2014. május 12., hétfő

Magas szintű kódok érkeznek

 

Többek között a Csijawi kód és a Galaks(z)ija Erna kód segíti az istenemberré válásunkat.
 Isten és ember megállapodása, hogy tudati fejődésének végpontjáról fizikai szinten is tudomást szerezzen, egy jel megküldése volt. A jel a merkaba...

 

A 2014.01.04.-én érkezett Csijawi kód - emlékeztető az akkori bejegyzésből

2014.05.10. 08:27 Istengyermek

csijawi_kod_2014_01_04_kettes_jpg_1399702594.jpg_800x600
beküldött kép: Csijawi kód az Antares(z) bolygó ajándéka, 2014.01.04. 1014.05.06.- án került fel a blogra.

A közös ezres mantrák hatására jelent meg a földön. Azon mantrák hatására melyeket közösen mondtunk.

Antares(z) bolygó küldi utolsó szignálját az erről a bolygóról elszármazottak Dns -ének ébresztésére. Az Antares(z) bolygó már elérte a 9. dimenziós tudatszintet, ezért tud segíteni.

Hungarikum számba megy ez a kód, mert csak a Kárpát Hatában élők ébredését szolgálja. Az alattunk fekvő kiterjedt rózsakvarc mező egy egyszerűsített kód használatát teszi lehetővé.
A Földhöz kapcsolódó 9. dimenziós bolygó a kristálytudat legfelsőbb foka.

Három tudatszint egyesítéséből születik:
krisztustudat + lemúriai tudatosság + atlantiszi  korszak tudatosságának legelső három éve.

Egy magas tudatosság, ahol a létező plazma kontesszárcium nevű formában létezik, mely a szív három rekeszizmának tóruszmintáit tartalmazza.

A forma vagy alakzat egy egymásba épült tórusz. Három koncentrikus tóruszokból áll.
A tóruszoknak egy a középpontjuk és minden rákövetkező tórusz 33,3333 %-al nagyobb az előzőnél. Ez egy speciális szíverő melyet ennél az alakzatnál tapasztalunk. Harmónia az alapja és két frekvencia ütközési pontja a létének alapja, melyet a duális világ semlegességnek hív. DE ! - ezt az erőt egy felfokozott 1012 -en kell elképzelni. Itt semmilyen táplálék nem létezik, ez az erő mozgat minden létezőt.

Ő az Ősisten vagy Ősten egyik kivetülése a 9. világban, melynek épp most fejeztük be a teremtését. Nem létezik más élet, csak színes tóruszkötegek.

A tóruszok hármasával vannak egybefűzve, így segítik egymás fejlődését. Legbelül a krisztustudat , majd az atlantiszi és kívül a lemúriai tudatosság.

Az univerzum idejével mérve, itt a tapasztalás 3 nap, mely 50,642 földi évkörnek feleltethető meg. 
1 évkör cca 5 billió földi életnek feleltethető meg.

Így jutunk el a teljesség peremére, ahonnan egy vákum szerű erő átszippant a 11. valósági szint alsó felhangjára.
Itt minden a narancs és piros szín leghalványabb változata ( piros = erő, narancs = öröm), szabad szemmel a színek nem láthatók csak konzol furienciával.

A konzol furiencia egy speciális kristály, mely csak a Holdon található. Atomszerkezetében az ikozoédert 

( 2o darab háromszögből áll és az 5 platóni test egyike) követi azzal, hogy hogy hat kvark ad egy atomot.
Évkörök, koncentrikus körök fordulnak folyamatosan egymásba, mint a tóruszt alkotó 7 gömb. Itt a földi 7 gömb helyett, melyből a tórusz felépül csupán 3 gömb alkotja a tóruszt. A tórusz középpontjában nem anyag, hanem plazma meta esszencia gyűlik össze. Ez az anyag a létalap  azon a síkon a "bolygók" számára.

Piramisok: Mint alakzat élő erőt képesek létbe híni. Ez az erő a négy földi elem (tűz, víz, föld,levegő) egyensúlyából megszülető éter a 21.-en.

Az éter vegyjele 00021. 
Ez azonban csak a földi éterre igaz. A párhuzamos bolygókon az éter  000 tud csak manifesztálódni egyenlőre.Galaks(z)ija Erna - a Fényemberré válás kódja formálódás közben

2014.05.10. 06:43 Istengyermek

galaksija_erna_szuletes_kozben_1399696727.JPG_640x480
Kép: Gálfi család, Zsámbék
Így alakult a szívárványtest szállító eszköze, hogy a következő képen kiforrott alakban jelenjen meg.
 

Ilona

Galaks(z)ija Erna - a Fényemberré válás bizonyítéka, Mihály Főangyaltól

2014.05.10. 06:36 Istengyermek

galaksija_erna_1399695039.JPG_640x480
A kép a Gálfi család által készült a tegnapi napon Zsámbékon.

