2014. január 23., csütörtök

Égi üzenet az Alma Máter nap estéjén 01.19.

 

 A teremtésnek egy vadonatúj korszakába léptünk. Mindent másképp fogunk csinálni mint eddig, ami a teremtést illeti. Még néhány pót mag fog érkezni. 

 

A 2014.01.19.-ei Alma Máter nap estéjén kapott üzenet

2014.01.22. 21:05 Istengyermek

lemuria1_1390421035.jpg_450x365
kép: Égileg ez az ajánlott térkép arra vonatkozólag, hogy helyileg hol keressük Lemúriát


Ádám Mária jóvoltából most olvashatjátok a vasárnapi üzenetet, melyet az együtt töltött gyönyörű nap után kaptunk 2014.01.19.-én.


Amikor megérkeztünk, boldog beszélgetésbe kezdtünk. Egymásnak örültünk, amikor megszólalt Istenanya:

 „Nem zavarlak benneteket, elmegyek!” - megállt bennem a vér! (Nevetés) Vicc volt! (nagyobb nevetés).
Istenanya: „Nem szórom szét, amit a kezemben tartok, mert én ezt kemény munkával gyűjtöttem össze. Ezek a ti kis lélek szikráitok hozzá kapcsolva.”

Hat nagy égi méltóság érkezik gömbök formájában: lila, kék, piros, rózsaszín, zöld, és narancssárga. Elrendeződtek, és körtáncot járnak, de olyan gyorsan járják, hogy nem tudod már követni, hogy melyik szín melyik, csak egy nagy kavargást látok melyben szinte összeolvad minden szín. Azt mondja a varázslósapkás szíriuszi nagy mester, hogy „ezt hívjuk mi teremtésnek”. Gondolati úton összekapcsolódtunk, és most teremtünk egy új világot, ami Gaja S(z)ekvens Aja lesz és a 12.-ik szinten a Földhöz tartozó Új hold jelleggel bír.
Ő az Új föld holdja. Az Új holdnak az a jellegzetessége, hogy soha sem lesz telihold, mindig sarló alakú marad.”(Ebben hintáznak az angyalok, mint egy bölcsőben. Jól van, csak vicceltem.)

Három nagy gyógyító érkezett a Szíriuszról. Nyugati felsőbb énjeiteknek a leképződései. A Benő-é, a Csillag-é és az Erzsiké-é. Ők gyógyítják a Földet. Valahol egyetlen egy maghoz tartoznak, de nem a legvégsőbb magszintjén, tehát nem a Teremtő Isten szintjén, két szinttel alatta. Ők egy szellemcsalád fent és egy fizikai család is lent a Földön. Azt mondja Istenanya, hogy: „most jött el a ti időtök”. Három hét, és dolgozhattok. Mindig is erre vártatok. Tudatos tudatotokkal fogjátok tudni, hogy mit dolgoztok. A belső Földben lesz munkátok. Össze vagytok kapcsolva a belső Föld központi Napjával. Már kapjátok a kódokat. A teljes feltöltés, az, három nap múlva lesz meg. A központi Nap összeköt benneteket a kivetülésetekkel, akik a belső Földben élnek. Mind nagy szellemlények, és ti lesztek a kapocs a belső Föld és az itteni emberek között. Úgy, ahogy az olyan emberek, akik a Föld és az égi világ között kapocs. A belső Földdel ti tartjátok a kapcsolatot.”
Csillag, emlékszel e még, hogy néz ki a belső Föld?
Egy nagy szellemlényhez tartoztok Ti, mint család. Azt mondja, hogy a belső Földön a sirályok nem fehérek, hanem rózsaszínűek. Van tengerpartja, olyan tengerpartja, amely hét világ tengerét mossa a belső Földben. Hét különböző tudatszinten élnek a föld belsejében, akik szorgosan dolgoznak azon, hogy az ember tudja tartani az erőt a föld felszínén. Végül is belső Föld lakói megszülettek a Föld felszínére, hogy az erőt is a föld felszínére vezessék saját magjaik által, melyet a szíveinkbe hordozunk. Nem minden estben a szívbe kerül, hanem a koronacsakrába, a jobb agyfélteke feletti részébe.


Valaki közületek, megkapta a látás képességét a mai napon. 

A szívszeretet mega kódjai kerültek ma beültetésre. A kódok kibomlási ideje három hét, három napot vár a mag és akkor kezd ébredni.  Mindenkinél más időpontban fog, a feladatához mérten.
A teremtés azt mondja, hat éjszakával ezelőtt ugyanez a csapat fent ült Isten teremtő asztalánál. Nekem konkrétan megmondták, kiket kell most ide hívnom. Most küldik le azt a teremtő kristályt, ami másfél méter átmérőjű, (megérkezett) és az asztal közepére esik a középpontja,  forog. Aktiváló kódok jönnek a mega kódok ébresztésére.
A mindenható Isten kíván szólni: „Üdvözöllek benneteket, teremtő társaim! Ti felébredt magok vagytok, üdvözöllek benneteket. Egyek vagyunk mi mind. Köszönöm, hogy a teremtés kezdetén elsőként jeleztétek, hogy felvállaljátok ezt a feladatot. Akik elsőként jöttek a földre, elsőként is tértek haza.” Mi voltunk a hatodik csapat, akit üdvözölt a teremtő Isten, mert visszaérkeztek….. Milliárd években mérhető, amikor mi elbúcsúztunk tőle. Összekapcsolódtunk a felsőbb, felsőbb énjeinkkel a végsőbb szintig. A teremtő üdvözölte saját magát/magját.

Metatron Főangyalt hallom, ahogy beszél:

” Kérem a segítséget a föld átemeléséhez egy másik világba.”  -ez azt jelenti, hogy megszülettünk a 12. szinten és már emelnek egy másik univerzumba. Tehát a föld megszülte magát felsőbb szinteken és kikerül ebből az egész világból/tér-idő rendszerből.
 Egy Angyal  érkezik , mondván Metatron Főangyalnak:” Angyalok sora vár már az áldásodra a 12. síkon, a ÚJ  Földön.
Metatron Főangyal indul és megáldja azt.


A teremtés: „ A legfontosabb dolog, amiért ide hívtalak ma titeket,   a lemúriai őskódok fogadása. Pillanatokon belül a kép középpontjából, a kék magszemből el fog indulni az erő, pulzálni fog. 142 ezer kód van ahhoz, hogy megnyissalak benneteket. Maradjatok csendben, figyeljetek nagyon, hogy mit éreztek, mindenkihez külön odamegyek, és a 142 ezer kód közül, azzal az egyetlen eggyel megnyitom a végső kapuit. Maradjatok csendben.

Ilona: „Figyeljétek mikor hozzátok ér, mit éreztek, milyen színt láttok, vagy mit hallatok.
A kódokat egy új módszerrel és új féle alakban kell felvinni. Hat nap és hat éjszaka kell, mire átültetik a tudatodba a lemúriai kódrendszert. Hat féle erőt testesít meg az univerzumból. A hat féle erő, amikor egyesül, egy erővé lesz. A teremtés különböző fázisai lesznek benne. A kódok kontúrja a magszem és szív formáját követi, egy belső vonalvezetéssel meg kapja magába a teremtő erő kódját. De ezt most nem a szívébe, hanem az aurába a koronacsakra  jobb felének a fül feletti részébe.  Itt van egy magszem alak, ami belátást enged a lemúrai életetekbe. Többeteknek ez által lesz lemúriai vízióik az egykori életeikről. Amikor elindulnak majd a képek, (olyankor meg szoktuk kérdezni, hogy mit jelentenek. Ha nem kérdezitek meg, akkor csak leperegnek a képek, ha megkérdezitek a felsőbb énetektől, és megkéritek, hogy mondja el mivel kapcsolatosak a képek, akkor hozzátok kapcsolódik. Bővebb információval szolgál  a történetről. A történés időpontját ne kérdezd. Nagyon régen történtek ezek a dolgok.


A teremtésnek egy vadonatúj korszakába léptünk. Mindent másképp fogunk csinálni mint eddig, ami a teremtést illeti. Még néhány pót mag fog érkezni.

Jártok úgy éjszaka, hogy éberen alszatok?  Hogy, sem nem alszatok, de ébren sem vagytok. Ilyenkor, kérdezzétek meg a felsőbb énjeiteket, hogy hol vagytok, és mit csináltok. Nekem ilyen tudatállapotban szoktak jelezni, beszélnek hozzám, és ha még belekérdezek, akkor elkezdek írni. Ágyam mellett mindig van toll és papír. Mikor már háromszor elmondják, akkor tudom, hogy most már jobban oda kéne figyelnem és írnom kéne. Várakoznak. Amennyiben napközben nem fáradok el túlságosan, rengeteg anyag lejön egy éjszaka alatt.
Ezt a képességet mindenki meg fogja kapni. A kérdés csupán az, hogy kívántok-e élni vele? Ha folyamatosan nem éltek vele, akkor nem fogják erőltetni. A tietek az, hogy a szívetekből eldöntsétek, hogy akartok-e információt lehozni, mert a lehetőségét mindenkinek meg fogják adni. Akinek vállalása az információ lehozása, azok számára már eldöntött.
…..
A lemúriai lények köd formájában jelentek meg, kérik kérdezzünk.
Kérdés: Aki itt van lemúriai múlttal, ők a tudatváltásban segítenek, gyakorlati praktikákat is kapunk tőlük, amivel könnyebbé tehetjük és egészségesebbé egymás életét? 
Ilona közvetít: Igen, a kettő egymásból következik. A fő dolog, amiért itt vannak, az a tudatháló módosítása. Krisztus háló 5 szögekből áll. A szögek sarkaiból, ha bevezetünk egy láthatatlan szálat a középpontban, akkor öt darab  háromszöget kapunk. A háromszögek találkozásánál a középpontban megemeljük felfelé  (12 fokkal) és máris kész a Krisztus háló egy eleme. Ilyen elemekből áll tehát a Krisztus háló. Ez nem egy tökéletes forma, mert a legtökéletesebb forma az aranymetszés.
A szakrális alapmintákkal tisztába kell lennünk, ahhoz, hogy megértsük a teremtést. Ebből még sok minden következik, ami alap dolog és jó, ha a tudatos tudatunkban is benne van, nem csak a szívünkben, mert a kettőt össze kéne kapcsolni. Ekkor amit érzel,  tudod is, hogy miért van úgy. Jó az intuíció, de az jó ha kapcsolódik  a tudáshoz . Van egy intuitív része, és van egy tudás. Amikor a kettő összekapcsolódik, akkor lépünk eggyel fölfelé. Így lehet HALADNI. Nem a haladás a fontos, hanem a fokozatosság (az angyal mondta) és az alap letétele, hogy megszilárduljunk egy-egy szinten. Nem elég csak haladni, hanem meg is kell tartani azt az erőt, ahova felérkeztünk.

Szakrális alapmintákról kérdésre adott válasz: A youtub-on az egyiptomi civilizációról; A hórusz szeme sorozat, és Drunvaló Melchizedek: Az élet virágának ősi titka

Hórusz szem leckék:
 
Van egy lemúriai felsőbb éned, aki több világgal felettünk van, ki adott egy magot a Földre, hogy erősítse most a teremtést.
A lemúrok nem voltak se férfiak, se nők. Androgün lények voltak. Az Ő hálójuk a tökéletes aranymetszés szabályainak felelt meg. Krisztushálót már erősítik, olyannyira emelnek minket tudatilag, hogy minél közelebb legyen az aranymetszéshez és majd átkerülhessünk a lemúr hálóra.
Amióta Atlantiszon szétválasztottak minket férfira és nőre, azóta  az történik, hogy a nő keresi a férfit, a férfi keresi a nőt. Keresik egymás másik felét, de abból csak egy van. Ha valamit kettévágunk, nem tud tökéletesen összeilleszkedni, csak ha pontosan a másik fele az. Egészen addig, míg meg nem találja a másik felét, nyilván, hogy egy jó ideig karmát teljesít. De ez sem egészen biztos.
Shirley MacLaine: Camino - könyvben meg lehet érteni. Ő leírja, hogy a nő és a férfi valamilyen olajszerű anyagban voltak, mikor váltak szét. Leírja, hogy milyen csodás volt így együtt, és ahogy váltak szét, hogy miket éltek meg, érzelmileg. Nyilván hiányzott a másik fele.
Trive- növekedj című film:

 Amennyiben kitartóan tanuljátok a mellékleteket, olyan tudás birtokába juttok, melyek megalapozzák a fejlődéseteket. Ezek szabályos alapok, melyre már lehet és érdemes építkezni. Én is ezekkel kezdtem. A teljesség igénye nélkül sorakoztattam fel a videókat és témákat. Akiben ott a vágy, most elindulhat....


 Ilona

istengyermek.blog.hu

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése