2016. december 6., kedd

Petíció a trianoni diktátum semmissége miatt 2016.11.30.


Nem szokásom Trianont emlegetni, de ami sok az sok.
Valaki azt írta, hogy ebből úgyse lesz semmi. Ez így igaz. De legalább végre kimondjuk nyíltan, amit eddig nem tettünk meg. Ország-világnak meg kell tudnia, hogy mi történt Trianonban.
Összegyűlt néhány egyéb indok is, ami miatt most megosztom ezt.

1) Egy EU Parlamentbeli amerikai képviselő megkérdezte mostanában a magyartól, hogy kerültek magyarok Erdélybe ?

2) A román állam kihátrált a Csíksomlyói búcsú kulturális örökséggé nyilvánításából:
 „A román kulturális minisztérium képviselői nemcsak, hogy nem tartották fenn a kezdeményezést, hanem még meg is köszönték az elutasítást, semmibe véve közel száz szakember munkáját és az erdélyi magyarság óhaját, hogy a csíksomlyói búcsú a világörökség részévé váljon. Érthetetlen számunkra a román fél diszkrimináló álláspontja” – idézte a közlemény Kelemen Hunort."

3)  Orbánnak a román trianoni emlékünnepre tett intézkedéseire ez volt Traian Basescu válasza: "Orbán Viktor barátom, mi nem akarjuk Budapestet még egyszer meglátogatni, ahogy azt tettük az elmúlt száz év folyamán a ti beleegyezésetek nélkül. De ne provokálj, mert nekünk is van tűréshatárunk. Az egyedüli válaszlépés Románia számára, hogy kitiltsa területéről a magyar nagykövetet, és visszahívja külképviseletét Budapestről. Enélkül ezek a politikai kalandorok nem értik meg, hogy Románia határa a Tiszáig tart."

4) Erdély autonómiájának kivívása egyre fontosabbá válik az ott élő magyar népesség fennmaradása és a magyar kulturális értékek megmentése érdekében. A román állam persze hallani sem akar róla.

5) Romániában december 9-én lesz parlamenti választás. A magyar szavazási kedv az idén elég alacsony volt, pedig csak a képviselőkön keresztül lehet beleszólni a kormányzásba!

Ezért hajrá erdélyi magyarok! Hajrá Erdély!



Milly






Tisztelt Közvélemény!

Nov. 30-án volt a Nyers Csaba által szervezett 1. Trianon-menet, mely a Kossuth téren a csatolt, a Kormánynak szóló Petíció felolvasásával és Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett hivatalos beadásával végződött. A felvonuláson a résztvevők 1-1 vármegye-címert tartottak.

A Petíciót Nyers Csaba szervezői felkérésére én szerkesztettem, szövegeztem meg, mellyel a jelen voltak közfelkiáltással egyetértettek.

Közzé adom a nyilvános Petíció szövegét szabad terjeszthetőséggel, mert ezen információk így, egy helyen még nem voltak megszövegezve, illetve vannak benne információk, melyek a közvélemény előtt ismeretlenek.

A Petíció gondolatébresztő, cselekvésmag, konkrét cselekvési felhívás. Remélhetőleg egyre többen emlegetik a benne írtakat tabudöntőként. "Mi jogszerű hitrombolók vagyunk"- mondja a Petíció.

Várjuk és elvárjuk, hogy egyszer a Magyar Kormány érdemben fog lépni a semmis trianoni diktátum revíziója érdekében. Orbán Viktor irodája 2016. dec. 1-jén kellett megkapja a Petíciót.

A Petíció nemhogy terjeszthető, de terjesztendő.

Tisztelettel:

Dr. Grespik László







Petíció a trianoni diktátum semmissége miatt

2016.nov.30.









.................................................................................................

A hagyományok még élnek szerte a Kárpát-hazánkban, vagy most elevenítik fel újra csodálatos, tehetséges  gyermekeink. Bizonyságul itt ez a videó:
Milly









3 megjegyzés:

  1. Ebből úgy se lesz semmi.Háborúzni meg nem fogunk egy plusz területért mikor csökken a magyarok száma így is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így igaz
      De legalább tudják meg, hogy mi kiállunk az igazságért. Az erdélyiek pedig talán jobban rászánják magukat, hogy elmenjenek szavazni.

      Törlés
  2. mit küzdötök ti?az egész kb.5idegen faj müve.kontroll alatt tartanak orbán csak 1bábu.mit irogattok neki öt irányitják mint ahogy titeke
    t is.dombi a chemtrail okozza mindezt.tenem érted meg végre?minek kell itt ugrálni?beszivtad a báriumot aluminiumot és még vmit.nanorobotokat.ezek pedig tudnak figyelni dns szinten.nyugodjál le és tekintsd meg az alcyone-plejádok oktoberi részét.kár ugrálni meg orbánt kérni bármire.én ashtart kérem v.raw-tear-eirt,a kék aviant.ti is értsétek meg h.vannak ufok kik gonoszak és az ö embereik orbánék.

    VálaszTörlés