A tegnapi nap nagy esemény volt a Földanya történetében. A rajta lévő életnek hozott változást. Az átlag emberi lények tudati szintje a skálán három szintet ugrott.

Isten és ember megállapodása, hogy tudati fejődésének végpontjáról fizikai szinten is tudomást szerezzen, egy jel megküldése volt.

 Íme a jel.

A két egymásra csúsztatott háromszög a merkaba, vagyis univerzumok közötti csillaghajó, mely a lélek  utazási eszköze.  

Amikor a merkaba két háromszöge oldalainál fogva beáll párhuzamosan kockát alkotva akkor már nem a lelket, hanem az átlényegült fizikai testet képes átszállítani.  Íme a képen előállt a csillaghajó , melyet a kép bal felső sarkában láthattok.  Ilyeneken utaztak a Pálos apátok. Szívárványtestüket, melyet fénnyel lényegítettek át, ezekkel a hajókkal vitték más világokba. A folyamat hasonló a krisztusi feltámadáshoz, de még nem  az. " Elragadtatáskét " említi a biblia, anélkül hogy magyarázná. Akkor csak ritkán fordult elő, hogy tudati fejlődésük eredményeként "megszülték" a merkabát. Ma már tömeges jelenség, hiszen már három teljes éve erre a pillanatra hangol a teljes univerzum. Napi szinten kaptuk hozzá az Erőt, támogatást különböző formában, kódokban.
Középen egy rózsaszínes-lilás  változatát figyelhetjük meg, melyen egy kristály csüng. A kristály az Unió Misztika jelenlétére utal, mintegy a szellemi fejlődés végpontja előtti pillanat. A kristálytestet szállító jármű megjelenik. Ekkor már "csak" a nagy utazás marad hátra.

Fejlődése során az ember fizikai testének szén atomjait alakítja/ lényegíti át , mely által megjelenik a gyémánt.  Ennek jeleként látjuk a gyémántot csüngeni a kép közepén lévő lilás-rózsaszín csillaghajón.
A folyamat szerves kísérője a 4-5 órás intervallumokban érkező hőhullám, mely mint vörös színű energia a csillagösvényről érkezik és alakítja testünk szén atomjait  "gyémánttá".
A Csijawi kód vot az előkészítője a Galaks(z)ija Erna kódnak..
A homloki lebeny alakul át. A beépülés eredményeként megnyílik a harmadik szem.
Az áthangolás nyomán különös dolgok történhetnek.

 Egy ilyesmit itt tekinthetsz meg:
http://beforeitsnews.com/beyond-science/2014/04/man-transforms-to-partial-invisibility-by-becoming-light-photos-2446086.html?utm_campaign&utm_source=http%3A%2F%2Fl.facebook.com%2Fl.php%3Fu%3Dhttp%253A%252F%252Fb4in.info%252FpYgx%26h%3DBAQHPeeZI%26enc%3DAZPznNXmjKuFQwvmL8l4WqoadaP9zfgJF-D6Pc25rzTDTVitfbPLzcxH9zvgpelCpu7MlQVDXPn_wuKZwr8iTDvEZG_sFD8tvdnFZWlN2ebrIg%26s%3D1&utm_content=awesmsharetools-fbshare-small&utm_term=http%3A%2F%2Fb4in.info%2FpYgx&utm_medium=facebook-post

Közvetítő: Ilona


2014.05.09. 21 órakor a Holdon át újabb segítség mint örökség hullik!

2014.05.09. 21:08 Istengyermek

2014_majus_9_-en_este_a_hold_022_1399662013.jpg_640x480
kép: 2014.05.09. 21 órakor a Holdon keresztül egy Égi Király küldi erejét Népének.


Aba Sámuel közbenjárására ma Krisztusi Energiák árja önti el a Földet. Öt percenként hullik az Áldás, mely hatalmas erejével nyugtalanságot és álmatlanságoz okozhat az érzékenyebbek számára. A folyamat két napja kezdődött és 2014.05.13.-án hajnali 3 órakor zárul.
Legyetek középpontotokban, mert csodák állnak küszöbön!
Aki teheti fényképezzen.


A beépülést segíti a következő szöveg tízszeri mondása:

Istengyermek, nézd szívemnek
Forró vágyait:
Boldogságot adni másnak
Nincs hatalma itt,
Csak Tenéked, Istenem.
Ó, ha arcod megjelen
Áldott ostya szent színében,
Boldog vagyok én.
Betlehemi csillagodat
Ragyogtasd nekem,
Ki e sötét lelki éjben
Jászlod' keresem!
Add hitemnek fényedet,
Akkor biztosan megyek
S meg nem állok, míg a trónod
El nem érem én.


 teljes szöveg: http://www.szepi.hu/irodalom/vers/karvers/karv_192.html
Ilona


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése