2018. május 8., kedd

Az Aranykor. Föld és Mi Központú Társadalom. -Turul 9. levél 5. rész


"Nem azért vagyunk itt, hogy robotoljunk, hanem hogy Isten tenyerén éljünk szeretetben." Vágyunk-e arra, amit Turul elmond a leveleiben? .....Valójában minden jóérzésű ember hasonlóan gondolkodik, csak talán nem tudja elhinni, hogy megvalósítható. Pedig nincs másik jó út, csak rosszabb, de szerencsére ez a fénnyel teli út már elrendeltetett. Hála Istennek! Vagyis megvalósítható. Nagyon sokat küzdöttünk, szenvedtünk sok életeken keresztül. Rengeteg hibát, "bűnt" elkövettünk. Voltunk jók és rosszak, mindent kipróbáltunk. Már nemcsak mi elégeltük meg, hanem a JóIsten is. Látva a vágyunkat a szépre, a jóra, és látva lelki fejlődésünket, eldöntetett az Aranykor világának létrehozása. 
Ezért most mi is eldönthetjük, hogy kit akarunk szolgálni ezekután. A Káosz Urát, vagy a JóIstent?
Turul az alábbi és az előző videóban egy átmeneti társadalmat vázol fel, ahol még van pénz, és vannak komoly szabályok. Hallhatjuk, hogyan lehet az embereket az isteni gondolkodásra, életmódra  átszoktatni, nevelni,  mégpedig pozitív nevelési módszerekkel. Ez lesz az igazi rendszerváltozás!
Milly

Előző videó: Aranykor a Földön, az Égi SegítsÉg Megjelenése után -Turul 9.levél 4.rész






Az Aranykor. Föld és Mi Központú Társadalom.
Turul 9. levél 5. rész
2018. április 8.






Minél többen gondolkodunk és cselekszünk az isteni elvek szerint, annál hamarabb valósul meg az Aranykor a fizikai világunkban. Ezért osztom meg a Turul videókat. Mindig is vágytam egy Szép Világra, a felszabadulásra a rabságból, káoszból. Mi Magyarok pedig vágytunk arra a személyre, aki megjelenik köztünk, elindítja a változást és mutatja az utat nekünk.
Milly





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése