2016. október 27., csütörtök

Figyeljetek az azonnali közlésre! 2016.10.23.


Álom ez vagy valóság? Jó lenne már biztosat tudni, hallani és látni a hivatalos közléseket! Addig is nem tudom megállni, hogy ne közöljem. Jelszóm: A REMÉNY hal meg utoljára!
Milly


Figyeljetek az azonnali közlésre! 

Október 23.

  


Sananda October 23, 2016



Figyeljetek az azonnali közlésre, ez a utolsó éjszaka

Hajnali 1:33 , Emailen keresztül

Most figyeljetek az azonnali közlésre

Ez érdekes és feltehetően közel van az aktuális igazsághoz!
Úgy tűnik, most itt tartunk. Éppen most tettem le a telefonomat egy 4 órás konferencia hívás után, amely 2016. okt. 22.  éjszaka volt – azt gondoljuk, nem lesz időnk újra beszélgetni az RV előtt. Tartsatok velem, igyekszem megosztani ezt a hívást egy szinte teljesen kimerült állapotban, de ezt a riportot időben akartam közölni.... A pontok nem fontossági sorrendben vannak és kérlek, olvassatok a sorok között! Ennek a hívásnak a jellege és hangneme megfelelt az esemény égi jellegének és azoknak, akik részt fognak venni ebben a megújult és humanitárius programban, ami következik.

A dolgok nagyon gyorsan elkezdenek megváltozni a közlést követően. Ez szó szerint „Isten” visszatérése, amint az Ő gazdagságának a hatósági intézőivé válunk, hogy azt szétosszuk, szétterítsük, munkahelyeket teremtsünk, növeljük a tudatszintet, indítsunk el számos olyan programot és technológiát, amihez a jövőben nem kell többé a pénzen gondolkodni. Minden forrással rendelkezni fogunk, ami annak a megtételéhez kell, és annyira jól, hogy így a bőség teremtése századokon át folytatódni fog a jövő számára. Ez egy egyszeri emberi Esemény, ami összeköti az emberiséget a mennyekkel. (így mondják).

A híreket/információkat a 9-10 „belsős” közös megbeszélése eredményeként mutatom be, akik összevetették a fontos dolgokat és egyetértettek abban, hogy mi az igaz. Az alábbi dolgokban értettünk egyet, hogy igaz:

·      Ez a végső éjszaka az RV előtt.
·      A globális fedezeti számlákat hivatalosan felszabadították a Világtanács rendelete (reformja) alapján.
·      Az elmúlt néhány napban 9 próbálkozás volt a felszabadításra, de a cabal működése ezt megzavarta.  
·      A várakozási idő alatt azok az alapok, amelyeket meg fogunk kapni 8000%-kal megsokszorozódtak sok korábbi mérési ponthoz képest. 
·       Szerdán, október 19-én 21 órakor M1 felszabadította az alapokat.
·      A csendes óceáni idő szerinti 18 órakor a Világtanács elrendelte az azonnali felszabadítást.
·      A felszabadítás (RV és GCR) szigorúan a törvény betűi szerint folyik a múltban történt dolgok ellenére (mivel ezek új idők)
·      Minden intézmény reformáció alatt van (IMF, FED, kormányok, bankok, Világtanács)
·      A Világtanács azt is elrendelte, hogy az RV részeként a választásokat meg kell állítani, hogy a NESARA/GESARA kibontakozzon. (Nemzeti és globális gazdasági és helyreállítási műveletek)
·      Most az egész világ kormányait megváltoztatjákk a Párizsi Egyezmény, a NESARA és a GESARA szerint. 
·      A”magasabb” segítség elérhetővé válik, hogy asszisztáljon nekünk, így fontos békében maradni, hogy meghalljuk és megbecsüljük ezt a jelenlétet.
·      Obama előre rögzítette a lemondását. Biden is. Így a felvételek felhasználhatók, de arról is dönthetnek, hogy élőben teszik meg. Ez nagyon gyorsan megtörténhet és széleskörűen elérhető lesz.  
·      Minden kormányban a szoftvert át kell állítani az új rendszerek végrehajtására. 
·      Még nem határozták meg pontosan, ki fogja nyilvánosságra hozni a választás elmaradását, de lehet, hogy a képviselőház. A nagy cél nem az, hogy túl sokat túl gyorsan megosszanak az átlagos emberekkel, mivel a legtöbbnek elképzelése sincs arról, mi történik.
·      Obama aktív résztvevője volt a Hillary email botránynak, így megpróbálják hazaárulóvá tenni vele együtt.
·      A Clintonék elutasították az amnesztiát és a próbát választották, és bár kétséges, hogy ilyen sokáig élnek, de mivel vannak automata-pilóta szerű klónok, ez az, ami nem igazán kérdés, hogy megy ez.
·      Paul Ryan <a Vállalat> ideiglenes elnökeként esküt tett, amit hamarosan nyilvánossá fognak tenni. Ő valószínűleg az elnökségért fut Pence-vel, a futó társsal. A ceremóniát egy hangárban rendezték meg, Renoban, a szuverén eredeti amerikai földön ( 5 néptörzs lakik Nevadában)  <az embereket megzavarta, hogy a jelenlegi Kormány segítője a Vállalat; az Alkotmányos Állam az eredeti, ősi Alkotmány szerint van, amint az ősapák felállították a köztársasági államformát, az embereket képviselő rendszert>        
·      Ideálisan egy elég gyors választást szeretnének, hogy így az új elnök esküt tehessen a szokásos januári időpontban, de ha a demokraták nem tudnak előállni másik jelöltettel, akkor lehetséges hogy úgy döntenek, hogy a választást későbbre halasztják. 
·      Az új kormányunk nem működhet a régi, fiát valutával, így most szükség van az RV törvényes megtörténtére.
·      Időrend: Paul kedden tett esküt, a Köztársaságot szerdán indították újra és az RV-t csütörtökre tették (de a nemzetközi időzónák miatt átcsúszhat péntekre. Péntek éjfél volt a Világtanács által adott határidőnek).
·      Mr. Stumpf (CEO/a Wells Fargo elnöke, aki a cabalhoz tartozott és eltávolították és néhány hete helyettesítették) feláldozott 109 cabal segítőt a saját amnesztiájáért cserébe. Őket mind letartóztatták.
·      Minden cabal tagnak, akiket körbekerítettek, megadták a lehetőséget a lemondásukra és hogy a tehetségüket a legfőbb jó érdekében használják (vagy visszatérnek a „Naphoz” ahogy mondják). A cabalok válasza vegyes volt – a döntés mindkét oldalán. Azok az emberek, akik a szélső oldalon állnak, úgy látják, hogy ez felbátorít arra, hogy akik a lemondást választják, mindent feladjanak, és egy új módon dolgozzanak. Megállapították, hogy mi egy új világot hozunk – és amennyiben a harag érvényesül, stb., akkor nem fog semmilyen jó célt szolgálni, így SZERESSETEK és minden jó lesz.
·      Minden globális valutát felszabadítottak és újraindítottak- most minden második az- ahogy mondjuk.
·      Szíriában, Aleppoban az emberek több lehetséges utat kaptak, hogy biztonságosan elhagyják a várost (2 millió ember). Ezt a kivonulási időt éjfélig meghosszabbították. Ezután Oroszország azt fogja tenni, ami befejezi a feladatát. Itt sajnálatos módon még lehetőség van arra, hogy ártatlan emberek meghaljanak.
·      Most különösen magas biztonsági szintet vezettek be a központok körül – ma du. 4 órakor. A magas készültségi állapotot kiterjesztették a katonaságra és a rendőrségre és minden más biztonsági erőre a Világtanács rendelete alapján. Minden átjáró felett drónok fognak repkedni és számos civilruhás speciális erő lesz jelen (tettetve, hogy autógumit cserélnek az út mentén, újságot olvasnak a kávéüzletek teraszain stb.) és senki sem fogja tudni, hol vannak. A mobil telefonszámokat, amiket megadunk, vagy ahonnan hívást indítunk, azokat  otthonról lehet követni a célpontokig vagy újra hazaküldeni a biztonság érdekében és készek lesznek reagálni rá, ha úgy tűnik, valami nincs rendben.
·      A változások ma éjszaka történnek meg minden központban. (Nálunk az 24-e nappal)
·      30 000 embert vontak be a folyamatok intézésébe a mi oldalunkon. 
·      GPS készülékeket állítanak be azok a járművek alá, amiket követésre fognak használni, a biztonságunkért/az esemény kapcsán - hogy biztosítsuk a véghezvitelt.
·      Bármilyen mennyiség, amire szükségünk lesz a munkához, rendelkezésre fog állni.
·      A megbeszélésünk iránya a humanitárius programok részleteiről lassan a személyes küldetések és feladatok felé fordult. A személyzet nagyon gyorsan felismeri az előadók őszinteségét, elkötelezettségét, az integritását, a szakmai képzettségét és becsületességét a képzettségének megfelelően.   (?)  
·      Valószínűleg az emberek 95%-nak kell ezt felfognia az első 48 óra alatt. 
·      Minden megbeszélésen 5-10 bankár lesz jelen.
·      Legyünk felkészülve, hogy legyen másolatunk az előadás fájlairól, mivel azok segítenek a döntésetekben, hogy a legtöbb mennyiséget kapjuk meg.
·      Ha valaki hiányzik, akkor minősített megbízottakat alkalmaz az Abbot Downing , de arra biztatják az embereket, hogy bízzanak meg másokat, akik magasabb spirituális szinten állnak, mint a bankár/részvényes típusú emberek. Lehet vagyonkezelő ügyvédeket is megkérdezni.   
·      A vagyonkezelői alapok a következő évben adómentesek lesznek az eredeti koncessziók és megbízottak halála utáni évben.
·      Az alapítványok minden ilyen nagy összege „biztosítva” van a források támogatásával. Semmi kiegészítő biztosítási védelemre nincs szükség. 
·      A titkosított megegyezések megmaradnak minden érintett párt és magánszemély esetében. Nagyon fontos a bizalmas megállapodásokat megtartani úgy, ahogy aláírták.
·      John McCain és Harry Reed kívül lesznek. Meg fogunk lepődni a köztünk levő cabal leszármazottak nagy számán, beleértve a szórakoztató ipart is. Az eredeti családok leszármazottjai mindenütt megtalálhatók.
·      Minden galaktikus most kerül harmóniába. 
·      Az strukturált vagyonkezelői számlákról történő kifizetések nem lesznek kötelezőek, de az „érdeklődés” (a hozamok most lehívott aránya) alacsonyabb lesz (2% lehet a 8,15%-hoz képest). A strukturált kifizetések tervezettek, így az Abbot Downing a legjobb tudása szerint fektetheti be az alapokat a kölcsönös érdekekre figyelve. Megemlítik, hogy néhány embert kivéve, akik az életüket globális befektetésekkel akarják tölteni, mert náluk ez élvez elsőbbséget, az Abbot Downing-ot akarják követni, hogy vegye át ezt a szerepet felszabadítva őket ennek a programnak a figyelésétől.
·      Minden ember elhatározhatja, hogy az alapok hány százaléka maradjon bankban vagy váljon azonnal hozzáférhetővé.
·      A 70 éves vagy idősebb résztvevők a legmagasabb arányokat fogják kapni -mivel nyilvánvalóan időveszteség nélkül akarják megkezdeni a programjukat (valami ilyesmi).
·      A bankárok nagyon segítőkészek lesznek, és fel akarják ajánlani nekünk a nagyvonalú alapítványokat, ha azt mutatjuk, hogy okosan fogunk bánni a humanitárius projektekkel – a globális felemelkedés tiszta szándékával. 
·      Az átlagos emberek közül nagyon kevesen fogják valaha is megtudni, hogy valami jelentőségteljes dolog történik. Ők nem voltak erre beprogramozva. Akiket erre beprogramoztak, tudják, kik ők, és ezt az eseményt nagyon komolyan veszik. Őket komolyan figyelmeztették erre a hívásra, figyelembe véve azt a tényt, hogy néhány közeli házasságból eredő és egyéb baráti/családi kapcsolat zavaró szint, ami más programozást hoz létre. Sok kapcsolat bomlott meg emiatt. Megjegyezték, hogyha valakik még gyengén nyitottak ezen események igazságának a meghallgatására, őket meg lehet kérni, hogy egyszerűen barátként maradjanak veletek. Később, ha rájönnek, hogy elvesztettek egy lehetőséget, hogy jelen legyenek az emberiség történelme legnagyobb egyedülálló eseményének a megismerésében (és elvesztették az egész ügyet), az sokkal nehezebb lesz nekik, így óvatosan haladjatok előre a vezetéssel.    

Ez a befejezése a hívás kiemelésének. Úgy néz ki, nagyon hamarosan több riport is lesz ennek megfelelően.



5 megjegyzés:

  1. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy megosztod ezeket a híreket a blogodon. Azt én sem tudom, hogy mennyi igaz mindebből, amit elmondanak, de számomra nagyon valósnak tűnnek ezek a hírforrások. Teljesen ésszerűnek gondolom az üzenetek tartalmát és emellett érzelmileg is nagyon mélynek és őszintének érzékelem. M Anna igazán remek magyar fordításokat készít, én mindig élvezettel olvasom az ő fordításait, elismerésem neki.:)
    Mégha nem is válik valóra minden ezekből az üzenetekből, akkor is megéri elolvasnunk őket szerintem, mert az egészen biztos, hogy sok igazság van bennük.

    Áldás és dicsőség a Földnek!

    VálaszTörlés
  2. Ha a Népesség többsége nem tud erről,akkor vajmi keves előnye is lehet belőle.

    VálaszTörlés
  3. Ez félelmetes... Mik zajlanak a háttérben? Csak a " kiválasztottak " tudhatnak ezekeről...

    VálaszTörlés
  4. Lényeg az utolsó bekezdésben van. Az átlagemberek közül ,nagyon kevesen tudják ,hogy mi történik, Ők nem voltak erre beprogramozva. Akiket erre be programoztak , tudják kik ők. Őket komolyan figyelmeztették erre a hívásra. A nem meghívottak nem részesülnek kegyelemben , azokra teljes egészében ki irtásra kerülnek. Most már tudom az igazságot, hogy miről szól a TEREMTÉS !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdnem.
      De mindenki meghívott, csak nem mindenki hallja vagy nem tud eleget tenni a hívásnak valamiért.
      Többségük még kap időt és segítséget, hogy változzanak. A velejéig romlott veszélyes embereket visszahívja a Teremtő. Általában kezdhetnek új testben, új életet más bolygón. A legveszélyesebbek a Központi Napba kerülnek vissza. Csak ők semmisülnek meg.

      Törlés