2015. május 22., péntek

Teremtesz - Meleron 05.21.



Akkor is teremtesz, amikor nem akarsz.
Van amikor....valóban rád nyomja valaki és megérzed..... de azzal, hogy..beméred és nem teszel ellene azonnal ...valóban LÉTREJÖN .."







2015.május 21.

" HOGY TEREMTESZ, pedig nem akarsz !

Sokszor megesik, hogy ..azt mondod...megérezted, hogy közeleg a rossz ... és kapod is ... aztán bólogatsz "ugye megmondtam ez lesz "..

MA.. EZ EGY KETTŐS történés...
Van amikor ...a bevillanó érzéseid.... TEREMTIK MEG ... MAGÁT A ROSSZ TÖRTÉNÉST, SZITUÁCIÓT, ESEMÉNYT...

Van amikor....valóban rád nyomja valaki és megérzed..... de azzal, hogy..beméred és nem teszel ellene azonnal ...valóban LÉTREJÖN ..

Tennivalód ? MINDEGY, HOGY HONNAN ERED HA ÉRZED..ÉS NEM AKAROD... MA MÁR ..MINDEN ERŐD MEGVAN HOZZÁ, HOGY ÁTÍRD !...
Fogod és ... ugyanúgy átírod mint ahogy egy papírt áthúzol ha nem tetszik amit rajta látsz ..és átírod...ráírva TÖRÖLVE STORNO vagy amit akarsz ..

De ez nem elég...mert így csak SZÓ...SZAVAK... kevés hozzá ha csak ember szavad van ... egy olyan ÉRZÉS IS KELL BELE..MELLÉ ..AMI MINDENT ELSÖPRŐ ...S ENNEK TITKA..."KÉTSÉGKÍVÜLISÉG ÉRZÉSE "

UGYANIS HA NEM KÉTELKEDSZ ABBAN..HOGY HATALMADBAN ÁLL ÁTÍRNI BÁRMIT...AKKOR MEGTESZED ÉS ...VALÓBAN MEGAKADÁLYOZHATOD...A NEG. ESEMÉNYEKET ..nyilván szükséged van sajnos ...sokra, mert ha nem kapnád...ellaposodnál elpunnyadnál smile hangulatjel ..de most talán érzed a legnagyobbakról beszélek inkább..
Például érzed, hogy reggel..mikor felkelsz valami baj fog történni ..érzed, hogy ...valami nagyon nem stimmel ..
nos csírájában ..felháborodva megalkothatod a saját védelmed és szeretteidét is ... nem kell hozzá semmi extra..csak az, hogy TUDOD HATALMADBAN ÁLL ... LEVÉDENI ŐKET... és nem fog megtörténni a baj ..

De ha nem teszel SEMMIT...csak egész nap azon félsz .."jajuristen tudom hogy baj lesz úristen ..tudom tudom ..érzem érzem " akkor biztos, hogy lesz !

nem ragozom tudod miről beszélek újra...azért mondom újra ..mert MOST VILLÁMEXTRAFÉNYSZEBESSÉGGEL átírhatod már amit nem akarsz ....DE AZZAL SZÁMOLJ HATALMAS ERŐFESZÍTÉS ÉS ENERGIA...tehát totál lemeríthet..hangulatod megváltozhat mert folyamatosan azt érezheted...szüntelen csak küzdened kell védelmet kérni és alkotni ... és ez már kimerítő, hogy miért nem lehet nyugalom 

MERT NEM LEHET...MERT EZ A FÖLD...S TE HATALMASABB LÉLEK VAGY MINT AZT MÁSOK LÁTNÁK ! nyugalma annak van akinek nincs különösebb szerepe a mai ÁTALAKULÓ VILÁGUNKBAN ! 

Tudom néha visszacserélnéd arra az időszakra mikor még... szinte semmit sem tudtál nem éltél át..de ...gondolj arra..MENNYI MINDENBŐL FELSZABADULTÁL MÁR ...ÉS NEM MINDEGY, HOGY ..MIT TUDSZ ISMERSZ ..S MIT FEDNEK EL ELŐLED VAGY MANIPULÁLNAK .. EZ A NEM MINDEGY... A TE SZABAD LÉTED !
(Meleron) "

6 megjegyzés:

  1. A kolóniák felszabadítása

    www.felemelkedes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. •A félelmek eloszlatása•

    2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

    VálaszTörlés
  3. 42. Alcyon Plejádok - Hírek 2015, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

    www.youtube.com/watch?v=xLkgsphLSnA

    VálaszTörlés
  4. Rudolf Steiner: The Akasha Chronicle

    Cosmic Memory (Prehistory of Earth and Man)

    www.mednat.org/filosofia/Cosmic_Memory_Rudolf_Steiner.pdf

    VálaszTörlés
  5. Szabadítsuk fel a Gyarmatokat !

    Utolsó Frissítés !

    Csináljuk !

    A Naprendszerünk Áttörése van itt, utána a Föld következik !

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  6. Grull Antal - Atlan (Az emberiség eredete)

    valosag.net/Grull_Antal_-_Atlan_%28Az_emberiseg_eredete%29.pdf

    VálaszTörlés