2017. július 22., szombat

Üzenet a fénymunkásoknak - A Kollektíva 2017.07.14.


"Olyan korba léptek most, ahol a Föld meggyógyul minden betegségéből, sérüléséből és felszabadul egy régen teremtett rendszer fogságából, amely börtönözte az Ő természetes energiáit és Felemelkedési erejét."
A Kollektíva üzenete 

2017. július 14.


Üzenet a fénymunkásoknak 


Közvetítette Caroline Oceana Ryan
 A galaktikusok mostani vezetőit, a földi elementálokat, a felemelkedett mestereket, az idős tündéreket, az angyalok és arkangyalok vezetőit nevezik a Kollektívának:  

Üdvözlet nektek, ennek a felemelkedési folyamat mestereinek!
Most nem csak földi lényként üdvözlünk titeket, de mint intergalaktikus lényeket is, akik az emberiséget a lét és a tudat következő fázisába vezetitek.
És ti most egyre jobban tudatában vagytok annak, kik vagytok, miért jöttetek ide ebbe a korszakba, és a nagyon különös munkának, amit az éterben végeztek, amikor alszotok – és egy kevésbé tudatos módnak, amit energetikailag végeztek az ébrenléti óráitokban.
Tudjuk, sokan mondjátok „Nem érzem, hogy teljesen itt vagyok. Úgy érzem, mintha több helyen lennék egy időben, vagy alvajáró lennék, vagy képtelen vagyok teljesen figyelni fizikailag vagy mentálisan.”
Ez érthető.
Mert ebben a csodálatos folyamatban egy szén-alapú létből egy kristály-alapú létbe való elmozdulás történik egy sejt-éterikus szinten, minden, amit tudtok, az gyorsan eltolódik egy teljesen új formába és új irányba.Így amíg bizonyos dolgok úgy tűnhetnek, hogy mindig is voltak, azt veszitek észre, hogy nem úgy látjátok azokat, mint egykor láttátok.
Elvárjátok, hogy a külső folyamatok sokkal könnyebben és gyorsabban menjenek, például – hogy dolgok feltűnjenek vagy megoldódjanak, vagy „meg legyenek csinálva” majdnem akkor, amikor elképzelitek.
Csodálkoztok, miért van szükség telefonra vagy postára, amikor minden, amire szükségetek van, reggel csendben lenni pár percet, hogy megkapjatok minden üzenetet bárkitől, aki el akar érni titeket, esetleg megjegyezni, amit mondanak, de nincs szükség közvetlen fizikailag hallani vagy személyes kapcsolatba lépni velük.
Elhatározzátok, hogy kapcsolatba léptek másokkal, hogy beszéltek a felsőbb énükkel (vagy telepatikusan kapcsolatba léptek velük), figyelembe véve a felsőbb szándékot a kérdésre, és megértitek az egész életútjukat – azok színét, formáját és geometriai szimbólumaikat – amelyek elmagyarázzák nektek intuitív módon, Kik Ők és milyen úton vannak.
És mindez olyan szinten ér el titeket, ami szükségtelenné teszi a szavakat. 
Felerősödve érzitek a fák, a sziklák, az állatok és az alattatok levő Föld életét, történetét, személyiségét és előszeretetét olyan módon, amit korábban soha nem tapasztaltatok teljesen, megértetve, hogy minden szent, minden élő, és minden energia, folyamatosan fejlődik és kibontakozik.


És ti a mostban a kormány, a média, a nyugati orvoslás, az oktatás nem megfelelő megjelenését láthatjátok, megérthetitek a csalódás és az illúzió sok szintjét, ami olyan régóta tart, és láthatjátok, amint a fátyol, amit régen olyan körültekintéssel alkottak meg, szétoszlik a szemetek előtt.
Ez nem meglepő számotokra, mert már telepatikusan tárgyaltatok erről másokkal az interdimenzionális utazásotokon mind éber és álomállapotban, amikor a galaxisotok és az univerzumotok több különböző helyén megjelentetek.

Ti már pontosan látjátok, mi történik a bolygón, ami megosztott, és azt, amint a „politikusok” a régi rezsim fogását lazítják, és a szabad választás lehetőségét teremtik meg, valamint a Föld Felemelkedő emberiségének az ön-kormányzását.  

Ti már úgy érzitek magatokat, mint az úgynevezett „Természet” része, mintha külön lennétek a Földtől, de megértitek, hogy ti részei vagytok Neki és olyan szentek vagytok, mint Ő, és mindannyiótokat mérhetetlenül tisztelnek és értékelnek.
És ti már érzitek a saját Szellemetek repülését az új területek felett, amint visszanyertétek a helyeteket a saját Földetek Isteni kormányzásában.


Nem olyan hely, amiért „fizetni kell a létért”, hanem olyan, ahol együtt-Teremtetek a mindennapi lét egyre magasabb szintjein, más békeszeretők, szívszerető Fénylények csoportjaiban dolgozva, ahol semmit sem „véletlenül” teremtenek és semmi sem magától értetődik.
Ez az a hely, ahol aktívan együtt-Teremtetek, az egyre növekvő magas frekvenciátokkal irányítva.
Egy bolygó, amely nyitott a zavarok, betegségek és sérülések természetes gyógykezelésére.
Egy bolygó, amely mindenki számára békés gazdagságot ad, a társadalmi helyzettől, a fajtól, a vallástól és egyéb jellemző vonásoktól függetlenül.
A szép és teljes Földi erőé, amely a természetes magas frekvenciával rezonál, ami a Föld igazi színeiben és teljes megjelenésében van.
Olyan korba léptek most, ahol a Föld meggyógyul minden betegségéből, sérüléséből és felszabadul egy régen teremtett rendszer fogságából, amely börtönözte az Ő természetes energiáit és Felemelkedési erejét.
Hasonló a ti Felemelkedési tudatotok, bár ennek a folyamatnak a tudatában bizonytalanságot érezhettek néhány napig.
Ennek az oka az az ego-elme hit, hogy ez egy túl nagy változás ahhoz, hogy ne merüljenek fel kétségek azzal kapcsolatban, hogy ezt a folyamatot túlélitek.
Néhányan nem élik ezt túl fizikai értelemben, ez így van, és mi megáldjuk őket, amint az utuk következő részére emelkednek.
A legtöbben azonban, akik a Felemelkedés útjára léptek továbbhaladnak, egyre biztosabban, néhányszor némi ütközéssel és megrázkódással, és nem kevés fáradtsággal és keveredéssel más napokon.
Mégis a megfelelő pillanatokban érezzük a belső izgalmat, amikor rájövünk, hogy „Ez a mi bolygónk legnagyobb pillanata, ez az Ő felszabadulásáé, gyógyulásáé és a megvalósulásáé, amit ő hozott!
„És én megtestesülve itt vagyok, hogy részt vegyek, földi személyzetként ebben a csodálatos időben – nem csak mint szemtanúja ennek a nagyszerű átalakulásnak, de aktívan segíteni Őt és a társaimat bármilyen módon, azért jöttem, hogy támogassam őket.”Úgy fogjátok észrevenni, hogy ez az Átalakulás nem egy halálos pillanat, bár az ego-elme úgy érezheti, mint egy halál- és újjászületési utazást.
És azt szeretnénk mondani, a ti bolygótok korábbi önmagát-szolgáló irányultságának, a patriarchális időszak a matriarchális intuitív tudás feletti létének és a régi Földi élet hamis irányítási formák alatti bitorlásának – (mindezeknek) most vége van, olyan formában, hogy nem csak az esti hírek kommentátorait, de a szívetek, az agyatok és a testetek sejtjeit is sokkolják.
És így mi nem esünk kétségbe, még a leginkább próbára tevő pillanatokban sem, hogy nincs erőtök  a mostani utazásra.
Tele vagytok erővel, és tele inspirációval és megértitek, amit az egész Földi életetekben kerestetek – minden Földi életetekben.
Mindannyian az Isteni és a Humán integrációjának megértését kértétek lelki módon, még akkor is, amikor egy olyan mátrixban dolgoztatok, ami azt állította, hogy ez lehetetlen.
És íme, kedveseim!
És mindannyian, a Szivárvány Hídként bizonyítottátok, hogy nincs különválasztva az, ami Szent és Isteni az Emberitől.
Eljött a ti pillanatotok! Örüljetek és teljen meg a szívetek!
Sohasem vagytok egyedül.
Namaste! Mögöttetek állunk – nyissátok ki a szemeteket és lássatok minket! 

Kézirat: 2017, Caroline Oceana Ryan
1 megjegyzés: