2021. április 28., szerda

A Bucsecs barlang titka 2021. 04.

 

Ilyen részletes tájékoztatást még nem láttam erről a titokzatos barlangról. /Milly.A Bucsecs barlang titka


Szeretettel akivel rezonál nagyon jól összeszedet írás
Csaba Kecskes :
"Olvassátok el minél többen, fontos tudni, hogy az évezred legjelentősebb feltárása éppen a Kárpát medencében zajlott le❣
Ez a felfedezés megváltoztatja az emberiség történelmét, de azt is ami a jövőnket illeti!
Elolvastam a róla írt 6 könyvet.
A Bucsecs (Bucegi) barlang feltárása megtörtént.
Még mindig kevesen hallottak erről a déli Kárpátokban 55.000 éve épült barlangról vagy bázisról !
Igyekszem felkelteni e pár sorral a figyelmeteket, mert nagyon fontos tudni (ez Erdélyben van, a Fogarasi hegységben, ahol egy hegyben faragott óriási Szfinx fej is látható)
A Pentagon fedezte fel műholdakkal, s ők kértek engedélyt a román kormánytól, hogy feltárják ezt a barlangot és ők hoztak ehhez megfelelő eszközöket, mint pl. a plazmafúró.
Egy román író 4 kötetben meg is írt mindent erről, de senki nem fordította le még magyarra, pedig már 2003-ban történt.
Viszont aki tud angolul, rákereshet, mert lehet, hogy angol fordításban már olvasható.Ami új volt nekem ebben a történetben, az az, hogy földalatti alagutakkal összeköttetésben volt a Táltos barlanggal és egy másik hasonló bázissal Irak területén, Bagdad közelében (azért háborúztak, hogy elérhessék és feltárják az ottani barlangot, mert a vezetők nem adtak rá engedélyt), egy másik alagút elágazás Mongóliába, egy másik Tibetbe, egy másik pedig Kairóba vezet, sőt, az egyik alagút a Föld középpontjába vezet és még azon túlra - azt írja az író (Radu Cinamar )
Ez nem semmi.
Elképesztő hologram üzenetekkel, képekben meséli el a Föld történetét és olyan technikával rögzítve, ami kiállta az idők viszontagságait 55.000 éven át (akkor építették e barlangrendszert 3-4m magas lények, ami a bútorzatból vonható le.
A mozgó falak sziklából, mint a filmekben és a világítás aminek nincs forrása is elképesztő.Azt feltételezik, hogy a félig élő anyag ami a falakat fedi, az termeli azt az energiát ami érintésre elmozdítja a bejáratot és világít is.
Képtelenek mintát venni a falból vagy az ott lévő asztalokból, tárgyakból, mert semmivel nem lehet elvágni és a hőre sem reagál.Egy fehéren világító nagyon finom aranyport is találtak, amit a hologram képekből megértve a test regenerálásához, megfiatalításához használtak bizonyos időközönként.
Most örülök, hogy tudok románul és elolvashattam ezt a könyvet, ami nem regény, egy valódi beszámoló.Az íróját azért vitte magával a feltárás vezetője, hogy megörökítse pontosan mindazt amit lát.
A könyv elején egy ház eldugott helyiségében olyan laboratóriumról is szó van ahol az időt tanulmányozva időgépet akartak alkotni (lehet, hogy sikerült is).Már az is érdekes részlete a könyvnek, hogy megértsük mivel foglalkozott még az akit felkért a Pentagon küldötte a feltáráshoz való segítségre.
10 évre le volt tiltva e tények közreadása, de ma már arra kér az író, hogy adjuk tovább, minél több ember gondolkodjon el róla, hogy mi lehet a valódi története az emberiségnek, e civilizációnak, s miért etetnek a kötelező iskolák tantervei és a vallások olyan mesékkel, mint a Darwin elmélet, vagy a dinók kipusztulása, vagy az özönvíz okai, vagy a piramisok keletkezésének magyarázatai és egyáltalán minden amit tanítanak.
Valamennyi igazságot a meséknek nevezett szájról szájra terjedő történetek tartalmaznak inkább, mert igenis létezik varázslás, mágia és teremteni tudás, létezik a jó és a rossz, mert e kettősség szolgálja a fejlődésünket.
Léteznek más intelligens fajok millió számra és a jók közülük sokszor segítették és segítik ma is fejlődésünket. Valami nagy titkot is rejtenek e barlangok, amiről még nem írhatott az író (neki sem mondták el), de a "nagyok" tudnak róla, s ez a titok olyan technikával kapcsolatos ami terraformálta és formálhatja a bolygókat például egy üstökös pusztítása után, vagy egy pólusváltás alatt.
Ez a valami érinthetetlen, el van zárva és semmilyen módon nem lehet hozzáférni olyan energia burok védi.Szükség esetén valószínű valaki vagy valami aktiválja.
Működő képes, mert mikor megpróbáltak hozzáférni magas frekvenciákat kezdett kibocsátani, ráadásul nem csak az amin dolgoztak, hanem a Föld minden pontján ahol van ehhez hasonló barlang.ezt a Pentagon jelezte vissza, s utasította a feltáró csapatot, hogy rögtön hagyja abba a próbálkozást, mert ki tudja mi fog történni.
Megváltozik az ember élete elolvasva egy ilyen beszámolót, az biztos! Most értem igazán miért sugallta Isten, hogy írjam meg saját szellemi fejlődésem történetét és miért legyen Világvége Világbéke a címe? Mert az élet értelme a megvilágosodás, hogy tudd ki vagy és mire vagy képes és persze, azt is, hogy nem vagy egyedül, van Isten és van millió faj akik elértek magasabb szintet a létezésben és igenis megpróbálnak segíteni, ébresztgetni és tanítani egyénileg is és az emberiség szintjén is.Csak akarni kell és kérni, s minden megadatik nekünk is! Áldás rá!
Kérd te is, mert én példa vagyok rá, hogy sikerülhet, pedig csak egy egyszerű tudatlan kislány voltam mikor elkezdtem komolyabban kérni a Teremtőnket, hogy adjon bölcsességet, hogy megértsem ezt a csodálatos élővilág működését.
És Ő válaszolt és irányítja ma is minden lépésemet.A mait is.Áldott aki olvassa és elgondolkodik rajta.
Ezek online is olvasható könyvei Radu Cinamarnak. Az elsőben részletesen ír a Bucegi-i barlang feltárásáról, mert őt is meghívták, pontosan azért, hogy írja meg egyszer mindazt amit lát:
A másodikban elmeséli mit látott a hologram videón a 10 ezer évvel ezelőtt ott élő emberek mindennapi életéről és a barlangból indulva egyik alagúton át, hogy jutottak el Egyiptomba és ott mit találtak :
A harmadikban még fantasztikusabb dolgokról van szó, teleportálásról, amit együtt is megtapasztalnak itt a Földön, A Kárpátokból Tibetbe és vissza.
aztán hogyan lehet meghosszabítani az életet több ezer évig, s hogy a foldi élet értelme a megvilágosodás:
A negyedikben más barlangokról is szó van, különleges helyekről, s a Kárpátok fontosságáról a közeljövőben:
Az ötödik a középső alagút titkairól szól, a belső föld két városába viszi el a kutatókat, s az író az olvasókat.
Ott bemutat néhány technológiát amiről azt hisszük, hogy földönkívüli.A Földet is bemutatja, mint egy élőlényt, s hogy a közepében egy fekete lyuk van, amit nem jól ismer a tudomány, mert igaz, hogy beszívja az anyagot, de átalakítja és fényt bocsát ki, amiből viz is lesz, ami az élet alapja stb.
Ez a fény a Föld belső napjának nevezett jelenség:
Van egy magyar könyv is amiben nagyon sok minden le van írva a Táltos barlangról és pont olyan ez a Bucegi-ben (Déli Kárpátok, Fogarasi hegység) feltárt is (nagyon sok a hasonlóság amint olvasom, de az is lehet, hogy Ági a román írótól vett át sok mindent, mert 7 évre a román könyv után jelent meg az ő könyve és regényként, nem úgy mint a Táltos barlang valódi feltárásának beszámolója, de aki nem tud románul, annak ugyanazt az élményt nyújtja ez a regény is)
Címe:
Golenya P.Ágnes Aranyasszony, 2. kötete az Aranykapu (a 3. kötete már nem érdekes).Találtam egy videót (csak 18 perc és nem muszáj érteni, a sok kép magától beszél, az mind ott készült a feltárásnál), amiben arról mesélnek, hogy a Pentagon fedezte fel a műholdjaival és engedélyt kért a felkutatására, meg azt is, hogy sokszor látnak az ott élők fölötte furcsa jelenségeket, fényeket és naponta sok apró földrengést is tapasztalnak, főleg este 8 és éjjel 3 között.
Azt is mondták , hogy ez világhír, mert itt lehet a civilizációnk kezdetére következtetni, de még azt is, hogy az egyik alagút valószínű a belső Földbe Sambalába vezet.
Közben kaptam egy fordítást, igaz németből magyarra, de érthető és tele van rajzokkal, képekkel is.Ezt érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta, mert ez az első két könyv kis összefoglalója (sok hiányossággal, de több a semminél):
És még egy érdekes videó:
Találtam még egy oldalt ahol le van fordítva angolból néhány részlet belőle (nem a legjobb, de jobb a semminél, mert a fordító is azon a frekvencián, spirituális szinten kellene legyen a helyes értelmezés érdekében, mint a Radu Cinamar legalább, aki látó volt, tehát 3.szem csakra tudatossági szinten):
Ez a srác beszámol magyarul néhány könyvéről R.Cinamarnak.
Ez az egyik:
Aki kirándulni menne arra (persze nem a bázist láthatja, azt már vissza zárták) a hely frekvenciáját érezni, s Románia 5 portáljának egyike közelében sétálni az keresse meg ezt a Csomborgó úrat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése