2016. október 20., csütörtök

Kezdődik a NESARA -Veritas 2016.10.16.

A színfalak mögött minden van, csak nyugalom nem. A múlt héten Dunford generális ellen négy merényletet kíséreltek meg. A legutolsó orvlövész  mind a generálisra mind a két Öregre célzott, amikor kiléptek egy épületből. Ez egy nagyon-nagyon alapos felhívás volt. Most mind az Öregek, mind a generális készek a végrehajtásra további késések nélkül.




Veritas: 2016. október 16.

Kezdődik a NESARA 

és a hozzászólásaim biztonságban vannak...
Ez a hatalom egy valóságos története, és arról szól hogyan tette az embereket és a nemzeteket korrupttá. Gyakran megkérdőjelezték a hitemet, hogy mi történik Amerikában. Ez úgy megy, mint a következő: „Ez az Egyesült Államok. Hogyan lehetséges hinned, hogy bármi olyan, mint a NESARA megtörténhet itt? Azután a kedvencem: „Hogyan mondhatsz ilyen dolgokat és figyelmeztetheted az embereket? Ez lehetetlen.”

Amerikaiak, kérdezlek titeket. TI VALÓBAN TUDTOK ITT ÜLNI ÉS NEM HINNI, HOGY VANNAK GAZDAG ÉS HATALMAS EMBEREK, AKIK MEG AKARJÁK HATÁROZNI A PÉNZEK ÁRAMLÁSÁT? BE TUDJÁTOK BIZONYÍTANI NEKEM, HOGY NINCSENEK OLYAN EMBEREK, AKIK BEFOLYÁSOLJÁK A POLITIKÁNKAT ÉS A HÍREINKET? Miért olvasok olyan információkat más országokban az US-ról, amit sohasem mutatnak be a mi híreinkben? Nem vettétek észre, hogy a hírek megállnak, ha semlegesek és kezdik bemutatni a véleményeket? Nem vettétek észre, hogy a fiatal nemzedéknek milyen sok baja van, mert majdnem teljesen kiszolgáltatottak az élelmiszer-utalványoknak és szétosztásnak? Ennyire tudatlanok vagytok?

Most, ha azt mondom nektek, hogy vannak katonai személyek, admirálisok, generálisok és mások, akik meghatározzák, hogyan lehet a legjobban megvédeni az US Alkotmányát, és feltehetően tudtok rászánni egy pillanatot, hogy kövessétek ennek a logikáját velem együtt.

Az 1930-as években az US-ban sok korrupt bankrendszer volt. Nem volt szabályozva, vagy legalábbis erre nem kényszerítve, és ezek magán úton működtek. Ez benne van a történelem könyvekben. Willie Nelson sokszor rendezett koncertet a farmerek helyzetéről.

Ebben az időben a bankárok kijátszották a Szövetségi Szabályozásokat. A céljuk a mezőgazdasági tulajdonok tömeges megszerzése volt. A bankok apró betűs záradékot írhattak, amik később megengedték az ingatlan elvételét, mivel azt írták le, hogy a farmer halála után az ingatlan visszaszáll a bankra. Ezt nem közölték azzal a személlyel, aki felvette a hitelt és sokszor szörnyű meglepetést okozott azoknak, akik azt hitték, hogy öröklik a családi farmot és folytathatják a mezőgazdasági munkák régi hagyományát. Gyakran a bankok a készpénzes befizetéseket nem dokumentálták és később hiányként tüntették fel és újra felvették. A farmerek segítség nélkül maradtak, hogy megállíthassák ezt.

Sok oldal van, ahol mélyebben utánanézhettek ennek. Tanulmányozzátok ezt! Az én célom kedvéért hadd foglaljam ezt össze. A helyzet addig fokozódott, amíg sok farmer bevonásával hatalmas méretű osztályharccá változott. Akik sértettként voltak ebben a helyzetben, beleértve egy generálist is, aki társ-felperes volt a farmerek ügyében, végül az US Legfelsőbb Bíróságához fordultak az 1980-as években.

A gyors bírósági rendszereken áthaladva, elérte a kilenc Legfelsőbb Bírósági bírót 1993-ban. A kilenc bíróból hét kimondta, hogy a fő kérdéseket zárt ülésen tárgyalják (nemzeti biztonsági okokból). Ezek a döntések, beleértve a hivatalos bíróságot is, kimondták, hogy a FED rendszer alkotmányellenes, hogy az US az Alkotmánytól eltérően működik 1933 márciusa óta, és a kormány és a bankrendszer reformokra szorul, és ami itt nekünk a legfontosabb, hogy pénzügyi kártérítést és jogorvoslatot kell szolgáltatni a pénzügyi veszteségekért, amit a bankok okoztak a farmer nemzedékeknek a csalások elszenvedésével.

Ezek a reformációk rendkívüliek voltak és azért történtek meg, mert olyan sok admirálist és generálist vontak be, akik tudatában voltak a rossz dolgoknak. Ti elolvashattátok a végső bírósági ügyet egy bizonyos pontig, azután eltüntette a bíróság és a Legfelsőbb Bíróság minden bírósági felvételt és a közvetlenül bevont embereket egy szigorú NDA-ra  (titoktartási megállapodásra) utasította mindaddig, amíg a reformáció nyilvánossá nem válik. Ne gondoljátok, hogy ez óriási méretű volt, sok embert bevontak volna a kompenzációba, hogy évtizedek után megoldják, és hogy ezt bizonyos nemzeti okok miatt tartották titokban.

A következő rész válik érdekessé.
Még egyszer, nagyvonalúan összefoglalva, a katonaság rossz néven vette ezt a helyzetet. Néhányan, a legjobb alkotmányos ügyvédi irodák közül érintetté váltak a segítségnyújtásban, hogy meghatározzák, hogyan lehet ezt a helyzetet a katonaságra vonatkozó ügyekre használni – a mi országunk alkotmányhoz való ragaszkodásból kiindulva.

Mivel ezt a Legfelsőbb Bíróságon vezették be, azok a bírók, akik ennek a javára döntöttek, most jogot szereztek annak a meghatározására, hogyan legyenek a bírósági döntések végrehajtva. Eközben a 16. Módosításról, az adóbevételek módosításáról kiderült, hogy sohasem hagyták jóvá és a bíróság reformrendeleteihez csatolták. Ez létrehozott egy szóbeszédet mind a Szövetségi Adminisztrációval és a Kongresszussal kapcsolatban, amely elhagyta az Alkotmányos törvényt 1933 óta. Ez akkor történt, amikor Franklin Delano Roosevelt kihirdette a nemzeti bank-szükségállapotot és módosította az ellenséggel való kereskedelem törvényét.
Egy bizottság jött létre és megkapta a felhatalmazást, hogy kihirdesse és végrehajtsa a Legfelsőbb Bíróság által elrendelt reformokat.

Ti feltehetően nem vagytok tudatában, de minden egyes hivatalnoknak alá kell írnia egy NESARA lemondást a hivatalba lépésükkor. Ez magában foglalja az összes kongresszusi tagot és az US elnökét, és az alelnököt is. Ez a dokumentum jelzi a köztisztviselők beleegyezését is, hogyha a NESARA-t bevezetik, a pozíciójuk megszűnik.

Bizonyos dolgokat megtettek 1990 óta, néhányat meg nem. Volt egy új valuta, a Kincstári Bankjegy, vagy a TRN, amit kinyomtattak, ami aranyfedezetű, és egy pincébe vitték a kihirdetésre várva. Ez használható az US-án kívül évek óta, csak nincs hivatalosan bejelentve. Egy általános farm kárrendezési folyamat kezdődött el, amit pénzügyi jóvátételnek terveztek az amerikaiak számára. Egy csomó gond volt, ami folyamatot lassúságát eredményezte, de mindenesetre meglett. 1998-ban a generális és az admirálisok új jogi szakértőket hoztak, a legjobbakat, hogy kezeljék a helyzetet, hogyan lehet a reformokat megvalósítani és rendbehozni a hibás irányítást, ami a kormányunkra jellemző, mint pl. a FED bank, amely magán egyének tulajdonában levő vállalattá alakult ahelyett, hogy az országunkat képviselte volna. Ezt könnyű igazolni. Ez egy olyan, amit sohasem gondoltunk volna ellenőrizni és látjuk, hogy néhányan az angol királyságból és néhány más nagyon előkelő ember jelenleg a tulajdonosa a FED-nek. A megkeresett profit visszakerül a tőketulajdonosokhoz, akik azt nagy mennyiségben megcsapolják. Különben ez elég nagy ahhoz, hogy hozzájáruljon a nemzeti adósságunkhoz.

Hogy megállítsák az időhúzást, amit a Legfelsőbb Bíróság bírói tettek, elhatározták, hogy a reformációt egy törvénybe iktatják, és ez átment a kongresszuson. Ez volt a kezdete a Nemzeti Gazdasági Biztonsági és Reformációs Törvénynek a NESARAnak. Ez az US Szenátusa és a Ház megfelelő szavazatszámával nagy titokban ment át. Megtehetik ezt? Igen, megtehetik. Tanulmányozzátok!

Az új Köztársaságot, amit Dunford generális képvisel, a nemzetközi közösség teljes egészében és változtatás nélkül, teljesen legális formában elfogadta. Bár Obama a hiteles mindenért, a Köztársaság az, amit bejegyeztek és szerepelt a G20-on a Párizsi Megegyezéssel, az IMF-el, a Fehér Sárkány Családdal (akik az aranyat biztosítják az új valuta mögött, amit az IMF igényel), a BOC-al és annak kiváló szoftver programjaival kapcsolatban, amelyek egy bolygószintű interfészt hoztak létre a nemzetközi forgalomhoz és a CIPS bankrendszerhez és így tovább és tovább. A világ legmagasabb törvényszéke, a HÁGAI ebben szorosan részt vesz és együtt dolgozik Dunford generálissal az ő áthelyezésén (kinevezésén). Csak az amerikai nyilvánosság nem ismeri az új valutát és a kormánycserét.

Hogyan mondhatok ilyen kijelentést? Hogyan lehetek benne biztos? Ez biztosan a politikai, nemzetközi üzletem és a köztársaság szövetségese vagyok? Miért akarom én a zűrzavart megmagyarázni? Nos, ez egy jó kérdés! Abban a pozícióban vagyok, hogy hatással vagyok a polgárokra és törődöm velük. Jobb jövőt akarok a gyerekeimnek és az ő gyerekeinek. Ez az a helyzet, amikor a naivitás veszélyessé válhat.

Itt az ideje figyelembe venni, vajon érzitek-e, hogy éppen ez lehet a legtávolabbi lehetőség, ami igaz. Ez már a helyén van, bár radar alatt, akkor miért nem tudtok róla? Ha amit mondok, az igaz, akkor ez hamarosan sokkal jobban látható lesz a köz számára. Az átmenetet nagyon óvatosan kezelik, mert elképzelhetitek, milyen reakció alakulhat ki a nyilvánosság részéről. Visszatérve az Alkotmányunkhoz, annak megvan a maga ára, akárcsak az Alapító Apáink észlelték a saját kényszerhelyzetüket a zsarnoksággal való harcban. Kellene? Nem kellene? Az emberek olyan sokan voltak, mint ti és én. Ezt a szívükön fogják viselni.

Nektek a hitrendszerben egy olyan csodálatos csoportban, mint ez, javaslom, hogy legyetek nyitottak és bátrak. Ez nem lesz könnyű, ugye? Büszkeséggel tölt el, hogy képes vagyok felbátorítani titeket és még egy kis kényelmet is hozni hosszú távú támaszként. Nektek igazatok van. Ez nagyon igaz, és a végén mindenki fogja tudni ezt.

A kérdés az, mennyire lesz nyílt a változás az US-ban?
Még most is, amikor ezt írom, az új Köztársaság Dunford generálisa, a Fehér Sárkány Öregek és mások a GCR/RV-finanszírozás végső felszabadításán dolgoznak. A színfalak mögött minden van, csak nyugalom nem. A múlt héten Dunford generális ellen négy merényletet kíséreltek meg. A legutolsó orvlövész  mind a generálisra mind a két Öregre célzott, amikor kiléptek egy épületből. Ez egy nagyon-nagyon alapos felhívás volt. Most mind az Öregek, mind a generális készek a végrehajtásra további késések nélkül.

Már megkezdődött. A világ minden részéről riportokat kapok az alapok felszabadításának igazolásáról. A farmerek igényeit együtt dolgozzák fel a többi kulcsfontosságú akciós csoporttal. A legutolsó riportom a Tier 3 (a 3. sor) volt, az internet csoport sora, akik ezen munkálkodtak, és aminek a kezdődő kihirdetése el fog húzódni, amíg ki nem hirdetnek mindent egy puskalövésre, mindent egyszerre. Én egyszer utána fogok nézni ennek. Minden közlés szerint ez simán folyik és folyamatban van a felszabadítás. (Ez egy egyszerű átírása a korábbi levelemnek. Az egy kicsit ütősre készült – így felújítottam.)

Lehet, hogy a változás ideje van, egy ilyen becslés szerint. Sok részlet van, többek között a felszabadítás technikai oldala, mi néha lelassítja a dolgokat, ami a Tier 3 felengedését másik napra halasztotta. A Dunford elleni fenyegetések szintén időveszteséget okoztak. A felszabadítás iránti motiváció és a Dunfordon levő nyomás csökkentése egy új szintre lépett, amikor az Öregek váltak célponttá. Ők még nem tették meg, de lépéseket tesznek és gyorsan. Szükséges, hogy megtörténjen. Ők tudják azt. Mi tudjuk azt. Az ésszerű, hogy ezen a ponton a késések több veszéllyel járnak, mint előnnyel. Olyan, mint amikor egy baba születik. Egy ponton annak éppen meg kell történnie.
Azon a ponton vagyunk.
Legyetek tudatában, nézzétek és lássátok a kapcsolatokat!

Ez ok, hogy otthon maradjunk bezárkózva? Remélem, mostanra megértitek, hogy amikor egy nagy átmenet van, mint ez, amiről éppen beszélünk, sok lehetőséget adhat erre. A legjobb esetben, egy bonyolult, nyilvános közzététel lehet, amit senki sem ért, mi az. A másik szélsőséges esetben szükségállapot bevezetése lehetséges. Remélhetőleg ez egy távoli lehetőség, de ha az IS az egyik lehetőség és én tudok róla, akkor személyes felelősséget érzek, hogy tudassam azt. Egyszerűen csak maradjatok otthon az ilyen közzétételi időkben néhány napi élelemmel. Nincs ok a pánikra, csak a józan észre.

Azt tegyétek, amit érdemes!

VERITAS



Fordította: M Anna

Megjegyzés:

Hogy miért nincs még nyilvános hír erről, és miért szögesen ennek ellentmondó hírek terjednek a hivatalos médiában és a neten?  Csak két ésszerű okkal tudom magyarázni. Egyik, hogy figyelemelterelés folyik. Másik:
A sorsnak most két fő idővonala létezik. Szerencsénk van, mert most éppen választhatunk. Bár inkább kiérdemeltük. Tehát már nem kell az egész emberiségnek a fizikai pusztulásba mennie, -mint ahogy ez régebben volt borítékolva- hanem csak aki azt választja.. Amelyik jövőképnek hisz, azt kapja meg mindenki, vagy pedig erősen befolyásolja a sorsát. Mert sorsunk az energiaszintnek, a tudatnak függvénye.

Talán igazam van, talán nem. 
Milly



2 megjegyzés:

  1. Mi az hogy 2 idővonal lètezik? hogy várjuk el hogy minden ember döntsön arról amiről nem is tud? A legtöbb ember a pusztulást választja.
    Komolyan mondom ha ez igaz akkor nem csak a földel van itt probléma kérem szépen hanem az egész univerzumnál gondok vannak.Na de mind1 6,9 milliárd ember úgy is elpusztul.A maradék tudja csak hogy van 2 idővonal azt válasszanak...Ezek szerint amúgy a Sátán is létezik,csak épp nem külön erő hanem az maga az isten vagy annak a része.Senki sem tökéletes.De gondoljatok bele,istennek milyen célja volt az élettel? Eggyetlen racionális oka az hogy unatkozott és ezzel szórakozik.Sőt mi több a hatalmát is gyakorolja így mint hitler.De csak azért létrehozni mert ehhez volt kedve,kétlem...Ha lenne egy rohadt nagy teremtő erő,az utolsó dolog lenne az hogy univerzumot hozzak létre....Na meg életet.Mondjuk biztos sokan jobban csinálnák.Lehetne akár egy 3. idővonal is ahol más isten van.

    VálaszTörlés
  2. Ha tényleg ekkora vagyona lenne valakinek, akkor nem az altrnatív médiába szájkaratézna, hanem csak tenné a dolgát, nekem annyira elegem van a nagy ígéretkből!
    Nem lenne egyszerűbb egyszer valamit tényleg meg tenni és utána fújni a meleg levegőt!? Hitelesebb lenne. Évek óta esszük a maszlagot.

    VálaszTörlés