2017. február 4., szombat

“Égő telefon” Geopolitikai/GCR/RV 2017.02.02.02.

Az eredeti terv, úgy tűnik, némi változtatással érvényben van, és elindult a megvalósítás. A cikk pénzüggyel kezdődik és személyi ügyekkel folytatódik. Az említésre kerülő személyekről föltettem képet, hogy képben legyünk ... valamennyire. Igen, mert az ottani események egész Földünkre kihatással lesznek, így miránk is. (Az eredeti cikk megosztásának időpontja 02.02.02.)
Milly


“Égő telefon” Geopolitikai/GCR/RV 

Áttekintés – February 2, 2017



  


Sananda February 2, 2017



“Égő telefon” – Geopolitikai/GCR/RV Áttekintés – 02:00 EST – csütörtök – February 2, 2017

3:11:00 AM  
Received via email at 2:22 AM EST for publication. ~ Dinar Chronicles
 
Minden valutának megvan a szuverén (TRN) és a képernyőn megadott  (USN) aránya a beváltási értékhez.

A múlt héten az összes első kosaras valutát beváltották a T1, T2, T3 ésT4 bankok.

Mindent „tesztnek” tekintettünk, hogy rábírjuk az új rendszert a valóságos áttérésre és hogy hozzájáruljunk a bankoknak a Basel III. fő igényeihez való megfeleléséhez.

Ennek megfelelően minden US bank minden kísérleti osztályozás szerint megfelel a Basel III-nak. Ami egy kisebb csoda, ha arra gondoltok, hogy az US bankrendszer hol volt csupán két évvel ezelőtt.

A javasolt RV felszabadulás időzítését együtt kellett megtenni a GESARA 120 napos bevezetési periódusa befejezésével – ami ma, 2017. febr. 2-án fejeződik be.

A magasabb független arányok váltásának a lehívásához egy váltónak egy előre-megtervezett programot kell létrehoznia (humanitárius vagy munkahely teremtő projektet).

Minél teljesebb programot tud bemutatni, annál alkalmasabb lesz a beváltó a magasabb független arányok lehívására a megállapodások szerint, mivel az NPTB több pénzt szándékozik juttatni a gazdasági növekedésre az egyéni gyarapodással szemben.  

A beváltási arányok a határok felett vannak. Sok a képernyőn láthatónál alacsonyabb arányról beszélnek sok esetben. Azonban sok független beváltási arányról is beszámoltak. Ez tényleg esetről esetre változik.

A végső megállapított arányok a személyes megfeleléstől, a megjelölt céltól és az emberbaráti jellegtől függenek.
Joseph Dunford generális felelős az RV-ért a kínai öregeknél – és nem alárendeltje Trumpnak vagy Obamának. A felszabadítás napját és idejét ő nevezi meg.

Ma mindkét megrágalmazott US kincstári jelölt, Steve Mnuchin és a HHS jelöltje Tom Price  megkapta a társaságuk jóváhagyását, amiről azt mondják, valójában Fighting Joe-nak számít – mivel ő akarta, hogy minden kabinetfőnök töltse be a helyét az RV kibontakozása előtt – bár még nem mondták, hogy ő egyetért ezzel a folyamattal és elkezdhetünk bármit is.

És most minden US bank megfelel a Basel III követelményeknek, az alábbi magán ZIM váltási piacoknak köszönhetően, és Dunford készen áll, hogy meghúzza a ravaszt. De csütörtök reggelig nem teszi.

A Zim arányok tegnap 0,94 és 1,17 USD között mozogtak. Ez azt jelenti, hogy minden első kosaras valuta most szabadon lebeg. Ami egy óriási győzelem az egész RV közösség számára.

Tudjátok, hogy Trump irányító tevékenységét 100%-ban megírta Kína és Oroszország kormánya; egyszóval Donald szigorú időbeosztást és forgatókönyvet kapott, amit teljesítenie kell az ő első száz napja alatt (4 hónap a megválasztása napjától, 2016. november 8-tól).

A republikánus párt nem tudja, hogy a tervek szerint mi lesz a jövőben, és ők erre csak úgy reagálnak, akárcsak ő a többiekhez, improvizált stílussal, ami megfelel az aktuális meglepő dolgoknak, akárcsak ahogy az átlagos közönség ahhoz, amit a pokoli Trump tesz és mond.

Amit azonban Trump a valóságban tesz, az a nemzetközi GESARA reform hatékony bevezetése –- ami masszív és nem legyőzhető-- és az ő egója lenyeli az összes rossz világmédiát, amint ő bevezeti ezeket a kötelező radikális változtatásokat –így védve meg Ryan politikai hírnevét ragyogóan tisztán a 2020-i választásra.

Trump megérti, hogy le lesz cserélve egy bizonyos ponton és tudja, hogy ő csak egy „égő telefon” elnök, akit félre fognak tenni és leléptetik, valamikor 2017 első negyedévében.

Van néhány nagyon specifikus konzervatív és vallásos cél, amit Kína és Oroszország meg akar valósítani annak érdekében, hogy a legerkölcsösebben indítsa újra a Köztársaságot az ő kultúrájuknak megfelelően (a legfelsőbb bíróság egyensúlya, az abortusz, a homoszexuálisak házassága, az általános egészségvédelem, az energia, a Brexit, az EU, Ukrajna, Izrael, Szíria, a NATO és természetesen az aranyfedezetű valutára való váltás terén).

Mind az új aranyfedezetű valuta törvénye a kongresszustól és mind a szükséges aláírás Trump elnöktől, Ryan szóvivőtől és az US kincstárnokától Szubin-tól megvannak. Így mi hivatalosan készen állunk az RV másik oldalára. De a felszabadítás Dunfordtól függ.


US Kincstár titkára Adam Szubin

Trump nem leplezi le a jövőre vonatkozó terveit bárkinek, csak az ő öreg tanácsadójának, Bannonnak, kirekesztve Riebeust és Pencet, közeledve a vejéhez, Kushner-hez, a család zaklatása elleni védelemhez.

Ryan és a republikánusok csak arra várnak, hogy Trump készakarva „égesse le” magát az amerikai nép előtt – azután fenyegetésként megvádolják őt az etikai zűrzavarért a demokraták – ami Trumpot távozásra kényszeríti, ahogy Nixon esetében volt a Watergate botránnyal kapcsolatban. Nem biztos, hogy Ryan elnöki bocsánatkérése fontos lesz, de ezt Trump jobban tudja. (Úgy tűnik Trump ezt vállalta. /Milly)

A Köztársaság újjáépítésének ezt a forgatókönyvét a kínaiak, az oroszok és a Pentgon fehér kalaposai tervelték ki –  tehát a három legnagyobb érdekelt fél az USA-ban.

Ezért dolgozik Trump olyan gyorsan, mert be kel fejeznie egy csomó tervet az ő személyes amnesztia csomagja érdekében. Minél gyorsabban dolgozik, annál több kedvezményt kap.

A washingtoni intézmény nem örül, hogy a kívülálló Trump úgy vezeti őket, mint egy kutyát, minden hatalom és iránymutatás nélkül, akit az idegen kormányok leszóltak, amiért ebbe a szánalmas helyzetbe keverte őket.

A tengeri alakulat a nemzeti katonaság és a hivatal érdekei ellenőrzése alatt áll. Dunford generális, Mattis és Kelly a Pentagon, a DOD és a Hazai Biztonság teljes ellenőrzése alatt vannak külön-külön.




Joseph Dunford amerikai vezérkari főnök 2015 óta


James Mattis védelmi miniszter 2017 óta

(Nem tudom ki a Kelly. Csak egyet találtam: Megy Kelly, a Fox News műsorvezetője. /Milly)

Mike Pompeo CIA igazgató 2016.nov 18. óta

Mike Pompeo a CIA-nál szintén a republikánusok átalakító tervének az élén áll, meghagyva az NSA-nak a hiányos vezetést.
A késések és a konfliktusok irányítása a demokraták és a republikánusok között történik, ami nyomást gyakorol Trump elnökre, aki elutasította a jó együttműködést a főirányú médiával és a  washingtoni intézménnyel.

Még az iráni rakéta-fellángolásokat is megtervezték, hogy emeljék a mai tétet Izraellel kapcsolatban – amelynek a kormány-átalakulását is Oroszország és Kína szervezi.

A bíróságot a republikánusok újra benépesítik és a legfelsőbb bíróságban 4 új konzervatív bírójuk lesz, kettő az első hat hónapban. Ez egy másik kínai és orosz követelés. A 80 éves konzervatív bíró Kennedy megy először nyugdíjba, amit később az egykori jegyzője is megerősít ebben a hónapban.

Nekünk azt mondták, ez volt az ő amnesztiájának a feltétele, mielőtt elhagyja a bírói széket – hogy kinevezzék az utódját, Gorsuch-t.

Neil Gorsuch bíró

Hardiman fogja helyettesíteni az elhunyt Scalia bírót. Ők azért léptek ki, hogy ne legyenek gyanúsak. Egyik jelölt sem lesz akadály.

Thomas M. Hardiman bíró


A következő két bíró, akit lecserélnek a liberális Bader (83) és Breyer (78) lesz. Várható lesz egy másik konzervatív és egy lecserélt liberális választott – akik konzervatív többséget hoznak 6-3 arányban.

Trump egy TV hálózatot fog indítani az „égő” elnöksége után egy konklúzióként.

Egy Ryan/Pence jelöltnévsor várható, ami a republikánusoknak kedvez, és edzi a demokratákat. De komolyan, milyen más választásuk lehet a demokratáknak a következő 8 évben? 

Donald J. Trump és Paul Ryan az eddigi szóvivő


Mike Pence,Trump alelnöke


Figyeljetek Kevin McCarthy-ra, aki a Ház új szóvivője lesz. 

Kevin McCarthy lépviselő


Emberek, különleges időket élünk, isteni időket.  
Isten velünk van.



3 megjegyzés:

  1. A cikkben annyi igazsság biztos van hogy Trumpot egy közjogi felelősségre vonási eljárással (impeachment) ki akarják mozdítani a hatalmából.Erről a sajtó is beszél egy ideje.

    http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/trumpot_elmozditjak_a_hatalombol_allitja_egy_szakerto.628812.html

    Persze nem biztos hogy sikerül,meg ettől eltekintve lehet kamu a fent leírtak ezt nem tudom.

    VálaszTörlés
  2. Gondolom ezt is cenzúrázni fogod, mint az előző írásomat.

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2017/02/gondolatok-trumprol-es-hatterhatalom.html

    Nem baj azért én üdvözöllek kedves Milly!

    VálaszTörlés
  3. Üdv újra itt :-) Szabin voltál?

    VálaszTörlés