2021. április 14., szerda

A kapcsolatfelvétel és a földre szállások időszaka 2021.04.12.

 

Már 10-12 évvel ezelőtt is osztottam meg ilyeneket. Az Eseményt a még alvó többség miatt húzták, halasztották, de Földanya már nem vár tovább, ezért most újra bedobták a témát. Egy üzenet fordítását osztom itt meg. Valószínűleg amerikai csatornázta.

Itt említem meg, hogy én nem is egyszer láttam azonosítatlan kerek fénylő repülő szerkezetet, ufót.
/Milly


A kapcsolatfelvétel és a földre szállások időszaka

Ideje a következő fokozatra kapcsolnunk a közelgő kapcsolatfelvétel megismerését tekintve is! Milyen dolgoknak kell megtörténnie a kapcsolatfelvétel és a földre szállások előtt? És várhatóan hogyan fog zajlani mindez nagy vonalakban? Időpontokat csak a Forrás tud. Amit tudunk, hogy a legeslegkésőbbi határidő ezek kezdetére a 2025. év. Ettől korábban fognak elkezdődni az alábbiak. Akár idén, akár jövőre, akár azután.
1. A jóléti alapok kézbesítése.
2. Az Egyesült Államok jelenlegi kormányának eltávolítása.
3. Az IRS és a Federal Reserve megszüntetése.
4. Visszatérés az Amerikai Alkotmányhoz és a Polgári Joghoz.
5. Átmeneti Amerikai kormány, mely mintegy 9 hónapig van hatalmon.
6. Az Átmeneti kormány bejelenti a Galaktikus Föderáció létezését.

Nagy nyilvános letartoztatások. Az új bankrendszer bejelentése. Új kormányzás hatalomra jutása. UFO felfedések. Perek időpontjainak kijelölése. Titkos technológiák kiadása. Új pénzügyi intézmények indítása. Találkozás az űr és a spirituális család földön szolgáló tagjaival.
Jelentős reformok végrehajtása. A Föld levegőjének és vizeinek, talajának megtisztítása. Első kapcsolatfelvételi bejelentések. Felemelkedett mesterek megjelenése. Agarthaiak találkozása a felszíni világgal. A bőség ideje kezdődik. Felkészülünk a teljes tudatosságra.
Az új gazdasági rendszert még azelőtt be kell hozni, hogy a régi összeomlik teljesen. Ezek Isteni időben fognak történni. Az elvett pénzeitek vissza lesznek szolgáltatva a jóléti alapok kiosztásakor. Atlantisz és Lemúria idejéből való ősi bölcsességek és titkos tudások felfedése.
Az átmeneti kormány célja pontosan az, amit a neve is takar, hogy elhozza az átmenetet abba az időszakba, amit én szeretek úgy nevezni, hogy földre szállás utáni valóság, mely kormány szorosan együtt fog működni a Galaktikus Föderációval és ennek a bolygónak más kormányaival is az új valóságunk megteremtésében.
A földre szállásokat mennyei harsonák jelzik majd. A hajók olyan lassan földet érnek, mintha lassított felvétel volna. Mindenki egy különleges hangot hall majd, amely azt mondja, hogy maradjanak távol a hajóktól, amíg az ajtók kinyílnak, és a legénység kilép.
Az első kapcsolatfelvételi küldetés legfelsőbb parancsnoka egy különleges üzenetet ad ki 30 perccel a földet érések befejeztét követően. Bevezetésre kerül a mágneses felemelő technológia és sok egyéb gyógyító technológia is. Új átfogó kommunikációs rendszer lesz a régi helyett. A hajókon való látogatások során elmagyarázzák az új technológiákat és a jövőbeli időbeosztásokat. Intenzív oktatások és tréningek lesznek a történelemről és a tudatosságról.
Lesz egy végső evakuálás mindezek végén és az emelkedések után (közben) a földi átalakulások kezdetekor, hiszen a bolygón az átalakulás napjaiban nem lesz alkalmas az életben maradásra. Addig a Fényhajókon vagy a Belső Földben vagy a Fényszigeteken leszünk biztonságban. Utána pedig vagy visszatérünk a Földre, vagy oda, ahol folytatni szeretnénk a létünket. De a Föld már 5D lesz ezután, ahogy az meg van írva.
Nagy Zsolt 2021.04.12.


Megjegyzésem:
Szóval mégiscsak evakuálás lesz? Így számomra hihetőbb is az átmenet.. Gondoljunk csak bele.
Ebből a káoszból kimászni csak évtizedek alatt lehetne, akkor is csak diktatúrával, vagy a Napvillanással. De az utóbbi sokak szerint nem jöhet szóba, mert nem létezik kollektív megváltás. Mindenki máshol tart. Az se jó, ha nincs eltörölve az elrontott fizikai rész. A még alvók egy részét gyorsan csak katasztrófákkal lehet felébreszteni. Valószínű, hogy a maradék tömeget magas szintű technikákkal kell majd gyógyítani . Mi erre még nem vagyunk képesek.
Szerintem mindent elengedni és tiszta lappal indulni, az emberiségnek csak evakuálással lehet. A sötéteknek pedig, majd integetünk föntről. 😊 .
Örüljünk annak, hogy minket egy az egyben nem törölnek el a föld színéről, mint az előző civilizációkat, pl Lemúriát, Atlantiszt.
Az Új Földön lehet majd boldogan, békében, jólétben élni.
Az űrhajókról itt van két régi bejegyzésem. Sokkal több és nagyobbak is vannak.

Milly




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése