2014. június 12., csütörtök

Nyugat és a magyarok 06.12.


"Mennyi" lecke" tapasztalás kell még Nemzetünknek s benne magunknak mint egyénnek, hogy elfogadjuk magunkat és az ősidőkből hozott tudást, ami nem egyenlő a nagyképűséggel? Ne legyünk már kishitűek.
Több évszázad óta a "nagy nyugat" a megmondó."

 Arvisurák - Igazszólás

Mostanában az Arvisurákat olvasgatom. Nem volt könnyű beleszoknom. Nehéz anyag és különös energiahatása van. Ezért még csak itt-ott néhány oldalt nézek át egyszerre. Több ismerősöm számolt be arról, hogy nem képes elolvasni, ott van a polcán régóta. Más pedig kénytelen volt energiagyógyászhoz fordulni miatta... szóval ez komoly dolog. 

Az egyik ami nagyon megfogott, az a tatárjárás idejéről szóló leírás volt. A magyarok és avarok, hunok, tatárok, mongolok, stb., rokon népek lévén beletartoztak a 24 Hun Törzs Szövetségébe. IV. Béla király  idején is szoros kapcsolatot tartottunk fönn a Mongol Birodalomban élő magyar csoportokkal. Ősi szövetség volt közöttünk. A mongolok, látván a nyugati hatalom kétszínűségét és szándékait, úgy döntöttek, hogy véget vetnek azok uralmának, és kiterjesztik a birodalmukat az óceánig. Fel is szólítottak minket, hogy álljunk melléjük ebben a harcban. IV. Béla pedig összehívatta a 100 tagú Királyi Tanácsot, és úgy döntöttek, hogy "A Nyugat védelmében ellenállnak a mongol haderőnek!" A nyugati keresztény államokkal együtt felveszik a harcot a Mongol Törzsszövetség terjeszkedése ellen.....Nahát ez az, ami aztán nem valósult meg. Segítséget sehonnan nem kaptunk! Sőt, azt válaszolták a segítségkérésünkre, hogy a magyar nép elég erős ahhoz, hogy megvédje sajátmagát! Egy osztrák évkönyv később pedig azt írta, hogy "Magyarország harmadfélszáz évi fennállás után elpusztult" 

István király idejében és a török időkben is hasonlóképpen jártunk a nyugatiakkal. A tatárok végül is azért vonultak vissza, mert meghalt Ördögej nagykán és Batu kánnak és a többieknek az utódlás kérdésében kellett dönteniük, ezért hazamentek... szerencsénk volt. A törökkel már nem volt ilyen szerencsénk, nekünk se és a nyugatiaknak sem.


Rájöttem, hogy ezeket az eseményeket olvasva, az érzelmeinket érdemes kordában tartani, mert ha harag, és fájdalom ébred bennünk, akkor nem tudjuk ezeknek az emlékeknek a negatív energiáját megtisztítani. Pedig most az intenzív tisztulás-tisztítás időszakát éljük..

Amikor ezekről beszéltem Korona Sándornak, kérte, hogy olvassam el, amit éppen írt. Érdekes egybeesés. Itt le is közlöm azt a szövegét. Úgy látszik, valamiért ez a téma fontos most.
Dombi Katalin


A tatárjárás idején


Nyugat és a magyarok


 2014.06.05.
Elméláztam azon, ami előttem zajlik és elkezdtem meglátni a párhuzamokat.
Mennyi" lecke" tapasztalás kell még Nemzetünknek s benne magunknak mint egyénnek, hogy elfogadjuk magunkat és az ősidőkből hozott tudást, ami nem egyenlő a nagyképűséggel? Ne legyünk már kishitűek.
Több évszázad óta a "nagy nyugat" a megmondó. Átírták, megmásították, megcsonkították történelmünket. Elhallgatva (tudatosan) a Nemzetünk mibenlétének nagyságát, ősi örökségünknek, a tudásnak elferdítésével-eltitkolásával.
Ez a Nemzet sosem volt megosztó, mindig befogadó volt. Tisztelték, vagy félték egész Európában és a világban.

A "Nagy tesónak"nagyon nem jó most a magjaiban éledő Nemzet-tudat. Ezért jó neki, hogy szekértáborokra szakadt ország lettünk.
Akik erről írnak, vagy őszinte véleményük van, azokra szinte azonnal címkéket aggatnak. Milyen ország az, ahol szinte szégyen kimondani vagy egyenesen titkolni kell, hogy elhivatottsága van valakinek a hazája és közössége iránt? Mert csak akkor "teheti" ha valamilyen címkézett tömörüléshez tartozik??!!
Nagyon jó példa a spirituális világ. Egymásra acsarkodva, fogakat villogtatva ego háború folyik. Aki nem velem, ellenem. Totális leképződése a világunknak amiben élünk. Papolnak itt sokan sok mindent, de mindenki mindenkitől elhatárolódik. Egy asztalhoz sokszor nem képesek leülni, egyeztetni érveiket, mert  ego-tombolás van, ha nem értenek egyet. Szétszedik egymás szavait, kiforgatják, csak azért, hogy övék legyen a mondvacsinált siker. Megkérdőjelezik egymás "csatornázását" csupán azért, mert neki nem ez jött, vagy épp nem tetszik. Ez mind a tudatszint fejlettségét mutatja.  
*

Most kérlek olvasó rakd le minden nyűgöd, bajod és egy picit vonatkoztass el az életedtől, csak egy pár percet kérek tőled.
Köszönöm.
Feltette-e már valaki magának a kérdést, hogy kik is az elfogadott, un. "megmondó" csatornák??
Vizsgáld meg!! Nekem az ütött szeget a fejemben, hogy minden nyugatról jön. Nézd csak meg!!
Kik ők nekünk?? Minden Amerikában, meg a jó ég tudja hol történik?.. és csak mondják és mondják... Mi meg átvesszük minden megkérdőjelezés nélkül, sokszor attól a nyugattól, mely  az egész történelmünket elvette és mindig cserben hagyott minket minden időben.
Hol húzódik a határ??
Hol és melyik nyugati csatornától hallasz a bolgár vagy makedón vagy a magyar spiritualitásról??
A nyugati főleg amerikai nagy csatornák Kelet Európa határainál megállnak.
Utána mi van??? Vizsgáld csak meg!!
Neked az amerikai meg az indián meg a jó ég tudja kiféle csatorna mondja meg??
És ezt blogoljuk ezrével és elfogadjuk, mert ez ám a tuti!
Kérdem én mitől??
Tőlünk teljesen idegen kultúrák tanításait és  módszereit plántálják a tudatunkba.
Félreértés ne essék, vannak ebben jó dolgok is, az ami tiszta tanítás.
Nem elgondolkodtató??
Ennyire kishitűek lettünk!! Céljukat elérik??
Nem tudom! Csak azt tudom, hogy mi magyarok többre vagyunk kódolva, vagy ha úgy tetszik, többre  képesek. Minden ősi tudás bennünk ott van. Mi kell még ahhoz, hogy felébredjünk Magjainkból?
Mi kell ahhoz, hogy higgyünk végre Magonkban?
Nagyon jó példa nekem, hogy jó pár hete általatok nagyon ismert  csoda amerikai menő  fő csatornának írtunk egy Mag bemutatkozó levelet, melyben bemutattuk a Magyari Mag lelkületét és üzenetét. Nos, a nagy nyugati fő guru válaszra sem méltatott minket. Nekem és társaimnak ez nem fá,j de mindent elárul.
Több ezer kilométert elutaznak emberek idegen kultúrákba, ami nem is baj, a Magyari Mag mindig is utazott, és amit hasznosítani tudott ebből, azt ő sosem helyezte az ő ősi magtudása elé, de valahol integrálta, ettől lettünk sokszínűek Európában. Most viszont sokan érkeznek haza hatalmasnak vélt tudással innen onnan, de amikor megnyilvánulnak, akkor.... sokszor a falusi mami bölcsebb tudást hordoz.
Egy barátom mondta mikor hazajött a "Nagy"zarándoklatról s kérdeztem, hogy milyen volt. A válasza meglepett.
-Nos, barátom  ehhez nem kell ide elmenni, ezt te magad itt is megteheted.
Ami nagyban, az kicsiben is. Ami belül, az kívül.
Amíg erre nem ébred fel a többség, addig itt ez a megosztottság, széthúzás fog uralkodni.

Higgyétek el, mi vagyunk saját magunk társteremtői, hisz állandóan ezt harsogják a jó tanítóink.
-Miért nem vagyunk erre képesek??
Mert még nem ébredtünk teljesen fel. Ennek titka és a kulcs a lakathoz egyrészt saját Magonk. A másik titok a gyökerekben rejlik. Vissza kell fordulnunk ahhoz, amink nekünk van Magyaroknak, ez pedig az ősiség.
Az a hit, ami ősidők óta ennek a Nemzetnek sajátja. Ne féljetek befogadni ezen dolgokat, sokatok érez valamit, ami nem tudja mi, de szeretné és jól érzi magát benne. Nem elcsépelt nyálas dolog, mikor azt mondják, hogy nyisd ki a szíved, ne tégy mást. Én sem vagyok vallásos, de van hitem, ami sokáig nem tudtam honnan ered, ...nos az Ősforrásból a Teremtésből. Ebben vagyunk mi Magyarik jók. És mivel ebben jók vagyunk, ez manifesztálódik fizikai síkra. Nekünk ez sajátunk, ez nem másé, ebben tudtunk történelmünk során mindig és ma is elöl járni.
A Magyar ezért elpusztíthatatlan, mert ennek a Magtudásnak a hordozója, ha tetszik ha nem. Bennünk van DNS szinten.
Teremtsük meg közösen azt a jövőt, mit őseink megálmodtak. Ez a mi küldetésünk Magyaroknak.
Egy nagyon közelálló barátom idézem:
-Az "Apokalipszis" a nyugatnak (a Hatalomnak) mi vagyunk, nekünk ez a felemelkedés!!
-Hogy miért?
 Mert mikor feltáratik az igaz Magyar történet, akkor ők lelepleződnek, és akkor a Magyarok csillagai újra eredeti fényükben tündökölnek az égen. Ez a Magyarok dicsősége!!
A vállalt keresztet letettük, a kereszt utat bejártuk itt a felemelkedés ideje. **
Ahogy őseink tették, mindig felfelé néztek felemelt fejjel.
Nyom az élet mindenkit itt-ott, de emeljétek fel orcátok s tekintetetek az ég felé, mert minden onnan van. Hitét tartását vesztett embernek nincs maradása s hazája. Nekünk Magyaroknak még az igában is emelt a fejünk, mert hitünk nem tudják elvenni.
Köszönöm figyelmed, olvasó.
Legyen hitetek töretlen!

Maradok tisztelettel: Korona Sándor





Ezek a tünetek a fénytestünk kialakulásának következményei is lehetnek. Ariel arkangyal közlése szerint 12 fejlődési fokozaton megy keresztül lényünk. A fénytest kialakulásának 7-ik fokozatától lehetnek jellemzőek a spirituális gőg tünetei: 


A fénytest kialakulásának 12 fokozata - Ariel
 
**
 Bővebben a keresztútról:  Keresztút - A Magyarság üdvtörténete 04.21. 

3 megjegyzés:

  1. Szent Korona Őfelsége és Atilla, Hun Fejedelem, JóIstentől - Világkirály, ma hajnali üzenete mindazoknak, kik úton járnak:
    Őfelsége szavai:
    "Ne legyen teher és önérzeti kérdés az, hogy Isten és EMBER előtt is vállald vezetettséged és elhívásod!"
    Forrás: Czeke András

    VálaszTörlés
  2. Egy véleményt bemásolok ide:
    Örömmel és jóérzéssel venném,ha megemlítésre kerülne ...egy olyan magyar csatornázó,aki többé-kevésbé rendszeresen közvetít./és itt most nem a jelentős személyiségű és tudású Avatarára,vagy Szelei Magdolnára gondolok/...és az üzenetei pl: nem.kioktatók,...utasítgatók ,burkoltan,de mégis fenyegetők,..olykor ijesztgetőek,...horribile dictu...nem szerepel a szövegeiben a :bűn,bűnös,büntetés kifejezés,...hiányzik belőle a :majd én megmondom a tutit alapállás,...a szöveg nem egy latinszerű-magyar katyvasz ,..6-7 'spirituális' lény helyett ...csak 1 vagy 2 Szakrális lényt közvetít de azt jól,...mi több,világosan,érthetően,tömören fogalmaz,...mértéktartó,..és tud magyarul/magyarul helyesen írni....És valóban átjön közvetítésein a kedvesség és a szeretet.Ha ez nincs jelen,...hiába írja le egy mondatban 2x is a szeretet szót,annak súlya nincs....ilyen esetekben zsolozmázhatja reggeltől-estig,...hogy.. fogjatok össze,...mondjátok el 50-szer..1.000-szer a különféle rigmusokat,.... hogyan lenne valóban hiteles? ...Ami a 'nyugatiakat' illeti...abból a hatalmas térségből több év anyagának ismeretében...kb.7 személyt tudok aki szerény véleményem szerint stabilan jónak mondható,...és úgy tűnik,kiállta az idők próbáját.....Hogy nálunk miért más a helyzet?...ezt a kérdést sokszor feltettem magamnak is,.......talán mert a MAG cselekvésének ideje még nem jött el.Legalábbis,..egy 2010-s kiváló magyar fiatalok által a GF.-től történt nagyszerű üzenet alapján....Persze mindez csak az én meglátásom,..és lehet,másképp van.

    Pardon,...emlithettem volna még Holló-Szabó Júliát,..ő azonban igen ritkán 'szólal' meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Válaszom: Van nálunk is több ember, aki közvetít, de nem veri nagy dobra.. mert tart a kemény bírálatoktól, a kicikizéstől. ... meg talán nem is tartják fontosnak, hogy közkinccsé tegyék. Egyébként az volna a jó, ha mindenki igyekezne saját maga kommunikálni már az égiekkel, vagy belső világával... mert elvileg minden ember képes lenne rá. A fenti írás lényege szerint is, a magyar MAGok pedig különösen sok képességgel vannak megáldva, amit illene már felvállalni és használni is.

      Törlés