2018. május 3., csütörtök

Aranykor a Földön, az Égi SegítsÉg Megjelenése után -Turul 9.levél 4.rész

Az emberek nagy része szeretne egy szebb, jobb világban élni. Mivel egyre keményebb az életünk, így még többen vágynak rá. Sokan próbálják elképzelni, milyen lenne. Érdekes, -és nem véletlen- hogy egyre többen egymástól függetlenül ugyanazokra a gondolatokra jutunk, mint ahogy nagyon sokan,  mint én is, és a videóban beszélő Bali Péter Turul is. Mások azt mondják, ezek a valóságtól elrugaszkodott elképzelések. De mi a valóság? Nem az, amit a két szemünkkel látunk, amit legtöbben valóságnak hisznek.  Mert azt csak a szívünkkel láthatjuk. Vagyis ezek a gondolatok a szívünkön keresztül, a számunkra még láthatatlan felsőbb világból érkeznek.

Régebbi hozzászólásokban sokszor kérdezték, miért mindig csak külföldi közvetítéseket lehet olvasni. Azóta van már több magyar is. Tessék, most itt egy igazi nagy magyar közvetítő, Bali Péter Turul! Csodálatos gondolatokat hoz le az égiektől. Remélem ezt örömmel fogadják olvasóim.

Megelőzve egyes véleményeket, elmondom, hogy miért tűnik szokatlannak a videó. Egyrészt a rossz világítás az oka.  Másrészt, aki a legmagasabb szintről közvetít a tudata megőrzése mellett, ráadásul hatalmas személyes feladata, szerepe van az elhangzottakban, annak most az emberi testbe bújtatva, emberi érzelmeit teljesen átadva Istennek, nagyon nehéz szavakba öntenie azt, amit hall, hallott. Kiállni ország-világ elé és elmondani, amit sokan úgysem hisznek el, és emiatt még bolondnak is nézik, sőt keményen támadják, hát nem kis feladat.

Bali Péter Turul tételszerűen elsorolja, milyen is lesz  az Aranykor, ami felváltja az eddigi világot. Sokszor jelenidőben beszél, máskor jövőidőben. Ha nem is látjuk még a megvalósulást,  ezek a kijelentések a teremtő erejüknél fogva segítik a dolgok létrejöttét. Ez bizonyított tény! Tény az is, hogy rengetegen érezzük, hogy itt vagyunk az Aranykor küszöbén. Vagyis nincs sok idő hátra! Ezt mutatja az egyre nagyobb káoszosodás is. Nagyon erőteljesen áramlik be az új energia, ami zavarja el a régit.  Ami nagymértékben hátráltatja a megvalósulást, az az emberek ragaszkodása a régihez, és a látszatvalósághoz, karöltve a hitetlenséggel. Az égiek közben nem tétlenkednek.
Hála, hála, hála Istennek. Áldás a Mindenségre!
Milly





Turul 9. levél 4. rész Aranykor a Földön, 
az Égi SegítsÉg Megjelenése után


Közzététel: 2018. ápr. 9.




"Új Kor Veszi Kezdetét Minden Égtáj Felé.
Merjetek Hinni! Reménykedni!
Ám Inkább Tudjátok, Érezzétek!"
Turul











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése