2018. május 21., hétfő

Turul 11.levél 1.rész Magyarország Isteni Küldetése: Megalkotni a Világnak az Aranykort 2018.04.20.

"Isteni szolgállattevő MAG lekek vannak itt, segíteni egy jobb világot megteremteni, az Aranykort, amit a Jóisten elrendelt.... Minden vaskori rablánc, amit már tép, ráz a Nép, leomlik....Isteni kérésre: A Nép akaratát előtérbe helyezve...Aki Magyarországgal szembemegy, az a Mindenséggel megy szembe..."






Turul 11.levél 1.rész 

Magyarország Isteni Küldetése: 
Megalkotni a Világnak az Aranykort 




2018.04.20.

"Áldott Magyarok! A Világ Minden Népe! Most Megkérek Mindenkit; - engedjünk el minden lehúzó minőséget; - ami akadályozza a küldetésünk előmenetelét! Felejtsük el a vaskor mintáit! Engedjük MAGunkba áramolni az Aranykori Értékeket! Merjünk eltérőek lenni, mások; - Szeretetteljesebbek lenni, mint az átlag! "

"Most egy Teljesen Új Korszak; - Az Aranykor Kezdődik. 
Minden vaskori rablánc, amit már tép, ráz a Nép, leomlik. Isteni kérésre: A Nép akaratát előtérbe helyezve. 
A nem emberközpontú, vaskori rendszereket egy tollvonással töröljük el. 
Minden, ami ezeddig a Földet, az Emberiséget sanyargatta, vagy bármineműen ártott Neki; az mind megszüntettetik. Föld és Mi Központúvá Alakítjuk Át. 
Az Aranykorban a Kristály Földön Minden és Mindenki a Jó Isten Tenyerén Él. 
Minden adott ahhoz; - hogy megvalósuljon az Isteni Terv. Tengernyi Eredeti, Ősi MAG lélek Tért Vissza a Földre, Akik a Lélekfejlődés útján Elérték a Felemelkedett Szintet, IstenEmber Minőségét. Ezen Lelkek kemény, tartalmas, sokszor nagyon hányatott sorsot írtak MAGuknak. A Jó Isten kérésének megfelelően.
 Alacsony sorba Emberként, MAGyar Lélekként Születtek le a Földre. 
MAGYARORSZÁG Vezeti, Támogatja, Segíti az Aranykori Földet: Így Minden Magyar Visszatér Szeretett Hazájába; a Világ Közepébe. Minden, Ami a Világban Csoda Lesz, Létrejön; Az Innen Árad Ki; - A Kárpátok Szent Földjéről.
 0003.04.20 Turul Hála. Hála. Hála. Áldás a Mindenségre. "
Folyt. youtube








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése