2016. szeptember 26., hétfő

Új Köztársaság a GCR-en keresztül 2016.09.23-ánMindig is 2016 szeptembere volt kijelölve a GCR (globális valuta újraindítás) végső végrehajtásának hónapjának.


Új Köztársaság a GCR-en keresztül

 2016. szeptember 23. frissítés

Dinar Chronicles
2016. szept 23-án összeállította: 
Judy Byington, MSW, LCSW, ret, Author, "Twenty Two Faces," www.22faces.com, CEO, Child Abuse
Megtalálható: www.ChildAbuseRecovery.com
1. 2016. szept. 22, a Zap riportja:


A. A felszabadításra váró pénzek mozgása befejeződött. Az arany tonnái kerültek az új pénzügyi rendszerhez, és a forgás biztosítása simán ment. Ennek a forgásnak a kilengése sokkal nagyobb volt, mint ahogy eredetileg várták.
(Az arany a stabil és korrupció mentes új globális pénzrendszerhez szükséges, amit az emberiség javára kell felhasználni. Ez az adományozók kikötése./Milly)

B. Az új rendszer szabályai és a szabályzatai megakadályozzák a pénzmosást – amit a drog-lordok és a politikusok (cabal) használtak a pénzük mosására.


C.   A cabal tagjait százasával kapták el, ahogy megkísérelték megakadályozni az új rendszert, nem ismerve el, hogy az már teljes mértékben üzemel. A bankárok letartóztatása és elkapása lezárásra került, és a korrupciót kiszorították a bankrendszerből.D. A Wells Fargo számlanyitási gyakorlata a nyereségszerzés aktusa volt, de nem egy fő korrupciós kérdés. Az volt az elvárás, hogy semmi hibát sem fognak kétségbe vonni.

E. A ZAP-nak bőven volt tapasztalata a HSBC-vel
(egy jelentős bank) Nagy-Britanniában, ahol egy bankárt azonnal eltávolítottak, amikor riport készült. Egy teljes teremnyi korrupt embert elküldtek vagy letartóztattak. A következő vizsgálat még több korrupciót tárt fel.2. Ugyanezen a szept. 22-én Fisher azt írta:


A. Kulcskérdéseket tettek fel és elhatározások történtek az éjszaka, mindegyik nagyon fontos és érzékeny kérdésben, ezért nem lesz több hír Fishertől.


B. A Landa Global Humanus megkapta az alapjait, akárcsak más hasonló szervezetek.


C. Volt Renoban egy Világtanácsi képviselő, aki meghatározta az átutalásokat.


D. A Wells Fargo CEO tűz alá került.

(Érdemes megnézni róla:  http://www.portfolio.hu/cimke/wells%20fargo /Milly)

E. A Zap megállapította, "ha hisztek bármiben a következő napokat illetően, higgyétek azt, hogy már mindent közfogyasztásra szántak” 


 F. Szept. 22-én  a hatalom elvesztése folytatódott a második napon Puerto Rico-ban, ahol az Állami Adóhivatalt helyezkedett el.
 
(Puerto Rico, mint az Amerikai Egyesült Államok társult állama, viszonylagos függetlenséggel rendelkezik, de nem választ saját elnököt, hanem az Egyesült Államok többi államához hasonlóan, itt is kormányzót választanak. Az elnöki köztársaság vezetője tehát a kormányzó, illetve közvetetten az Amerikai Egyesült Államok elnöke, jelenleg Barack Obama /Wiki)

3. Szept. 22-én a „Big Call”, Bruce közölte: A Nagy Hívás

(Innentől ez a pénzügyi rész még erősen homályos számunkra/Milly)

A. Szept. 19-én az ENSZ-ben Iraknak azt mondták, hogy azonnal értékelje át a dinárt.


B. Irak miniszterelnöke, Abadi tegnap, szept. 21-én utazott haza és egy sajtókonferenciát tartott. Azt javasolták nekik, hogy ünnepeljenek ma, de még erről nem volt szó.
C. Az új IEX aktív volt – egy nemzetközi váltóhely, ahol a világ minden kereskedelmi helyszíne össze van kötve és korrekt tanácsokat adnak minden világkereskedelemhez.


D. Szept. 22, csütörtök kora reggel, a Tier 2 műveletekhez szükséges alapfeltételek (SKR-ek, kötési megbeszélések) megnövekedtek.


E. Szept. 22-én, csütörtök este 8 órakor Tier 2 átváltások egy trillió dollár fölé emelkedtek.


F. Az Internet Csoport egy Tier 3.-at jelentett. A Tier 3. nem fog hozzáférési időpontokat adni a 800-asváltásoknak, amíg a tier 2. akciók be nem fejeződnek.


G. Az utolsó 24 órában megtörtént műveletek alapján azt várták, hogy az Internet Csoport meg fogja kapni a 800-as számokat a nem túl távoli jövőben. Szeretnék befejezni a Internet Csoportokkal való műveleteket a hónap végéig.


H. Bruce úgy érezte, hogy ez volt az utolsó Nagy Hívás, amit kapni fog, bár ő folytatni fogja a munkáját a veteránokért és hívása van a humanitárius munkában. 


3. 2016. szept. 22-én a Situation Report (helyzetjelentés) az alábbiakat írta a következő címen:  

"EXODUS" - Intel SITREP - 1​4:00:00 EDT - Thursday - September 22, 2016 Philip Tilton: Gary Larrabee - Philip Tilton Situation Report, Electricity Restored in PRA. Az elfogási és felszabadítási műveletek megkezdődtek. Ez a katonai speciális alakulatok erőinek a taktikai támadása volt a cabal-lal és a korrupt magas szintű célpontokkal szemben, mint a katonai és kormányvezetők, az együttműködő szervek és vezetők, a független családi személyek és bárki más a „szuper korruptak listáján”.         


J. Dunford tábornok. 
B. Mindig is 2016 szeptembere volt kijelölve a GCR (globális valuta újraindítás) minden szempontja végső végrehajtásának hónapjának. Az RV és a Párizsi megegyezés képezték a lényeges elemeket. 


C. 2016. október 1. volt megjelölve az új CIPS műholdas közvetítési fórum legális és pénzügyi indításaként. 


D. Az összes pénzt hosszú ideig számlákon tartották és a tömeges felszabadításra vártak, bár megtörténtek kisebb felszabadítások.   


E. Minden katonai és politikai forró ponttal a 2016. szeptember 30. előtti feloldódásra vártak.


F. Az egyik forró pont Oroszország volt, hogy benyújtsa az ő Párizsi Egyezménye ratifikációját az ENSZ főtitkárának. (amelynek a beadási határideje 2016. szeptember 26. hétfő)  Az elmúlt szerdáig 60 nemzet adta be a ratifikációját, de ez csak 48% szén-kibocsájtást jelent. Oroszország 7,35%-os kibocsájtási arányával a Párizsi Egyezmény 55% fölé fog emelkedni (vagyis megfelelőre). 


G. Putyin megtartotta az RV végső felszabadításához szükséges kártyát. Az olyan országok, mint Izrael, Törökország, Ukrajna és az USA kénytelenek lemondani mindem katonai objektumról. Putyin okosan várt mindenkire,  minden fő krízisterületről, mint Ukrajna, Szíria, Törökország, Irak és Palesztína, hogy megoldják a dolgokat az ő javukra (mert semmilyen nemzeti jó vagy rossz dolog nem tud működni Oroszország ratifikációs papírjai nélkül).      


H. Oroszország ratifikációja nem csak végrehajtja a Párizsi Egyezményt, hanem aktiválja az új globális arany sztenderdet, ami titkosan benne volt a Párizsi Egyezményben.​


I. A makro pekingi gazdasági találkozó „Tanácsából” származó forrás azt mondta, hogy a GCR bármelyik pillanatban valóssá válhat 2016. szeptemberétől kezdve.  


J.​ Kína és Oroszország megbizonyosodott arról, hogy a cabal nem tudja kivédeni az alapok újraindítását.              


K. A jelenleg tönkrement USA vállalat helyettesítésére egy tervet készítettek és hagytak jóvá a Világtanács, az USA fő pénzügyi kölcsönzői (az US értékkötvényein keresztül) egyetértésével. Azok az államok azt kérték, hogy az Egyesült Államok Köztársasága legyen helyreállítva az eredeti  1776 körüli US alkotmány szerint ( amely megelőzte az USA vállalatot és a FED-et, ami egy magántulajdonú vállalat, amely az US adódollárjait használja az ő saját gonosz céljaira). 
L. Ennek eredményeként az US Köztársaság vezetőit kiválasztották és azok intézik az amerikaiak ügyeit most már közel két éve a tömegek tudta nélkül (mindenki védelmében).                                                         


M. 2016 októberben, vagy talán egy kicsit előbb a helyreállított Alkotmányos Köztársaságot ismertté fogják tenni. 


N. Arra számítanak, hogy mind Hillary Clintont és Donald Trump-ot el fogják távolítani az US elnöki jelöltségből. Új jelölteket várnak fellépni az arénában.O. A terv szerint a választási ciklust 2017 január 3-ig meghosszabbítják, hogy a kongresszusi hatóság dolgozzon az eredeti alkotmányon.


P. Ezek a lehetséges változások 2013 augusztusáig nyúlnak vissza, amikor Kína és Oroszország legális eljárást kezdett az USA vállalat ellen. Ezeket a változásokat akkor véglegesítették, amikor az USA vállalat és az ő FED-e tönkrement Puerto Rico-ban 2015-ben. Az USA vállalat beépült Puerto Rico-ba 1871-ben.Q. A múlt novemberben, 2015-ben Ferenc pápa először érkezett meg az US-ba, és deklarálta az Arany Jubileumot, a világ végére
(ennek a világnak a végére), 2016 novemberére. Ez fontos volt, mert Róma birtokolta az összes társaságot a világon, és így Ferenc pápa felszabadította az összes vállalatot (társaságot) ugyanabban az időben – beleértve minden bankot és kormányt, amit titokban birtokoltak a világ tudta nélkül.     R. Néhány ZIM tulajdonos megállapodott a váltásokban, a kiválasztott váltók jócskán felülértékelt digitális arányokat adtak meg Európában, Kanadában és Ausztráliában. Jegyezzétek ezt meg, ha kérdeznek titeket a váltási arányotokról. Ez tényleg nem a pénzügyi tetőpont volt.... (s
tb a ZIM-ről)4. Szeptember 22-én a „Western States Open Mike Network AdminBill” megállapította, hogy a „tegnapi hírek biztosan pozitívak voltak. Sok jelzésük volt arra, hogy amiket a dinár krónika oldalain leírtak, az pontos. A legtöbbünk a véget szept. 30-ra vagy azelőtt várja.”
(http://inteldinarchronicles.blogspot.hu/2016/09/new-republic-via-gcr-update-for_23.html)

5. A Párizsi Megállapodás állapota: A Párizsi Megállapodás aláírása 2016. április 22-től vált elérhetővé egy magas szintű aláírási ünnepségen a főtitkár meghívásával New Yorkban. Ezen az ünnepségen 174 ország és az Európai Unió írta alá a megállapodást és 15 Állam letétbe helyezte a ratifikációját. Jelenleg 187 aláírás van a Párizsi Megállapodáshoz. Ezekből 60 állam letétbe helyezte a ratifikációját, ami a teljes zöldház program gáz-kibocsájtás  47,76 %-át teszi ki.6. 2016 szeptember 22-én a „Who Believes” írta:


A. A legnagyobb, a leginkább példa nélküli változásban vagyunk, ami valaha is történt a világon. Ennek az eseménynek a kiterjedését alig lehet leírni és még kevésbé megtapasztalni.


B. Ez 209 nemzet együttműködése, akik nem csak egyetértenek az általános célokban, de megvalósítják ezt az ÓRIÁSI megértést egy egyesült erőfeszítésben a nyelvi, a kulturális és a filozófiai különbségek ellenére, nem is beszélve a földrajzi eltérésekről.


C. Ennek az ÓRIÁSI világszintű eseménynek simán végbe kell mennie az utolsó részletig, a világ lakosainak felébredése és megzavarása nélkül (köznép) és pánik és nyugtalanság okozása nélkül. 

D. Ezt az ÓRIÁSI világszintű változást nem csak nyugodtan kell kezelni, hogy ne zavarja meg a tudatlan nyilvánosságot a világon, de teljes titokban kell végrehajtani, hogy megelőzzük a teljes pénzügyi katasztrófát, hogyha a köznép felkészületlenül szerezne tudomást a GCR-ről, mielőtt az megtörténne.

E. Ennek az ÓRIÁSI világszintű eseménynek nem csak titokban kell megtörténnie, de egy egyensúlyt kell fenntartani a „Dinarlandban” aközött, mi van felfedve, és mit kell titokban tartani. Azután a kellemetlen Dinarland detektívek milliói jelennek meg, hívva a felső hírforrásokat, bankokat, figyelik a reptereket, elemezik az idegen sajtót és megszámlálhatatlan egyéb módon keresik és megtalálják azt az információt, amit még nem kellene tudniuk, még nem. Nem csak azokat a személyeket találják meg, akiknek titokban javasolt maradniuk, de azután kifecsegik az egész neten és másoknak, akiknek nem kellene tudniuk azt.


F. A végső és néhány ember által a legnagyobb akadálynak mondható dolog az alvó köznép megvédése a  mindenre elszánt cabaltól, aki nem csak a hatalmát akarja megtartani, de még mindig meg akarja ölni a világ 70 %-át, és mindent megtesz, hogy elvégezze azt.   

G. Azután vegyétek az összes korrekt adatot, és keverjétek össze mindet a valaha megváltozó dolgokkal. Ami abszolút helyénvaló hír az egyik pillanatban, az a következő pillanatban már túlhaladott, egy bomba felrobbantása után néhányan meghalnak vagy mások nem tartják be a megállapodásokat, amit aláírtak. Ez a legváltozóbb esemény, amit valaha megtapasztaltak a Földön.


H. Azután dobjátok a keverékbe a rossz barátoktól kapott félreinformálást , hogy szívtelenné tegyék a világot, és a jó barátoktól való félreinformálást, hogy elkapják a rossz barátokat, és ki tudja, mi az, és mi van mindezek után.


I. Azután van néhány információhozó, mint Bruce, aki mindent megtesz, hogy a keskeny Egyensúlyt tartsa a Dinarlandot informálva arról, amit tudni akarnak, miközben ugyanebben az időben megőrzi a kényes információkat attól, hogy rossz fickók kezébe kerüljön. Isten áldja meg mindazért, amit értünk tesz.Fordította: M Anna


3 megjegyzés:

 1. Igazán részletes leírása ez a világunkban zajló(titkos)gazdasági és politikai eseményeknek.Hamarosan meglátjuk, hogy mennyi fog megvalósulni az itt leírtakból.Bárhogyan is lesz, én azért szeretném megköszönni mindenkinek az odaadását és hitét, akik a világ jobbá tételén fáradoznak.

  Fogadd őszinte és szívből jövő köszönötemet és hálámat Milly!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen osztom meg, amit megtudok.
   De ne feledkezzünk el M. Annáról! Az ő lelkes, áldozatos munkájának az eredménye a fordítás. Köszönjük neki!

   Törlés
  2. A fentiek mind jók és szépek,de sajna nem hallottam a híradásokban,hogy százával csuknák be a cabal bankárait. Úgy tűnik semmi sem az aminek látszik ill. mondják.A remény hal meg utoljára szokták mondani.

   Törlés