2016. november 3., csütörtök

“Győzelem” - Köztársasági Hírek Frissítés 2016. november 1.



"...ha visszaemlékeztek, itt hónapokkal korábban említettük, hogy sem Hillary, sem Donald nem lesz elnök..."



“Győzelem” 

Köztársasági Hírek Frissítés 

 2016. november 1.




———–
“Jobbnak lenni a társaitoknál, abban nincs semmi nemesség; az igazi nemesség jobbnak lenni a korábbi éneteknél” 
 Ernest Hemingway
———–


Jó Reggelt Hősök!​

Szóval most igazán érdekes nyilvános jelenségek történnek, bár szerintetek valószínűleg nem eléggé gyorsan. Végül azonban itt van november elseje, és annyi minden történt e dátum előtt.

Az NPTB elsődleges célkitűzését már elérte az Egyesült Államokban, az USA vállalat tönkrement, a Köztársaság helyreállt, a fiat US dollárt helyettesítette az USN (US bankjegy) valuta, amely arany fedezettel bír, és a nemzetünk jó megítélését visszanyertük a világszintű diplomáciai körökben. És mindez a háttérben történt, hogy ne ijedjen meg az átlagos népesség.
A katonaság is rengésszerű átalakuláson ment át, a katonákat megkérdezték, hogy az alkotmányt választják-e és az alkotmánylevelet vagy a cabalt.

Fantasztikus dolog, még most is van sok olyan család, akik nagyon nehéz változásokon mennek át  a nemzet újraindításáért. Sok ártatlan gyerek kerül a szülők döntése miatt kereszttűz alá.
Az emberek nyílt lázadások bekövetkeztéről beszélnek, de valójában a mi társadalmunk olyan mélyen alszik, hogy az nem lesz. Nemzetünk hitelezői (Kína, Oroszország) régóta megállapították, az USA vállalat 2012. december 24-i bankcsődje előtt, hogy ez az átmenet könnyebb és biztonságosabb lesz, ha az amerikaiakat hagyják aludni és mindent a színfalak mögött intéznek.
(Azóta csak valahogy életben tartották a rendszert, hogy ne omoljon minden össze, amíg a változtatásokat megszervezik  a színfalak mögött./Milly)

Az bizonyítja, hogy a kollektív odafigyelésünk milyen gyenge szintre süllyedt, hogy mi egy 15 éves háborún mentünk keresztül,  és  országunk teljesen átalakult szerkezetileg, pénzügyileg, katonailag... a lakosságunk többségének teljes tudta nélkül. Halottan alszik, mint a tehetetlen csecsemő, alszik a szórakozás, ételek és a sport kómájában.

Sok szempontból ez egy szomorú nap a nemzetünk történelmében. Mégis annak a maroknyi csapatnak közülünk, akik nagy figyelmet szenteltek az elmúlt 12 évnek, vagy még többnek, és néhánynak, akik most a „fehér kalaposok”, a mai nap a győzelmünk napja. A mi V-napunk (győzelmi napunk), ha akarjátok. De kikkel ünneplünk együtt? És kiknek veregetjük a vállát? Úgy gondolom, a valuta-beváltásunk a jutalom...úgy gondolom...eddig...megvédtük az országunkat a lehetséges összeomlástól és valami hiányzik a nullákkal kapcsolatban ehhez képest.

OK, így amire most várunk, az ironikus módon nem a pénz. Minden pénzügyi dolog, amire szükség volt, az végül sikeresen összejött, mivel az aranyfedezetű digitális alapokat ellátó többszörös csatornák hozamán keresztül a Köztársaság Kincstára 24 nulla feletti értéket kapott a nemzetünk működése és felépülése céljából.

Nem véletlen ez az egybeesés, pontosan az utolsó hét a november 8-i választási dráma előtt, ami most nyilvánosan folyik. Ó, az én Hillarym egy hazug, tolvaj és leszbikus. Valóban? Nem tudjuk ezt évtizedek óta? Hangos kacaj! Mindegy, most hadd függesszük fel a választásokat és szüntessük meg a pénzügyi csődöt.

Hej, ha visszaemlékeztek, itt hónapokkal korábban említettük, hogy sem Hillary, sem Donald nem lesz elnök. Jelenleg azt mondjuk, hogy mind a Szifilisz és a Herpesz el fog távozni erről a meg nem valósult elnöki választásról, az egyik egészségügyi okokból (Hillary) és a másik hazafias okokból (Donald), megengedve a Ház Szóvivőjének, Paul Ryan-nek, hogy felesküdjön a 45. elnökünkké az alkotmány öröklési törvénye alapján. Egyébként ez már megtörtént. (Ő volt a képviselőház elnöke és a kormány szóvivője. https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Ryan/Milly) 



Azután, ha emlékeztek, mondtuk, hogy lesz egy rövid kampány-ciklus az ideiglenes elnök republikánus Paul Ryan/Mike Pence és demokrata Bernie Sanders/Elizabeth Warren között, amiben Ryan/Pence egy földcsuszamlással fog nyerni, és a mi amerikai elnökünk lesz két cikluson keresztül, és kijavítja Amerika minden baját. Trump vissza fog lépni és zavarba ejti Ryant, az ideiglenes Köztársasági Elnököt, és hősnek fogják feltüntetni, amiért legyőzte Hillaryt.

Bár nem szívesen mondom, de említettük, hogy ez az őrültnek látszó elképzelés most pontosnak látszik, bár az idővonal ki van kapcsolva. 

Kiderült, hogy az NPTB még kivárta Obama elnök második terminusának az utolsó lehetséges pillanatát, mielőtt meghúzza a ravaszt, és ismételten, nem akarták felizgatni az alvó népet, hogy elkerüljék a lehetséges zavargásokat a nagyvárosokban, amit Amerika első fekete elnöke leváltása okozna. Tehát úgy hisszük, ők nem akarták, hogy a nagy halom aranyfedezetű pénzünk befolyásolja  a választási ciklust – így megértjük, hogy a kiadások nagyon alacsony összegre lesznek megállapítva – bármilyen vállalati- vagy magánjuttatás hiányában – ahogy az lesz.

Sokan a barátaink közül és a családok kezdik látni, hogy a munkát sokan az éj sötétjében nyugodtan végezzük konferenciabeszélgetésekkel, olvasással, tanulmányozásokkal, megfigyelésekkel, kérdések feltevésével stb., amíg most az USA vállalat felfedéseket és határidőket tesz közzé a szemünk előtt, beleértve az új hazai szivárvány USN valuta bevezetését és a globális első kosaras újraértékelést.  

Javaslat: Ne büntesd meg az embereket azért, amiért nem ébredtek fel úgy, mint ti!

Mindannyian megtesszük a lehető legjobbat azért, amit jónak tudunk? Néhányan pedig többet tudnak, mint a többiek. Emlékezzetek, ti sem voltatok mindig ilyen felvilágosultak, ilyen jó pozícióban, ilyen vezérek. Most így kezeljétek a győzelmeteket kegyelemmel és alázattal ellentétben a büszkélkedő, pimasz arroganciával, és köpködve bosszúsan nézve a legyőzöttekre.
Hadd legyen igazatok és hadd legyetek kellően gazdagok!

Igen, az embereknek valóban „piszkos lehet a függőségük”, ahogy Gerry McGuire szerette mondani...csak hagyjátok őket méltóságban. És ha ők egy ártatlan hangon kérnek egy igaz magyarázatot, adjátok meg nekik, de ne csapjátok be őket sehogyan sem. Mondjátok azt meg, és hagyjátok őket érlelődni az igazságban és/vagy szenvedni a tudatlanságukban. Ne keveredjetek bele a drámájukba, hogy megértsétek azt és visszahúzzon a zűrzavarukba. Az az igazság, hogy ők nem léptek be az időbe (idővonalba), vagy nem mentek át a félelem vagy a kétség szorításán, hogy átkerüljenek erre a másik oldalra. A legjobb a magasabb és szerető frekvenciák felé mozdulni és egyszerűen eldobni az igazság kardját.

Tudjátok, hogy a ZIM aránya most meghaladja a 22 000 USN-t és még felfelé halad, 25 000 USN felé, most minden módon, és Zimbabwe tegnap hivatalosan deklarálttá vált, hogy az új kötvényei legális fizetőeszközök vagy valuták, a régi kötvényei/valutája most konvertibilisek.

 A többi független arány a következő:
IQD & IRR $221 USN
VND $128 USN
IDR $102 USN
AFA $10 USN

Ray Ren szerint 1:1 az arány, ami egy a képernyőn szereplő piaci arány alapján eléggé pontos, a felszínen, de mi jobban tudjuk, akik nem vagyunk emberek. Van egy nyitott csekk-könyv a korai magán beváltók számára, figyelembe véve az eltitkolt képernyőn kívüli arányok lehetőségét, amint az NPTB hihetetlenül nagy pénzösszeggel akarja gyorsan elárasztani az utcákat, amit az alvó tömegből felébredt emberek által folyósít – és hozzáteszem, a Hálaadási/Karácsonyi ünnepi vásárlási szezon előtt – ügyes, okos makro-gazdasági terv, ha megpróbáltok egy stagnáló gazdaságot felpezsdíteni, hogy felrázzátok a sajátotokat, húha!?

A kínaiak mesteri tervezők. Az oroszok szintén. Nagyon tehetséges geopolitikai sakkjátékosok, hogy többet ne mondjunk. Az USA vállalatnak esélye sincs. A félelem sohasem győzedelmeskedik a szeretet felett. Soha.

Így érezzétek, hogy szabadon kérhettek és megkaptok bármilyen számot, amit jól tudtok menedzselni –a pénz többé nem kérdés közülünk azoknak, akik eléggé szerencsések, és odafigyelnek-- és minden eszközt megkapnak ebben a szezonban és minden szezonban, ami a szívetek szerint van. 

Ez az új világunk valósága a mi új Köztársaságunkban, az új aranyfedezetű pénzünkkel és az új katonailag védett alkotmányunkkal és alkotmánylevelünkkel...mindez azért, mert közülünk néhányan elég szerencsések, hogy alaposan odafigyeljenek a történelmi részletekre, és így a saját pozíciónkra, a családunkra, a társaságainkra, a városainkra, az országunkra, a kontinensünkre, a fajokra és a bolygónkra az egyetemes történelem jobb oldalán.

Úgy legyen.

Aloha Ke Akua
( Isten a Szeretet)



Fordította M Anna




2 megjegyzés:

  1. Földimennyország ígéretek 2.0
    8.-ika után miután megszavazta a nép valamelyik bábut, ezeket az ígéreteket is elfelejthetjük mint az összes többit!

    VálaszTörlés
  2. Remek hírek.De ezt én mint egyszerű ember mikor veszem észre? Meg az miért lesz jó hogy ha USD helyett lesz egy másik? Nálunk FORINT van,nekünk mindegy USA nem?

    VálaszTörlés