2016. november 20., vasárnap

A régi energiák lassan eltűnnek - Mike Quinsey 2016.11.18.


A régi energiák lassan eltűnnek és annak a helyére fényes jövő kerül, ami mentes minden régi problémától. Távol lesznek az alacsony frekvenciával bíró lelkek és velük együtt az életeteket és a jövő lehetőségeit irányító tervek.


Mike Quinsey Felsőbb Énje - 

November 18, 2016



  


2016. nov. 18. Mike Quinsey 

A Föld és a népei egy fontos változási állapotban vannak és ez olyan gyors mértékben történik, amivel szinte lehetetlen lépést tartani. Azonban bármilyen szempontból nézzük, meg kell jegyezni, hogy változásokra van szükség ahhoz, hogy az emberiség az Új Korszakba lépjen. Sok elégedetlenség lesz, mert sok ember csak a történések eredményét fogja látni, anélkül hogy értené az igazi okokat. Ez kaotikusnak fog látszani, de szükség van a régi rendszer „felkavarására”, hogy elősegítse a változásokat, amikre szükség van az Új Kor beindításához. Emlékezzetek, hogy időben be fogtok lépni az Aranykorba és sok munkát kell végezni előkészületként. A változások „megértésének” a szempontját háttérben tartották, de létfontosságú megteremteni az új világhoz vezető utat, ami el fog vinni titeket a magasabb dimenziókba. Következésképpen semmi alacsonyabb rezgés nem visz előre és el kell dobni. Ugyanezek az okok vonatkoznak minden lélekre és el fog érkezni egy pont, amikor csak azok emelkedhetnek fel, akik készen állnak.

Sokan fognak aggódni, hogy mit kell tenniük az előrelépéshez és a biztos felemelkedéshez. A válasz egyszerű, és ha megtartjátok a magasabb rezgéseteket és mindenki felé feltétel nélküli szeretetet sugároztok, akkor egyáltalán nincs mitől félnetek. Erős akaratú léleknek kell lenni ahhoz, hogy összpontosítva maradjatok, amikor minden változik körülöttetek és amikor a jövő bizonytalannak tűnik. Higgyetek magatokban és tartsátok meg a hiteteket és ahogy az idő telik, látni fogjátok, hogy a jövő tisztábbá változik.  és annak a helyére fényes jövő kerül, ami mentes minden régi problémától. Távol lesznek az alacsony frekvenciával bíró lelkek és velük együtt az életeteket és a jövő lehetőségeit irányító tervek. Az idejük vége elkerülhetetlen volt miután nyilvánvalóvá vált, hogy az akcióiktól függetlenül az Új Kor teljesen meg fog valósulni.


Ahogy azt már sugalmazták, a jótékony változások ideje eljön, de azok mihelyt elkezdődnek és vége lesz a várakozásotoknak, ti élvezni fogjátok a jelenléteteket ebben az időszakban és néhány esetben részt is vesztek abban. Az élményeitek természetesen sokkal kellemesebbek lesznek és minden jó munka mindenkinek hasznára fog válni. Amint a valuták újraértékelése megtörténik, az fel fog bátorítani arra, hogy tudjátok, bármilyen jól megalapozott program végbe fog menni. Legyetek biztosak, hogy akik a nagy értékű alapokat fogják kezelni az új fejlesztésekre és más humanitárius programokra, azok a lelkek lesznek, akik elkötelezettek és megbízhatóak az emberiség legnagyobb jója érdekében.

Az csak természetes, hogy a legtöbb ember reméli, hogy megtudja a régen megjósolt fontos események pontos időpontját. A magasabb dimenziókban azonban, ahol minden a mostban van, gyakran nehéz azokat megmondani a ti 3 dimenziós léteteknek megfelelően. Van nagyon sok mozgási lehetőség és különböző utakat lehet követni. Ezért bátorítunk titeket mindig arra, hogy csak arra fókuszáljatok, amit akartok. Amint azt most tudnotok kell, csak viszonylag kevés ember szükséges ahhoz, hogy, elhozza a változást. Így legyetek a földön és a reményeitek és törekvéseitek pedig a legmagasabb szinten, és egyszer majd elnyeritek az elhatározásotok és kitartásotok jutalmát. Olyan közel álltok ahhoz, hogy megkapjátok a jól megérdemelt több ezeréves álmotokat.

Van egy kis része az igaz híreknek, amik a szokásos forrásokból eljutnak hozzátok, amik még mindig erősen ellenőrzöttek. Az internet azonban még mindig a legjobb információforrásotok és a megbízható hírek majdnem biztosan több forrásból származnak. Még így is nehéz megtalálni a linkeket minden hírhez, mivel néhány túl titkosnak minősített a nyilvánosságra hozatalhoz. Ti azonban sohasem tudnátok megfelelő képet kapni arról, mi történik a világban. A legnagyobb akadályt az igazság megismeréséhez a hamis riportok jelentik, amik szándékosan megzavarnak titeket. Legyetek óvatosak, mit fogadtok el igaznak, és ha intuitívek vagytok, feltehetően észre tudjátok venni az alacsonyabb rezgéseket hordozó cikkeket.

Tudjátok, hogy sok minden történik a kulisszák mögött és sok lélek elkötelezett abban, hogy biztosítsa a Fény győzelmét a negatív és a pozitív erők csatájában. De megjövendölték, hogy a végeredmény sohasem biztos és azokra támaszkodik, akik közületek a Fényből teszik a dolgukat, hogy ez végbemenjen. Gratulálunk nektek, hogy tartjátok a helyzeteteket a bizonytalan éveken át, és sohasem inogtok meg, függetlenül attól, mi történik a Földön. Nagy lesz a jutalmatok annak bizonyosságában, hogy felemelkedtek és örültök a magasabb dimenziókba való eljutásnak. Részesei lesztek a Fény győzelmének, amit sok évig ünnepelni fogtok. Azonban még sok tennivaló van még, amíg a Sötétek már nem tudják befolyásolni az eljövendő eseményeket.


Most ezek a dolgok annyira jól előrehaladtak, hogy minden Fénymunkás egyre nyíltabban tud dolgozni és segíteni másokat a földi események megértésében. Sokan zavarodottá fognak válni és aggódnak a jövő miatt, és szükségük lesz a megnyugtatásra a jelenleg folyó földi események kimenetelével kapcsolatban.
A jövő a legtöbb ember elvárásának megfelelően alakul, mivel a változások teljesen megváltoztatják a társadalmat, a felismerhetetlenségig, olyanná, ami megfelelő és képes kiszolgálni minden ember szükségletét.

Addig, a dolgok egy olyan határozott kimenetel eléréséig fejlődnek, ami megengedi az emberiségnek, hogy előre haladjon és elkezdje megalapítani az új Köztársaságot és az Új Kort. Azok, akik megkaphatják ezt, már a Földön vannak és teljesen felkészültek a munkájuk végrehajtására. Ez kis lépésekben fog kezdődni de gyorsan fog fejlődni, ha a megfelelő alapok beindulnak. Ez a NESARÁn keresztül jön el, és komoly alapok lesznek elérhetők. Ez lehet az egyike a korai fejleményeknek, amik akkor jönnek, ha a tervek megfelelően elő lesznek készítve. Néhány program nagyon hatásos és az emberek minden sürgős igényét kielégíti. 

Az US választás következményei még mindig érezhetők és még kialakulóban vannak, és sok embert felráztak a szendergésükből. Ezzel együtt sok megújulás ment végbe és felfedték a Sötétek aktivitását. A kérdés az, hogy válaszoltok-e azzal, hogy a Fénybe jöttök, vagy hagyjátok a szabadságotokat elenyészni. Ez a tett ideje, ha el akarjátok távolítani a veletek szemben álló fenyegetéseket. Az ellenzékük növekszik, és az nem idő előtti, mivel az volt a céljuk, hogy egy egységes kormányt hozzanak létre az ő ellenőrzésük alatt. Az ő akcióik azonban ki fognak tudódni, és az embereket teljesen fel fogja izgatni,  amit megtudnak.

Szeretettel és áldással távozom, a Fény ragyogtassa be a napjaitokat és a teljesség felé vezető utatokat. Ezt az üzenetet a Felsőbb Énemtől kaptam.

Szeretetben és Fényben.


Mike Quinsey.

michealquinsey@pobroadband.co.uk



2 megjegyzés:

  1. Eléggé semmit mondó cikk lett ez.Meg ez az ember se szimpatikus nekem :/

    VálaszTörlés
  2. Nagyon is sokat mondó ez a cikk, és Mike Quinsey személye igazán megnyerő és szimpatikus a számomra. :D

    VálaszTörlés