2016. október 16., vasárnap

NESARA, Új Köztársaság, Dunford, RV/GCR 2016.10.12.


Ez egy olyan élet és halál globális erőeltolódás, amit korábban sohasem láttunk. Örüljetek, hogy nem vagytok ennek a frontvonalában.



VERITAS hírek 

NESARA, Új Köztársaság, Dunford, RV/GCR 
2016. október 12.

Kiadta: Veritas, 2016. október 12.


Sok minden van, amit nem mondhatok el anélkül, hogy veszélyeztetném az embereket. Azt mondhatom, hogy egy fontos dolog történt ma a Reno-ban, ami leginkább gyorsítani fogja a NESARA végrehajtását. Az ilyen típusú hír sohasem garancia, de azt a benyomást tette, hogy sürgetni fogja azokat a dolgokat, amik mindmáig kiestek a képből.  

Egy fontos NESARA akciónak nézek elébe. Ha az megtörténik, akkor egy szélesebb komplettebb út felé haladunk. Magunkban táncolhatnánk, amíg a dolgok lecsendesednek. Ha felébredek, és az nem történt meg, szorosan meg fogom ölelni a gyerekeimet minden nap és hálát adok, hogy egyre gyorsabban változunk. Személy szerint azt szeretném, hogy az haladjon és haladjon jobban. Belefáradtam látni, hogy Dunford újra és újra visszalép. Itt az ideje megtenni a feladatot és hinni, hogy az emberek az igazság mögé állnak. Elképzelem, milyen veszélyeztetve lenni a saját bőrében. Engem is idegesítene, ha többször is kísérletet tettek volna az életem ellen.  



Amíg lehetőség van egy radikális és erőteljes akcióra, a legjobb hazamenni vagy az irodába. Csak kipakoljátok a dolgokat, amiket olyan fontosnak gondoltok, és otthon maradtok, amíg azok stabilizálódnak így vagy úgy, ugye? Azt javaslom, maradjatok csendben ezen a héten!

Reno egy ütemtervet bocsájtott ki a nyilvánosság számára a „felszabadítási felhasználási” akciókról. Oda fogom adni nektek ezt az ütemtervet, de tudjatok róla, hogy ezek a rettenetes akciók ma feltehetően felgyorsítják az időkeretet.
(Annyit találtam Renoról, hogy egy város Nevadában/Milly)

A Reno terv, amit ma reggel adtak ki, felszabadította a Tier 1 és 2 kifizetések hivatalos kódjait teljes felhasználásra holnap reggelre és csütörtökre. A Tier 3 „felszabadítása felhasználásra” csütörtök éjszakára és péntekre történik meg a korábban beléptetett átutalással. Ez a terv szerint a 800-as felszabadításokat próbaképpen csütörtök éjszakára vagy feltehetően péntekre javasolják, hogy egybeessenek a Tier 3 felszabadítással.

Biztosan azt mondjátok, miért nem hétfő éjszaka? Miért nem ma éjszaka? Miért késik? Az nem olyan nagy késés, ahogy ők egyszerűen elhatározásra jutnak a pontos időpillanatot tekintve. Ebben az esetben az Új Köztársaságnak meg kellett védenie Dunfordot legalább három merénylettől a múlt héten. Ez az idővonal megzavarása irányába hat.



Azt mondják, az indíték nagyobb és megrövidítheti ezt az időkeretet. 

Csak azt akarom megmutatni, milyen komoly ez az esemény. Ez nem egyszerűen humanitárius alapítvány. Ez egy olyan élet és halál globális erőeltolódás, amit korábban sohasem láttunk. Örüljetek, hogy nem vagytok ennek a frontvonalában.

Rengeteg elhatározás, rengeteg akció.

A lényeg, hogy a 800-as regisztrációs vonalak felszabadulása bármikor megtörténhet, ma éjszaka és pénteken, és az be fog épülni abba az időrendbe, amit eredetileg megadtak a G20-ak a Váltási Tanácsnak, akiket ők jelöltek ki.

A legjobb megoldás most imádkozással hozzájárulni ehhez, egyszerűen imádkozni. Maradjatok pozitívak, és gyakoroljátok a hiteteket, bármilyen is az!

Értesíteni foglak benneteket, ha tudatára jutok bármilyen fontos akciónak a fent felsoroltak közül és megengedett lesz számomra, hogy kommunikáljam.

Amint ma éjszaka elmondjátok az esti imátokat, gondoljatok Dunford generálisra és a remek embereire és a nehézségekre, amelyekkel szembenéznek a mi érdekünkben, és azokra a fehér kalaposokra, akik az életüket adták! Isten tartson meg benneteket!



VERITAS



Fordította. M Anna

(Fehér kalaposok: Akik az emberiség oldalán állnak, dolgoznak vagy harcolnak. /Milly)






2 megjegyzés:

  1. Ezen a mondaton kibuktam.
    fehér kalaposokra, akik az életüket adták! Isten tartson meg benneteket!
    Hmm mért nem lettek halhatatlanok isten álltal? De sőt mért nem ő oldja meg? Nem a mi hibánk hogy fogságba kerültünk.Na mind1 megvan erről a véleményem,de leginkább az hogy ez csak egy rohadt játék az egész.Isten se nem jó de nem is gonosz.De viszont a saját szódrakoztatására vagyunk itt,ez a létezésünk eggyetlen valós célja.Más mért érdekelné.Na erről így ez a véleményem...Még jó hogy meghalunk és véget ér a dolog.Vagy is remélem mert nem akarom előröl kezdeni ha emlékszek rá ha nem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezután már halhatatlanok lesznek, mert az életüket tudatosan adták az emberiség felszabadításáért. A muszlimok is így gondolják magukról, amikor keresztényeket ölnek. Csak van egy nagy különbség. Az isteni terv egy olyan világ létrehozása, ahol béke és jólét van, ahol egyetértésben élnek az emberek. A fehér kalaposokat ez a cél vezeti és nem a gyűlölet és megosztás.

      Az égiek rendszeresen küldenek tanításokat nekünk, hogy el tudjunk igazodni ebben a káoszban, ami itt van. Ezek szerint mi magunk vállaltuk fel a leszületést ide, és pont ilyen kemény körülmények közé. Ami még rosszabb, hogy azt is vállaltuk, hogy elfelejtjük az Istennel és a Teremtéssel való Egységünket... hogy ne tudjuk azt ki vagyunk, és honnan származunk valójában... hogy bebizonyítsuk, "süketen és vakon" is újra megtaláljuk Istent és az ő jóságát. Ezt mi akartuk, a mi lelkünk akarta! Tudatlanokká váltunk, de mégis vezetve vagyunk. Csak el kell fogadni a segítséget.

      Segítség például sokféle módszer, és a meditáció, vagy az üzenetek. Érdemes ezekkel élni!

      Halhatatlanná válni saját erőnkből kell, ezt vállaltuk, de manapság jobb is, ha arra fókuszálunk, hogy emelkedjünk lélekben. Mert ha nem, akkor sor zűr léphet az életünkbe. Ez is segítség. Nomeg a hatalmas kozmikus energiaáramlás, aminek a befogadásával gyorsabban, könnyebben fejlődünk.

      Itt van egy égi üzenet a sok közül.
      https://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/09/a-sajat-isten-enetek-megvalositojava.html

      "Hogy milyen szintet tapasztaltok meg a saját életetekben, az teljesen tőletek függ, a jelenlegi létetek állapotától, attól, mire fókuszáltok, és hogy akarattal törekedjetek követni az utatokat és rezegjetek a lehető legnagyobb frekvenciával. Érezzétek, hogy nyitottak vagytok az ismeretlenre, ahova a lelketek szerint mennetek kell, a sötétségeteknek méltányolnia és átölelni kell a fényt, és átalakulni azzá vagy valami olyanná, amit soha korábban nem tapasztaltatok."

      Törlés