2014. március 4., kedd

Szent Margit üzenete a Magyar Népnek 01.03.


 Kérlek benneteket, itt az idő, hogy EGYmás kezét fogva előre haladjatok, hiszen az ég tárt karokkal várja, hogy végre a megérdemelt bőséget és Szeretetteljes világba éljetek

Szent Margit üzenete a Magyar Népnek 
(2014.jan.3.)
Drága Szeretett népem, szívemnek kedvesei! 
Itt az idő, hogy végre tudomásul vegyétek kedveseim, hogy fogjatok össze függetlenül attól, hogy ki milyen népcsoporthoz tartozik, milyen a bőre színe, hiszen mindannyiótokat az Atya teremtett, őáltala, őbelőle lettetek. Sokatoknak még erősödnie kell a Hitében, az Atyában vetett Hitben és a Feltétel Nélküli Szeretetben, odaadásban.

Ti erős nép vagytok, hiszen nem hiába a magyar nép az erejéről híres, de legnagyobb erőtök a Hitetekben van. Higgyétek el drágáim a Hittel mindent elértek és  Szeretettel. Kérlek benneteket fogjátok fel végre, hogy EGYségben kell lennetek. EGYségben, mert úgy vagytok erősek. Imáitok erősek, de szomorúan látom, látjuk fent, hogy nem veszitek komolyan. Ehelyett egymást marjátok. Egymást szóljátok meg. Megítélitek a másikat bőre színe miatt. El kell jutnotok arra a szintre, mikor megértitek, az Atya előtt, az Atya szívének mindannyian kedvesek vagytok. Gondoljatok bele, Jézus sem tett különbséget soha sem aszerint, hogy szegény -e vagy gazdag. A szívében mi lakik, csak az a fontos. 
Hajszoljátok sokan még mindig az anyagi javakat, de miért? Hiszen spirituálisan mindent megtudtok magatoknak teremteni, s az Atya is gondoskodik rólatok. Elhallgatjátok a másik elől sokan, hogy milyen érzés is az, mikor az Atya megölel vagy Jézus, vagy milyen az, mikor Jézus tanít benneteket. Hiszen sokan vagytok már ilyenek, és tudván tudjátok, hogy ez így van, mégis elhallgatjátok. Ne tegyétek drágáim, hiszen nincs mitől félnetek. Mi mindannyian mellettetek vagyunk  és fogjuk kezeteket. Jézus, ki követi őt tiszta szívvel mindentől megvédi, hiszen ezt már többször is átéltétek jó páran. Akkor kedveseim miért nem adjátok tovább átélt élményeiteket. Miért nem adtok esélyt a másik embernek hogy elmondjátok és felébred, megnyitja szívét az Atyának s Jézusnak, és így egyre erősebbek lesztek? Ne mondjátok azt mert "úgysem hiszik el". Én sem mondtam ezt soha. Nem vehetitek el a másik embertől az esélyt! Ha ő úgy dönt, hogy nem kell neki ez, hát szabad akarat van.  Akkor tovább lépsz de a következő ember meg lehet, hogy arra vár, hogy felébresszék. De lehet, hogy ébren van de ő sem meri elmondani. Miért olyan nehéz ez? Merjétek szabadon elmondani mit átéltetek vagy átéltek. 
 Forduljatok egymáshoz szeretettel higgyétek csodákra lesztek képesek. Vagy úgy gondoljátok, hogy csak az Égiek oldják meg és ti várjátok a végeredményt? Nem kedveseim, azért nektek is tenni kell. Erősitsétek önmagatokat Hitben, Szeretetben. Mindig legyen kedves szíveteknek Jézus, hisz Ő váltott meg benneteket. Sok embernek gondot okoz az ima. Nem kell, hogy gondot okozzon. Saját szavaiddal megfogalmazott imának is hatalmas ereje van, mit erős Hittel, Feltétel Nélküli Szeretettel mondanak. Merjetek imádkozni, merjetek kérni, és merjétek EGYmás kezét megfogni
Szeretett Nép! Magyarok! Kérlek benneteket, itt az idő, hogy EGYmás kezét fogva előre haladjatok, hiszen az ég tárt karokkal várja, hogy végre a megérdemelt bőséget és Szeretetteljes világba éljetek. Imám mindig értetek szól. Mindig veletek vagyok, vagyunk. Merjétek megtenni lépéseiteket! Szeretetem, Fényem mindig veletek, mely óvja Magyarországot és titeket! Az Atya, Jézus, Szűz Mária Szeretete, Áldása, védelme és Fénye védelmez benneteket!
Szent Margit
"Közvetítette": Föld Angyal


Forrás: fenyhozo4.blogspot.hu
 http://www.fenyorveny.hu/2014/01/szent-margit-uzenete-magyar-nepnek.html

1 megjegyzés: