2014. május 28., szerda

Találkozás az Átalakulás Korának új szimbólumrendszerével


"Szeretnénk megadni annak a lehetőségét, hogy az Átalakulás Korát ezzel az áldással támogatva folytassátok. Szeretnénk számotokra is elérhetővé tenni ezt az Égi Élő Tudást."  



 T A L Á L K O Z Á S

az Átalakulás Korának új szimbólumrendszerével



Égi adományként kaptunk egy szimbólumrendszert, amelynek a közelében és terében, és saját spirituális intimitásunk csendjében legalább egy fél órát eltöltve, építően hatnak ránk a benne lévő égi kódok. Fénytestünk harmonizálása és a magasabb tudatosságunk fejlesztése történik általuk.


Szeretnénk megadni annak a lehetőségét, hogy az Átalakulás Korát ezzel az áldással támogatva folytassátok. Szeretnénk számotokra is elérhetővé tenni ezt az Égi Élő Tudást.


A szimbólumokkal találkozhatsz személyesen Veszprémben, a szimbólumok őrzőjénél, egy előre egyeztetett időpontban. Arra is keresünk lehetőséget, hogy igény esetén, más településekre is eljusson ez az áldás. Ehhez várjuk az adott településen élők szervezési segítségét, a létszám, az időpontok, az utazásunk és nagyobb létszám esetén, az ott tartózkodásunk megoldására.


Az Égi Szimbólumrendszer megismerése, a mellettük való tartózkodás és harmónia, mint áldás érkezik. A Találkozás lehetőségét a Magyar Szent Korona Szeretet Szolgálat végzi. Ez a Szeretet Szolgálat szervezi a Te egyéni Találkozásod a szimbólumokkal, akár Veszprémben, akár más településen is. Az áldásért Te is támogatod a Szeretet Szolgálatot, így aktív részévé válsz, egy szeretet alapú szerveződésnek, és reméljük egy új társadalmi struktúrának.


A Találkozásod részleteiért keresd a szimbólumok Őrzőjét, és Ő fog segíteni mindenben!


Szimbólumok küldője: Fogod tudni, hogy mit kezdj vele. Nem sokan fogják érteni, mert a ti elmétek minden mögött a számára fontos magyarázatot keresi. Aki kész rá, azt megfogja szólítani. Azon lelkeknek, kiknek ezzel dolga lesz, fogják tudni, mikor s hol fognak találkozni velük.”

Magyar Szent Korona Szeretet Szolgálat

Korona Sándor, Őrző



 2014.május 28. 






3 megjegyzés:

  1. Már csak ilyen ígéretekkel lehet toborozni embereket egy-egy előadásra? Szomorú !
    De a legszomorúbb, hogy valaki ezt meri tenni Isten nevében.Isten bennünk van, rajtunk keresztül éli és tapasztalja meg ezt a létformát amit kivetített, s mivel Ő maga vagyunk, nem tesz különbséget saját sejtjei között.Mikor értitek már meg ezt? Hogy akarjátok az EGYSÉGET megélni, ha még mindig az elkülönülést pártoljátok és tanítjátok.
    Milyen mélységekben éli meg Istent az az ember, aki azzal csal ki pénzt (egy előadás belépőjeként), hogy csak így jut el hozzá valami Istentől, s ezen múlik az ő fejlődése a továbbiakban?
    Fáj amikor még ilyen oldalkon is ezt látom! Mikor ébredtek már tudatára, hogy Isten bennünk van, kivétel nélkül mindenki Isten megnyilvánulása és a fejlődéséhez szükséges dolgokat mindenki megkapja.Persze az ismeri fel aki figyel az isteni benső hangjára, de aki nem figyel, az egy belépő áráért sem kaphatja meg.Ebben biztos vagyok.Tehát az az ember aki ilyensmivel hiteget, Isten ellen cselekszik, s nagyon megfizet érte.Segítsetek neki, óvjátok meg őt, figyelmeztessétek !
    Minden Istent szerető ember megkap mindent ami kell a fejlődéséhez, s aki nem képes meghallani Isten hangját, az még nem ért meg rá, ezért az a dolga, hogy tanuljon szeretni és változzon, világosodjon meg, hogy ő is, eggyé válva Istennel minden pillanatban Isten-tudatosságban éljen !
    Szerető szívvel Lehner Ella

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ella!

    Valójában fogalmad sincs, miről és kiről mondtál kemény, elmarasztaló ítéletet. Nem ismered a szimbólumokat, a hatásukat , és azt az embert se, aki ezt alázattal átvette az égiektől.

    Úgy látszik nem tudod, hogy már az égiek is türelmetlenek, mert 2012-ben fel kellett volna emelkednünk az isteni terv szerint. Jobban be vagyunk ragadva a 3D-be, mint gondolták. Millió és millió ember szenved világszerte a szegénységtől, betegségektől, és nem tudnak kikeveredni belőle. Ezért küld nekünk egyre többféle segítséget az Atya.

    Ha beteg vagy és sehogy se tudsz rendbejönni, akkor meg tudod magad gyógyítani azzal a gondolattal, hogy Isten benned van? Vagy nem is szoktál beteg lenni, mert már megvilágosodtál? Mondjuk neked sikerül mégis, és a többieknek vajon sikerül-e? Hányszáz évig kell még várni...szenvedni, nyomorogni?

    Az orvos miből él, akinek az a feladata, hogy gyógyítson? A természetgyógyász miből? Levegőből? Egyelőre a 3D-ben vagyunk,... pénzvilág van.. és az autó is pénzzel megy, a gyomrunk is... a gyerek is azzal működik....

    Egyébként a fenti szövegben láttál utalást pénzre? Vagy tán már megkérdezted? Ha igen, akkor tudhatod, hogy itt éppen nem a "szokásos" pénzbezsebelős módszerről van szó....

    Ha ismernéd azt az embert, akit kritizáltál, akkor csupa dicsérő szót olvashattunk volna tőled. Sajnos nem számoltál 20-ig... Indulatból írtál. Ez nem őrá vet rossz fényt, hanem rád. Ezért saját érdekedben mondom, hogy gondolkodj el az általam leírtakról. Nem mindenki válaszol ilyen udvariasan, mint én.... nomeg a karma...

    Ha valóban szerető szívvel írtad volna, akkor más lett volna a szöveg... nem ez. A harag és az ócsárlás, nem tartozik a szerető szív tulajdonságaihoz.

    Nem kívánok mást, mint amit te írtál: " ...ezért az a dolgod, hogy tanulj szeretni és változz, világosodj meg, hogy, eggyé válva Istennel minden pillanatban Isten-tudatosságban élj !"

    Dombi Katalin

    VálaszTörlés
  3. o Csak azzá válhatsz amit a tudatállapotod pillanatnyi szintje megenged, de az út tovább vezet a szabad akarat és szeretet által és bármilyen magasságoba emelkedhetsz.. (Turul fia)
    A rontó hatalma megvilágosodás és megtisztulás által megszünik!

    VálaszTörlés