2014. június 30., hétfő

A Balaton és élő vizeink tisztasága -Kajelá

 

Egy hely és ország adott energiája, szereret szála, a víz állapotából szűrhető ki.
A vizek legendája hosszú időre tekint vissza. Mindig tisztelték és szeretették az emberek, bár nem csak azért mert az ivás feltétele, hanem mert jelzés értéke mindig, azonnal megmutatja a földi történéseket.



2014.29.június


A Balaton és élő vizeink tisztasága
Kájelá





Balaton


Boldogasszony édes vize, miben fürödtök és örvendésetekben egy újban úszik minden feltöltődött részetek.
Észrevehető változás és megannyi átkódolás történt meg rövid időn belül, amit testetek igencsak megérzett.
Egy igazán fergeteges időszak van mögöttetek és még előttetek is. Ennek hatványozott megmutatkozása, ami a test azon részein érezhető, ahol kisülések és deformitások vannak vagy voltak bármikor és lenyomatodban ez még érzékelhető. Megannyi felszakadt seb és sérülés, sérülékennyé tesz benneteket.
A tanítások által egy igen előrehaladott állapotban vagytok, de mégis, ez az idő egy merengés és visszavonulás időszakát is magában foglalja, minek megélése megújító. Határozott érzések és kimondott szavak csatái, amik segítő szándékkal tanítanak benneteket és általatok másokat.
Boldogasszony ideje ez az időszak, mondhatnám a feladatok kiosztása és a munkálatok ideje is egyben, ami tükrözi mindazt a változékony időszakot, ami megmutatkozik előtettek.

A Balaton energetikája megduzzadt, kisülésektől áthatott és információtól duzzasztott, termékeny, tengernyi álló víz, mi felforrt és fel is frissült egyben, egy igen intenzív kapcsoló által.
Az Égi kapcsolat behatása igencsak jelentős és fergeteges.
A víz méreganyaga, s az emberi méreganyag felszínre kerülése, nem tartalmaz valójában a testre semmilyen káros anyagot, bár a szeretet, sok embernél annak számít, hiszen bezárult világában sokként éri ez a magas szereret hullám, ami a vízben körbe veszi a testet.
A Balaton energetikája jóval magasabb jelen pillanatban, mint bárhol máshol a világban, a vizet tekintve. Ez a folyamat hosszasan eltart és a tisztulás a lélek megannyi sebét lemosva hozza felszínre, az igaz hitből táplálkozó tudás diadalittas rendjét.

A „vízmérgezés” eredete orvosilag teljesen kimutathatatlan, csupán rejtély és találgatás ennek oka és eredendő kezdete.
A város energetikája (Balatonfüred) megbomlott és a túltisztítás az ember által, a visszájára sült el.


Hogy lehet egy ilyen Áldott helyet tisztítani és mérgezettnek tekinteni? – A méreg az elmében van és a szívekben, a tengernyi mélyben lévő elfojtott érzelem és küzdelem jött felszínre, hiszen a Magyar ember küzdelme már véges, mint egy mérgezés mutatkozik meg és elfáradtan a tengernyi méregben tisztaságot kutatva kiált: Ments meg!”
Gyermekek, nők és férfiak is részesei, hiszen a családok küzdenek és árral szemben úszva a lehetetlent vállalva élik az életet.
A tengernyi adósság és elkeseredett életek, a megtisztulást kérő és váró jelenlétek hisznek, hogy az árral szemben a hullám erős felszínen való maradása, egészségben találja a testet és a teret.
A test kifáradt, elgyengült és szinte vért izzadó, elfáradt emberek dőlnek ki, kiknek a lelkesedése leapadt és versenynek élik meg a holnapot. Valaki győz, de többen veszítenek.

Küzdelem helyett inkább éljetek és higgyek, de ne annak, aki betegséget sugallva elválaszt titeket a Szent, oltalmat adó víztől, tengertől, Boldogasszony medencéjétől.
Hitben megújulva érezzetek, ússzatok a boldogságban és teremtve éljetek. A víz iható minősége, a lélek itala, a test szervező állapotára kiható, teremtő energiája, mit be lehet gyűjteni és tenni vele a kijelölt dolgokat. Zongora billentyűi, ahogy játszanak emberek, a jót meg nem hallva, s inkább hisznek a hírnek, hogy mérgezett ez a víz.
Áldott az idő tengernyi cseppje és áldással telt Kárpát medence, édes vízzel telt tenger a balatoni medence, mi Földanya igazi méhe, melyben átlehet alakulni és megszületni, hogy élj és érezz.

Végre lássatok már tisztán! 

Nincs birodalom a víz alatt és komplexumok, amik elrejtik és elveszik mitek van.

Ez egy félelmet fenntartó, irányított információ, mivel szövetséget köttök – teljesen lezárt valóság ébredt világa, mikor elhiszed ezt.


A Balaton tiszta, csupán számotokra még érzékelhetetlen labirintus rendszer van a fenéken, amitől jókedved lehet, hiszen azok építették és építik a saját jelenlétükkel, akik itt éltek sok-sok ezer évvel ezelőtt és tudták, hogy mikor e hely feléled, ébren lévő világ néz a tükörben.

A víz igaz története abból áll, hogy megfürdesz Boldogságos Anyánk igaz, szeretet tengerében, a Balaton medencéjében.
Működő kristályok között egy tiszta érzet, megvilágosodott folyamban kitárt karral a csodát benne megélve tedd ezt és fürödj bátran, hiszen bőségesen ad neked olyat, amit eddig nem érzett tested, de keresett lelked. Ezt a vízben találod meg, nyitott szíveddel belemerülve.


A Balaton igaz vize, Áldott Anyánk igaz tengere.
A Balaton tengernyi öröme ajándék, megfáradt, felfrissülni vágyó lelkednek.
Áthatott jelenlétek és megélések.
Tengernyi, varázslatos ébredések és virágzó, vízzel teli, átható bemerítkezés az élet tengernyi szépségébe.
A Balaton tiszta vize itat és felélénkít, hogy dolgod örömmel tegyed.
Élj bátran és fürödj örömben, Boldogasszony földi méhében.

Fotó: Dombi Katalin Milly







Boldogasszony üzenete a vizekről


Köszöntelek benneteket, kik itt vagytok szívetekkel kinyílva, tulipánok és erős karok, nevető gyümölcsök – gyermeki játékkal és szépségetekkel élve a pillanatban.
A legtöbb ember élete megújultan látszik, és erőt kovácsoltatok a sok megélt és megtapasztalt forrásból érkező ajándékból.
A vizek legendája hosszú időre tekint vissza. Mindig tisztelték és szeretették az emberek, bár nem csak azért mert az ivás feltétele, hanem mert jelzés értéke mindig, azonnal megmutatja a földi történéseket.


Egy hely és ország adott energiája, szereret szála, a víz állapotából szűrhető ki.
A szó érdekes nektek: „kiszűrhető”.
A világot kicsit megmérgezte a küzdelmes hétköznap, a sok verseny az idővel, emberekkel és pénzzel.
A sok átírt program, az üledékből felszínre tört és a jelenlegi állapot számotokra azt mutatja, hogy az utatok során felszínre hoztátok és megtisztítottátok a saját életeteket és a múlt megannyi „hibájából”, döntéséből származó mérgezést.

Egy elengedés időszakában vagytok mindannyian, kik szeretve szerettek és már hitetekkel építettek.
A virágokat jó minőségű, tiszta vízzel érdemes locsolni – hát éppen ezért, a ti világotokat, virágzásotokat is jó vízzel locsoljátok, de nem tisztítva kell ezt tenni, hanem jó forrásból kell meríteni és ebből nyugodt szívvel inni.
Az iható víz tiszta forrás, és a te visszaigazolásod, hogy beleteszed-e a tested és mersz-e inni a vízből, amit folyamatosan tisztítotok.

A tisztaság mindig a te pillanatnyi tisztaságodból tud töltekezni és ezáltal oldani és felszabadítani.
Jó szembe nézni mindazzal, amit eddig hitetek által kialakítottatok, de szükséges immár túlhaladni a régi szokásokon, felismerni a múlt igazságát és ennek tanító jelentését, amit általatok lehet csupán működtetni.
A világon lévő vízkészlet energiája nagyon mérsékelt életet mutat, annál inkább a ti országotok fényes völgyében, ahol a víz szikrázó ereje mindennél többen tud adni jelen pillanatban, mint eddig hitted.

A Balaton medencéje, a karommal átfogott vízkészlet. Teljes mértékben tündöklően tiszta életerővel ellátott és élő tulajdonsága abban a pillanatban tud a tied lenni, amint kitárt karral egy kortyot merítve szádhoz emeled, hiszed és bizonyosan elfogadod, hogy a forrásomból merítesz, ami édes, gyöngyöző és megtisztult állapotban van mindaddig, míg bele nem avatkoztok saját technikátokkal, felébresztve az élőt.

Kell-e az élőnek és egészségesnek gyógyszer?
Kell-e az élettel áthatott tündér víznek, átmosó áthangolás?
Kell-e építeni azt, ami már készen áll és vár?
Kell-e megmutatni a tudást, hogy ezzel híressé válj?

– A víz emel, ahogy tested engedi ezt!
– A víz áthangol, ahogy befogadod sejtjeidbe!
– A víz tisztít, hiszen a víz öle Én magam vagyok!
– A víz csodás rezgése mindaz, mit én hordozok!

Kérni lehet-e tőletek, hiszen ti is szoktatok? Én egy példát mutatok.
Vár a tengernyi csepp, mi biztonságot és oltalmat ad, tiszta erőt sugározva feltölt és átkódolja energia szintedet.
A napozó és fürdőző emberek öröme elegendő, hogy jó legyen mindaz, mit képviselek.

Te mikor fürödtél benne, és mikor tisztítottad?
Te mikor ittál belőle egy kortyot vagy szádat, e vízzel mikor mostad?
Te a gyermekeidet fürdeted-e, e Szent térben, hol áldással teli cseppjeim élnek?
Te indokolatlanul belemersz-e menni, a munkád után?

Az legyen e vízben és tegyen bármit is, ki fürdik benne és engedi, hogy világa kinyíljon és a virága világát öntözze bőségesen.

A víz, emelő karom, mi küzdelem nélküli világot takar, melyben leengedett állapotban vígan úszhatsz és felszabadult örömödben fürödve, megtisztultan tovább haladhatsz.
A kérdésem csak annyi nekem: Mikor fürödtél e tóban, mi tengernyi örömet ad? – Vagy félelem van benned, mikor e nyílt vizet látod és ennek ellenére te tisztítod!

Ne tedd!

Az Égi Áldást nem tisztítva kell magadhoz venni, az Áldott ételt sem tisztítva kell enni, hanem elfogadni és örvendve magadhoz véve, testedbe befogadva éltetni.

A víz áthangolása a te hangod és pillanatnyi hordozott lenyomatoktól teljes világod.
Merülj el a gondolataidba és mond őszintén, hogy te képes vagy a forrást tisztítani, mert olyan csiszolt gyémánt vagy – aki erre képes?

Engedd el magad és fürödj tengernyi szeretetem cseppjeibe, mikor a vízhez érsz, e Áldott Kárpát medencében.
A forrásokból isztok és hisztek tisztaságában, de a tavak igaz világától féltek, hiszen testeteket féltitek. Ébren lásd hát a csodás vizek üzenetét.

Fürödjetek, merítkezzetek és megtisztulva csupán köszönetet mondva, elcsendesedve menjetek és munkátokat végezzétek, melyben segítek.

A vízben van mindig az új üzenet, a változás és az Égi Áldás, – ezt gyűjtik összefogva a tavak.

Tud ez koszos és piszoktól teljes lenni? – A félelmetek hordaléka csupán e gondolat, nem az igazság!
A vizek hatóanyaga az életed maga, gyűjtő folyama a forrás adománya, édes íze az élet ajándéka, életed megváltása.
Félelemmel már ne tegyetek ellene, hogy jobbnak lássátok a vizeket mint önmagad, ezzel lefedve a hiányosságodat.
A víz elem a szeretet ajándéka neked, melyben benne van a nap tüze, a szél üzenete és a föld lüktető szíve.
Engedd át magad e tiszta érzésnek és fürödj békében, hogy szíved vezetve feltöltsön és kódjaid élve éljenek az új, virágzó világban benned és körülötted.

A Balatontól való félelem visszatartó ereje, a múltbéli minták és vezénylések képe és képlete. Indokolatlanul a figyelmet máshová helyező információ megállít attól, hogy ennek a vízalatti világnak, s tündér teljességnek átadd magad és annak az érzésnek, mi jelen pillanatban felfrissítve ápolná tested minden részét, baját, s mi bánt és fáj.

TE légy magad a forrásban álló tiszta létező, fürdőző és megmerítkező. Emberként, gyermekként így többet kapsz és adhatok nektek, mint mikor fordított a helyzet és te tisztítod a Boldogasszony medencéjét és rendszerét. Hiszen ez kacagás és nevetés – mit láthat szemem – oly sokszor nekem, mikor megannyi kiábrándult és jéggé fagyott, érzelemtől kiégett ember akarja megújítani a vizeket. Inkább hűtsd le magad és részed lehet a feloldozásban.

A víz csodája, életed forrása.
A víz ereje, a nap sugárzó áldása.
A víz összegyűjtött cseppje, a holdsugár tiszta fénye.
A víz az életed forrásába merít, ébren élő ember légy élve, élj és tisztulva taníts.

A fürdőzök boldogsága boldogságot ad nekem, a gyermekek játékos nevetése, ahogy belemerülve szeretik a vizet, s gazdag pillanatot hoz felszínre, mi még több szeretetet adva tovább tisztít.

Megszépült világotok aranykorában fürödjetek bátran Magyar emberek. A Balaton, a Kárpát medence tiszta forrása, mi élő vízként ajándék és áldás neked.

A gazdag emberek virágzó létezésében, minden édes víz megélénkíti a már működő világosságban létező Áldott életet.


 

A Víz

A víz éltető ereje körbevesz és ellát titeket.
A víz életet adó cseppjei segítik, hogy élők legyetek.
A víz harmatos nedűje, virágzást ad lelkednek.
A víz Isteni adomány, mi tiszta, senki ne tisztítsa meg.
Hiszen ha feltölt és örömöt ad neked, tiszta a víz.
Hiszen ha boldogság benne lenni, tiszta a víz.
Hiszen ha ragyog benne tested, lelked, szellemed, tiszta a víz.
Hiszen ember nem tudja ily tisztává tenni, ezért egy dolgod van csupán:
Hittel imádkozni és megköszönni, hogy még hosszú éveken át éltedben adjon neked
örömteli, éltető perceket és nedve hangolja át megfáradt testedet.



Fotó: http://www.fotozok.hu/index.php?lap=webgaleria.html&kat=14&kep=16151



Szeretettel
Kájelá





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése