A képen a hercegszántói szobrot láthatjuk hatalmas rózsaszínű gömbökkel az előtérben, melyek ár az új energiák hordozói.

A 2014. Március 15-ei (szombat) Alma Máter megtartására szent helyen kerül sor . Ezen a napon több szert tartunk, közben Égi Üzeneteket fogadunk.

Mivel az elmúlt három évben Égi édesanyánk sok segítséggel támogatta fejlődésünk, így most az energetikai lezáródások pontján szert tartunk ezzel is kifejezve hálánkat mindazért a segítségért, amit az Égi világtól kaptunk. Lezáródtak ugyanis az oldódások a fizikai Föld síkján ami  Gayat, a Földanyát illeti.

A 2014. Március 15.-én reggel 11 órakor találkozunk Bajától 8 Km-re délre, Máriakönnyén (Vodice).

A kegyhellyel szemközti parkolóban gyülekezünk, hogy beköszönjünk a Máriakönnyei Édesanyánknak, és megkérjük értünk már csak örömkönnyeket hullasson. Innen együtt indulunk le Hercegszántóra, a gyönyörűséges 12 m magas Istenanya szoborhoz. Máriakönnyéről 12.3o-körül indulunk Hercegszántóra.

A Hercegszántói Istenanya az Új Energiákat képviseli a Kárpát hazában. Ide érkezett és kötődött le a szeretet egy kifinomult új minősége ezen a bolygón, melyet felveszünk ezen a napon.


Eddig a Pilisszántói szerek keretében segítséget kértünk.

A Hercegszántói szer viszont hálánkról és a köszönetről szól.

Minden Magyar ember tudja, hogy e két helységnév szavának utótagja a  "szántó"  a vetést jelöli. Elvetettünk a jövőbeni aratás reményében. Íme hát, itt az aratás ideje.

 

Hozzatok gyertyát, liliomot, termoszban meleg italt. Öltözzetek melegen, mert ezen a napon a szerek este 7-ig is eltarthatnak.

Étkezés svédasztalos módszerben. Mindenki azt hoz, amije otthon van, és azt eszik amit megkíván.

A szerekhez szükségünk van két otthon készült  üres kalácsra. Aki teheti kérem segítse ezirányú felajánlásával a munkánkat.

Hercegszántó szent hely, itt találtok bővebb leírást róla.http://jelenesek.freeweb.hu/hercegszanto.html

Nagy szeretettel várunk benneteket:
Szelei Magdolna és Rakk Ilona







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése