2018. június 22., péntek

Keresem, keresem - Milly 2018.06.22.,



Hosszú évtizedek óta keresek. Keresem, keresem a kivezető utat a Káoszból Magamnak, Magunknak,  az országunknak, népünknek, világunknak. Többször reméltem már, hogy rátaláltam, de nem, mégsem... Rá kellett jönnöm, hogy egyik sem az igazi. 



Keresem, keresem

Milly
2018.06.22.


Hosszú évtizedek óta keresek. Keresem, keresem a kivezető utat a Káoszból Magamnak, Magunknak, az országunknak, népünknek, világunknak. Többször reméltem már, hogy rátaláltam, de nem, mégsem... Rá kellett jönnöm, hogy egyik sem az igazi.
Ifjúkoromban őszintén hittem a kommunizmus eszméjében. Kemény ateista voltam, mivel láttam, éreztem a vallásosok Isten-hitének ellentmondásosságát. Később aztán rájöttem a kommunizmusban rejlő hibákra is. 

A sorsom úgy hozta, hogy 5 év alatt 8 műtétem volt, kettőbe majdnem belehaltam. Akkor fedeztem fel a Belső Létezőt. Akkor még nem tudtam, Mi az, Ki az. 

Elkezdtem jógázni, és rájöttem, hogy Isten van, és lehet vele beszélgetni, segíteni tud. Csatlakoztam egy indiai mester autentikus jógájához. kb 20 év után rájöttem, hogy valami hiányzik, valahogy mégsem ez az. Éreztem, hogy fontos a magyarságom, ezt nem adhatom fel.

Kutattam a neten. A magyar spirituális vezetők akkor még nem keltették fel a figyelmemet. Így fordultam a külföldi infók felé. 2011-ben elkezdtem blogolni is, hogy megosszam, amit jónak találtam. (Szép jövőt, később Ufók és földönkívüliek) 

A földönkívüliek üzenetei lázba hoztak. Az általuk festett jövőkép hasonló volt az én vágyaimhoz is. Sok ilyet osztottam meg. Mivel évek múlva is csak a biztatást olvastuk a kitartásra, elment a kedvem tőlük, meg az olvasóimnak is.

Akkor rátaláltam különböző nyugati emberkékre. Az ébresztő, tájékoztató jellegű, és valós háttérről szóló infókra, de leginkább a NESARA Köztársaság ígérete fölvillanyozott föl. Aztán Cobra  Felemelkedés csoportjához csatlakoztam.

Eközben beindult nálunk a spirituális és a Magyar lélek ébredése és emelése különböző csoportok és kezdeményezések által. Keresgéltem szorgalmasan, melyik milyen, mit nyújt, hova lehetne csatlakozni. Több spiri vezetőt is megismertem.

Nálam a kezdő lökést Szelei Magdolna által szervezett Nagy Szala (2013. május 3-5) . Az ősmagyaroknál a törzsek gyűlését nevezték így. Valami energiát beindítottunk. Nála később a meditációs és tértisztító programokat tartottam hasznosnak. Sok más csoport is foglalkozik ezzel, ami nagyon szépen emeli a Kárpát-haza és lakóinak rezgését.

Politikai téren a Kásler Árpádot figyeltem egy darabig. De kevésnek tartottam. 

Végülis eljutottam, eljutottunk odáig az olvasóimmal, hogy elegünk lett mindenből. A külföldi csatornázásokból és áltató hírekből főleg. Évekig rengeteg megosztásom volt, amihez nagyon sok időre volt szükségem. Sok munka volt benne. Akkor még ráértem, mert nem volt munkám, igaz hogy pénzem se. Ennek ellenére nem voltam hajlandó reklámokat fölrakni. 2014- ben aztán megváltozott az életem. Időm és kedvem se volt a blogoláshoz. Amit láttam, olvastam, azt mind kevésnek tartottam. 

Mostanában viszont újra beindultam, mert erősen érzem, hogy komoly folyamatban vagyunk, ami nagy változást fog eredményezni a közeljövőben. Egyre zavaróbb a káosz és egyre jobban szétválik az emberiség a felébredettekre és az alvókra. Érzem azt is, mint ahogy sok olvasóm is, hogy a magyarokra, MAGokra fontos szerep vár. 

Sajnos egyre fruszráltabbak a felébredettek is  a káosz miatt, nemcsak az alvók.  Ráadásul ahány csoport, annyiféleképp képzelik el a változást. Mindegyik azt gondolja, az a jó, amit ő csinál.  Ellentétek is vannak. 

Látható már, hogy hiányzik az az Erő, az a Karizmatikus Személy, aki mögé Egységbe tudna tömörülni a Magyarság! 

Hiányzik az alapjaiban romlott társadalom megváltoztatásához részletesen kidolgozott tematika is! 

Mindenki csak részeket emel ki. Így nem fog működni a Változás, aminek Teljes Társadalmi Rendszerváltásnak kell lennie!

A nagy Váltáshoz viszont olyasmi szükséges, ami eddig kimaradt a társadalmakból, illetve csak névleg volt jelen. Az Isteni vezetés! Meggyőződésem, hogy eddig  ez volt a hiba.  

Égi Irányítás nélkül az emberek még nem képesek arra, hogy egy mindenki számára igazságos, jóléti társadalmat hozzanak létre! Pedig ez az álmunk, vágyunk. Tudom, de még nagyon sok hibánk van, elcsúsznánk.

Bali Péter Turul videóit hallgatva, úgy gondoltam, végre találtam valakit, aki megfelelő lenne a fentiek szerint. Megint lelkesen osztottam. Mára már elbizonytalanodtam. Amiket mond, az tényleg nagyon jó, de hol a Karizma? 

Olyan ember -Istenember- kell az élre, aki mögé be tudnak csatlakozni a Magyarok, fejet hajtva az Isteni Erő, és Bölcsesség előtt, hogy végre létre tudjuk hozni az Aranykor Társadalmát!

Évek óta  belső késztetés hatására osztottam meg az infókat. Turul esetében is. Elgondolkoztam azon, hogy vajon mi célt szolgált ez az egész? Miért irányított így a Belső Vezetésem? Hiába kerestem? 

Egyetlen magyarázatot találtam. Minden egyes találatnál egy kicsit följebb léptem tudatosságban. Ma már tudom mit keresek.  Egyelőre még várat magára a megjelenése. 

Az is lehet, hogy Bali Péter Turul  készítette elő az Igazi Vezető színrelépését. Talán. 

Van egy érdekes májusi  infó:
ÚJJÁSZÜLETŐ MAG NÉPE - A SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLYRÓL

Hála, hála, hála!

Reménykedjünk, bízzunk, és tegyük a dolgunkat, Istennek tetsző módon az Aranykorért!

Áldás a Világra!

Milly







6 megjegyzés:

  1. Kedves Katalin!
    Hosszú oldalakat töltene be, amit megosztanék veled az írásod kapcsán. Próbálom gondolataimat nagyon röviden összefoglalni.
    Hosszú évtizedekkel ezelőtt nagyon jellemző volt az ateista szemléletűekben fellángoló hiányérzet. A "tiltott tan", a spirituális vagy ezoterikusnak mondható írásokhoz nehezen lehetett hozzáférni és bennük nagy igazságokat és nagy félrevezetéseket lehetett olvasni. Ez mind érdekes és újszerű volt, ezáltal is vonzó. Azóta mi, ezek a keresők rengeteg információhoz juthattunk, apránként építgethettük hitrendszerünket. Mostanra annyi idő telt el, hogy elértünk egy bizonyos tűréshatárt, amikor már "történnie kell valaminek végre".

    Be kell viszont látnunk, hogy ehhez az állapothoz mindannyian hozzájárultunk és tápláltuk a létezését.

    Nincsenek meg a feltételek a változáshoz, így nem következhet be.

    Sokan végzünk fénymunkát eltérő háttérismerettel, lelki fejlettségi szintjeink is nagyon különbözőek.

    Sokan kapnak egyértelmű üzeneteket arra vonatkozóan, mit kell elvégezniük. Egyesek tömegeket tudnak ébreszteni ismertségük folytán, mások kisebb csoportoknak gyújtanak fényt szívükben, elméjükben. Sokan, sokféle módon.
    Ezt is kell tenni. Hiszen hatalmas lélekszámban alszanak és sajnos sokaknak ez nagyon tetszetős formája az életnek, a létnek, kedvük sincs változtatni rajta. Sokak már elég fogékonyak lennének, de ott van a másik oldal, ami mindent elkövet azért, hogy tovább aludjanak a rabszolgák.
    A változás, a felemelkedés viszont ott kezdődik, hogy ezt akarja is megélni az egyed szabad akaratával.
    Sokan ismerik a helyzetet ezen a bolygón alapszinten és mégsem tesznek semmit, csak várakoznak. Mondjuk ki őszintén, hogy a butaság, a lustaság nagyon hátráltatja az előrelépést.
    Teljesen mindegy ki milyen pozícióban, milyen iskolai végzettséggel és anyagi helyzettel van itt és most testben, (természetesen egyeseknek könnyebb, másoknak borzasztó nehéz a megélhetés ezen földi törvények szerint élve) mégis még mindig hagyjuk magunkat átverni a látszat által, hajlamosak vagyunk az "intelligensebbnek" hinni jobban?
    Hol vagyunk mi még a fejlődésben?
    Azért, mert sok ideje "hobbink" a spiritualitás, már felháborodhatunk azon, hogy mégsem történt semmi, csak ígérgetnek?
    Nem és nem!
    A dolgok haladnak, sajnos lassan, de nézzünk szét a saját házunk táján, rakjunk rendet újra és újra.
    Nagyon sok helyen, sok forrásból hallhattuk már évtizedek óta, hogy a megoldás bennünk van!
    Pontosan ezért nem kell semmiféle vezetőre várni, az Égiek ott vannak, ahol mindig is voltak és teszik szépen a dolgukat!
    A bolygónkat sokan segítik, ők is teszik a dolgukat.
    Nekünk is tennünk kell!

    Remélem érted Katalin, miért írtam le mindezt.
    Akiket felsoroltál írásodban, mind más-más lelki fejlettségű ember, egyik sem mindenható, csak keresnek, keresnek ők is.
    Kevesebb ismerettel kevesebb a rálátás. Minél kisebb a látószög, annál jobban azt gondolja az ember, hogy elég jól tudja már. Minél magasabbra emelkedik, annál jobban látja majd, mennyire nem látta korábban az összefüggéseket.
    Ezzel nincs baj, csak már nem ennek van itt az ideje. Aki bújt, aki nem, egyik ide, másik oda.
    Szerintem ha nagyon kis lélekszám is jön össze, akkor is megtörténik a változás, amint a lehetőségek adottak lesznek. Magasabb rezgésszinten viszont nem lehet alacsony rezgésekkel létezni, hiába tesznek meg mindent a segítőink a fény szolgálatában, akik nem képesek vagy nem akarnak fejlődni, őket egy más jellegű jövő várja, mint másokat. Hiszem, hogy ennek eldöntése igazán igazságosan és isteni szűrővel történik, a fejlődés pedig mindenkinek lehetősége, mert nem függ iskolai végzettségtől, sem anyagi háttértől. Más módszerekre ad lehetőséget az eltérő háttér, de a végcél és a végállomás ugyanaz.
    Elnézést, hogy ide-oda kaptam a témákban. Próbáltam röviden írni és nincs időm átfogalmazni, hogy érthetőbb legyen.

    Szép és hálaérzettel teli pillanatokat kívánok mindenkinek!
    Egy fénymunkás.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Katalin, az írása időzített.

    Valóban rövid az idő az új beköszöntésének dátumához.

    A megismeréshez három ország és három nyelv feltételes. Más nyelv, más gondolkodási lehetőség.
    Mások az alapmozdulatok is.

    „Külső” segítség nélkül nem működik a kidolgozás. Spirituálisok, földönkívüliek, más dimenzióbelüliek, istenek és Isten együttes erőfeszítése szükséges.

    Már sok ember a helyes úton jár.

    Röviden: aktívan és közösen kell reszt venni e művészi alkotásban.

    Magdi egy központi kapcsolat.

    Ausztrália egy kiválasztott része a világnak. Nem sokára földönkívüliek látogatása fog
    megtörténni, utána az Istenek hada fog érkezni. Erre a nagy tömeg nem számít.
    Hasonló már történt sokszor az utóbbi 900 millió év alatt.

    Poszeidón, Mu , Rea és a többiek.

    Egyszerűen 13 pontban lehet összefoglalni az Istenek és Isten tevékenységének a
    térképét.

    Párhuzamos rendszerek, folyamatok
    metsző rendszerek,
    folytatólagosság.

    belső összefogás, lezárások
    külső átfogás,

    homogén működés, visszahatások
    lefutás rendje,
    terjedés,

    reciprokos rend, fokozás és összevonások
    egyenirányitás,

    sok, kollektivitása a hármak,
    egy kollektív, egyek

    Isten dupla nulla, beállottság.

    Nap - Isten, napsugarak - isteni klónok, együttes eredménye az isteni család - nő, férfi, gyerek.
    Az élet állandó és megállíthatatlan folyamatai, az állapotok állapotai, adottság adottsága, egy és egy valóságai.

    Talán ez az új tavasz.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Katalin!

    Teljesen megértem csalódottságodat. Én is átmentem ezen az állapoton.
    Elfogadtam, igen. Feladni VISZONT soha.
    Van ez a hullámvasút effektus, hogy ígérik most megtörténik, de utána mégse.Viszont mikor mélyponton vagy gondolom érzed szíved legmélyén minden rendben van. Utólag nézve szerintem szükség volt a lelkesedő nagy energiákra, ami csak a katasztrófák elkerülésére elég, de nagy váltáshoz nem, másik nem értjük másik idővonalait és miénk akkor is lineáris.
    Örüljünk annak amit megcsináltuk ebben a dimenzióban,hogy eddig elkerültük a világháborúkat, lassan haladunk béke felé és lassan végéhez közeledik a sakkjátszma.
    Mikor a vég bekövetkezik rájövünk ,hogy az eddigieket ezzel a gondolkodással nem tudjuk megváltoztatással (csak szívvel). Akkor minden rendben lesz.

    VálaszTörlés
  4. Szia Kati!
    Csatolom egy fénytestvérem hozzászólását az eszmefuttatásodra.
    Lewis Nagy Kedves Katalin, az írása időzített.

    Valóban rövid az idő az új beköszöntésének dátumához.

    A megismeréshez három ország és három nyelv feltételes. Más nyelv, más gondolkodási lehetőség.
    Mások az alapmozdulatok is.

    „Külső” segítség nélkül nem működik a kidolgozás. Spirituálisok, földönkívüliek, más dimenzióbelüliek, istenek és Isten együttes erőfeszítése szükséges.

    Már sok ember a helyes úton jár.

    Röviden: aktívan és közösen kell reszt venni e művészi alkotásban.

    Magdi egy központi kapcsolat.

    Ausztrália egy kiválasztott része a világnak. Nem sokára földönkívüliek látogatása fog
    megtörténni, utána az Istenek hada fog érkezni. Erre a nagy tömeg nem számít.
    Hasonló már történt sokszor az utóbbi 900 millió év alatt.

    Poszeidón, Mu , Rea és a többiek.

    Egyszerűen 13 pontban lehet összefoglalni az Istenek és Isten tevékenységének a
    térképét.

    Párhuzamos rendszerek, folyamatok
    metsző rendszerek,
    folytatólagosság.

    belső összefogás, lezárások
    külső átfogás,

    homogén működés, visszahatások
    lefutás rendje,
    terjedés,

    reciprokos rend, fokozás és összevonások
    egyenirányitás,

    sok, kollektivitása a hármak,
    egy kollektív, egyek

    Isten dupla nulla, beállottság.

    Nap - Isten, napsugarak - isteni klónok, együttes eredménye az isteni család - nő, férfi, gyerek.
    Az élet állandó és megállíthatatlan folyamatai, az állapotok állapotai, adottság adottsága, egy és egy valóságai.

    Talán ez az új tavasz.

    VálaszTörlés
  5. Ahogy én látom, nagyon röviden: bolygónkon most eddig nem szokványos hatások érvényesülnek (rezgésszint emelkedés), ami hatással van minden rajta élőre.
    Van, aki képes a változásra, van, aki nem.

    A valóságnak számtalan szintje van, a változást akarók/elfogadók mindegyike is tartózkodik ezen szintek valamelyikén, a sajátján belül keresi mindenki a megoldásokat, és értelmezni is azon a szinten képes.
    Ebből kifolyólag az egységes fellépésnek jelen pillanatban nincs realitása.

    Az a rengeteg könyv meg írás, amit eddig elolvastam (meg amit nem) + a saját tapasztalataim juttattak el oda, ahogyan most értelmezni vagyok képes. Nem volt hiábavaló - és ebben az általad föltettek is benne vannak, Milly :)

    Nem gondolom, hogy lehetséges lenne a helyzetnek egyetlen 'vezér' vagy nép általi megoldása, és ez nem is szükséges.
    A Mindenség minden egyes Létező saját megtapasztalási folyamatainak az összessége. Nem 'kell' most csinálni valamit, aki képes követni a változásokat, az jobban fogja érezni magát, aki nem, az kevésbé (hosszabb távon). Vagy teljesen elhagyja a bolygót.

    Hogy milyen hihetetlen mennyiségű hazugság, félreértés terjed mindenfelé, azt tudjuk, de erre részben igény is van.
    A 'földönkívüliek' szerepe, a bolygó jelenlegi gazdasági helyzete külön téma, a változások mindent és mindenkit érinteni fognak. Hogy merre halad ez az egész, az viszont képlékeny, nincs előre megírt forgatókönyv, ami mentén haladni kellene.

    (próbáltam tárgyilagosan, a saját véleményemet félretéve, senkire nézve nem bántóan fogalmazni, meg ez a téma valóban egyszeűségében is nagyon összetett, nehéz egy bolygó helyzetét minden részletre kiterjedően néhány mondatban összefoglalni.. )

    VálaszTörlés
  6. A szakrális magyar király csak a Árpád házból vagy Attila házából lehet sajnálom .
    Nem lehet egy csatornázó , nem véletlen vannak a legendák .
    Ja és nem lehet szakrális magyar király a trianoni békeszerződés lejárta előtt , vagy
    a elragadtatás előtt .

    VálaszTörlés