2016. november 8., kedd

A lényeg - Milly 2016.november 8.


Mindegy mi lesz a választás végeredménye. Ez már csak színjáték. Tulajdonképpen figyelemelterelés a háttérben szerveződő társadalmi átalakításról.

A lényeg
Milly 
2016.november 8.




Mindegy mi lesz a választás végeredménye. Ez már csak színjáték. Tulajdonképpen figyelemelterelés a háttérben szerveződő társadalmi átalakításról. Valójában a pénz csak a kezdet, a következő lépések fontosabbak lesznek, mégpedig az egész  társadalmi lét átalakítása. Az emberek gondolkodása a NESARA és a GESARA intézkedések következtében gyökeresen meg fog változni. Egyelőre ott tartunk, hogy legtöbben alszanak, nem látják és nem fogják fel mi a helyzetük, vagy hogy változtathatunk ezen.
Talán jobb is, hogy nem állították le a választásokat. A felvételeket nézve arra a megállapításra jutottam, hogy az emberek nem fogadták volna békésen, ha megakadályozzák őket a szabad választásukban.. ott Amerikában, "a demokrácia hazájában". Puccsra gyanakodnának. Gondoljuk csak el, rengeteg fegyver van kinn náluk... mert használni akarják, ha szükséges.

A lényeg: A változás megállíthatatlan! A szervezők viszont szeretnék elkerülni a vérontást.

Itt egy összefoglaló a témáról az eddigi cikkek alapján.

Mi zajlik a világban?
http://szepjovot.blogspot.hu/2016/11/mi-zajlik-vilagban-20161108.html

Kiegészítés:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/11/belso-puccs-folyik-clinton-klan-ellen.html

Fontos, hogy ne adjuk fel! A cél előtt különösen ne!

Szeretettel kívánok mindenkinek mielőbbi megújulást!
Milly










5 megjegyzés:

  1. szerencséd katikám h.a trump nyert.

    VálaszTörlés
  2. Többet nem kínozom magamat ezekkel a soha be nem teljesülő nagy ígéretekkel!
    Gondolom a közvetítőknek ez a célja ezekkel a megtévesztő üzenetekkel, nem tudom elhinni hogy a fényoldal folyamatosan becsapná az olvasókat, gondolkodjunk el ezen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes... másokra jó hatással van. Vajon miért?

      Egyébként gondoljunk csak bele, a világunk átalakítása vajon milyen pusztítással járt volna, ha ezt idő előtt vitték volna végbe? Ez nem olyan, mint egy háznak az átépítése. Nem elég csak megtervezni.

      Törlés
    2. De igaza van.Eddig az volt hogy még az elnökválasztás előtt bejelentések jönnek.Aztán hogy az elnökválasztás napján.Most máf január 20.
      Nem unalmas ez szerinted? Halogatjàk ezerrel.Most ez az egész vagy egy hülye kamu baromság mint sok más a neten.Vagy tényleg igaz de akkor a fény erői egy gyenge semmi ami képtelen bármit is tenni.Most akkor kihez tartozzunk? Személy szerint én elindultam a rosz felé az emberek miatt,de nem bánom.Sokkal jobban érzem magam.A kétszinű hazug emberekből meg elegem van.

      Törlés
  3. Igen, az én véleményem is az, hogy jobb így, hogy az elnökválasztást megtartották a "demokratikus" keretek között, ezekután az amerikaiak többsége már nem panaszkodhat, hogy nem vették figyelembe az ő személyes akaratát és hogy korlátozták volna a szabad véleménykinyilvánításban. Úgyhogy szerintem is ez a jobbik forgatókönyv, ami most történik, mégha ez egy lasabb változást is jelent.
    Azt viszont én sem értem, hogy akkor minek kellett ennyire hangoztatniuk a szavazás elhalasztását, ha egyszer nem volt biztos ennek a kimenetele. Ettől függetlenül én azért bízom a pozitív fejleményekben és hiszek az Égiek bölcsességében és képességeiben!

    Sok erőt és kitartást mindenkinek!!! :)

    VálaszTörlés