2017. február 13., hétfő

“Hátrányos helyzet”- Geopolitikai/GCR/RV áttekintés 2017.02.08.


Bár a pénzügyi részét még mindig nem igen értjük, de Trumpról nagyon érdekes dolgokat írnak.
Milly




“Hátrányos helyzet” 

Geopolitikai/GCR/RV áttekintés 

2017. februar 8.






Publikálásra érkezett e-mailen keresztül du.  8:30 EST : ~ Dinar Chronicles



A keleti parti hívóközpontoknak és a külső alkalmazottjainak nehéz időszakuk volt ma este, ott kellett lenniük a helyükön készenlétben naplemente után. Nem az „indul az idő” volt kiadva. És nem a Fehér kalaposok hivatalos időpontja (vagy nem Dunford részéről kiadott kötelezettség) szerepelt ma éjszaka. Viszont semmi negatív becsapódó hír nem történt egész nap, ami nagyon szokatlan.

Nekünk azt mondták, hogy 20 civil hívóközpontot katonai bázissá alakítottak át a személyzettel együtt 6 héttel ezelőtt. És amit a bőség stratégiáról mondtak a hívóközpontoknak, az hirtelen a WF(Wells Fargo)/Szíria/Izrael/ISIS kudarc után következő első számú stratégiává vált. Így most a biztonsági terv az elsődleges és fordított a sorrend a hívóközpontok számára. Lehet, hogy mindig ez volt a terv?

A ZIM beváltó helyek elcserélt helyek és a személyzet is, de különálló katonai bázisokon vannak, amelyeket a HSBC ellenőriz (és a Vének a ZIM geográfiai helyein). Mi ezt hallottuk már hat hónappal ezelőtt, de a hívóközpontok átalakítása egy új dolog volt.

A kisebb RV valuták ( a VDN, IQD, IDR, AFA) még normális külső beváltóközpontokon keresztül működnek, és a jelenlegi specifikus valutákkal foglalkozó banki fióktelepek is. De a HSBC a legnagyobb USA bankká fog válni, és nem a WF lesz az.
Minden privát beváltó tud még néhány magasabb független arányt elérni, de a valutaspecifikus bankfiókoknak nem lesz ennyi eltérési lehetőségük az arányokkal kapcsolatban, még mindig egy kicsit magasabb a szerződéses arány, ha befektetési szándékkal alkalmazzák.

Minden magánszemély váltása bármelyik váltóhelyen biztonságos lesz, biztonságos, biztonságos..., tehát nincs ok az aggódásra. És a pénzetek is biztonságban van, biztonságban, szintén biztonságban.
Hagyjátok a drámát a mamára, és szurkoljatok a lemaradottaknak … mert azok vagytok.

Trump elnök megkezdte a kivonulását az észlelt hatalmából, de mi magunk tudjuk, hogy az ő eltávolítását már aláírták ezen a hétvégén MacGill AFB-ben D-Tampa-ban, Floridában. (Ez volt az eredeti terv is a régebbi infók szerint. /Milly)

Most figyeljétek meg, amint mindenki, minden egyes személy leugrik Trump fondorlattal megszerzett vonatáról, aminek a kezdetét már hétfő reggel észrevették. Donaldnak a hét végére már egy barátja sem marad a D.C-ben.

Azt mondjuk, Trump le fog mondani, ami  MINDIG is a terv volt -miután az izraeli  Netanyahu megérkezik egy február 15-i találkozóra - a lehetséges erkölcsi felháborodások miatt, amelyek az ő üzleti érdekei miatt alakultak ki.

Hamarosan ezután a Knesset vádat fog emelni Netanyahu ellen. A Minszki egyezmény szerinti ukrajnai Porosenko leváltása röviddel ezután fog következni.

Minden geopolitikai lemondás a hónap vége előtt véget fog érni, amint befejeződnek a pénzügyi reformok.

A bankvilágban egy szomorú uralkodó nézet uralkodik, hogy a beváltók 50%-a 2 éven belül vissza fog esni a szegénységbe. Tartsátok fontosnak a részletekben történő kifizetések választását mindaddig, amíg megoldható, ha beváltotok! 

Gondoljatok arra, mintha megnyernétek a Powerball-t vagy a lottót, és kisebb részleteket vennétek fel az egyszeri pénzfelvétel helyett. Biztosan nem annyira izgalmas, de sokkal könnyebb irányítani az életeteket, és több hibázást engedhettek meg, amíg hozzászoktok az új, hirtelen gazdagságotokhoz. (Akik nem szoktak hozzá a pénz kezeléséhez, azok kezéből sokszor kifolyik. /Milly)

A DEFCON 3 állapotot (védelmi készültség állapot) újra visszaállították ma éjjel, nem kell aggódni a hazai fenyegetettségek vonatkozásában, mivel a titkos fényerők ellenőrzésük alatt tartják ezt a helyzetet.

Isten velünk van.




Fordította: M Anna


1 megjegyzés:

  1. Mit is kellene beváltanunk, kedves Milly???

    Értem én hogy villllany motor, de mi hajtja? :-)

    VálaszTörlés