2018. július 17., kedd

Orbán Viktor 2018. őszi parlamenti beszéde 2018.07.17.

Annak a megvalósulását segítjük, amire gondolunk, főleg ha nagy energiával tesszük.  Csak Isten a tudója, hogy kiben mi lakozik valójában és mire képes. Ezért segítsük a jó oldalt kibontakozni. 
Különben is álmodozni jó!

Legyen így! Áldás a Mindenségre!
Milly


Orbán Viktor 2018. őszi parlamenti beszéde
2018.07.17.Orbán Viktor 2018. őszi parlamenti beszéde, amelyet minden televíziós társaság közvetít (részletek)


- Tisztelt Honfitársaim, Magyarok!

Magyarország minden eddig ismert földi szövetségtől, szervezettől és rendszertől függetlenné vált. Magyarország a mai naptól teljes mértékben szabad és független, továbbá a Galaktikus Földi Szövetség teljes értékű tagjává vált, minden más földi országgal együtt.

Eljött az ideje annak, hogy az összes adósság és kivetett adó megszűnjön. Az összes hitelt eltöröljük. Megszüntetünk minden, ember-ember közötti különbséget teremtő uralmi rendszert. A kormányzat ezentúl az állampolgárokéhoz hasonló juttatásokért dolgozik.

Az Ember Szellem, Lélek és test hármassága. Az akadémikus orvoslás munkáját ezentúl mindenhol a Lélekkel foglalkozó terapeuták segítik, továbbá mindenhol elérhető lesz a fejlett földönkívüliektől származó gyógyítási technológia, amely használatával bárki legfeljebb néhány nap alatt bármilyen betegségből meggyógyul. Az összes, nyugati gyógyszergyártó cégek által készített gyógyszerek felülvizsgálatát követően minden, előnytelen mellékhatást kiváltó szer forgalomból történő azonnali kivonásra kerül.

Az összes folyó-, és állóvizet, továbbá a termőföldeket, erdőket, és az összes természetes területet a földönkívüliektől kapott fejlett technológiával kitisztítjuk és helyreállítjuk. A levegőből kivonjuk az összes, eddig felhalmozott szennyező anyagot. A mezőgazdaságot földönkívüli fejlett eszközök segítségével fejlesztjük.

Az országban mindenhol térítésmentesen elérhetővé tesszük a szabad energián alapuló eszközök használatát. Ettől a pillanattól kezdve a fűtés, a világítás, főzés, vagy bármilyen más energiát igénylő tevékenység ingyenes.

Minden család, illetve egyedülálló térítésmentesen kap tőlünk egy eszközt, amellyel mind élelmiszert, mind ruhaneműt a szabad energia segítségével az Univerzum láthatatlan Energiájából képes ingyen előállítani. Az eszköz neve replikátor. Az eszköz használatára mindenkit egy nap alatt térítésmentesen megtanítunk.

Átalakítjuk a közlekedést. Minden, benzinnel vagy gázolajjal működő motorral hajtott gépjárműre kiegészítő eszköz kerül, amely a levegőből, illetve vízből kivont energiával működteti a motort. 
Állami szintű támogatással kezdjük el az összes gépjármű szabad energiával történő működtetésére történő átszerelést. 
Az összes aszfalt-, és betonút egy, legfeljebb két éven belül eltávolításra kerül, lévén elkezdjük a föld felszíne fölötti közlekedést, amelyre folyamatosan mindenkit felkészítünk és megtanítunk.

Az oktatást teljesen átszervezzük. A valós és hiteles, több ezer éven át elrejtett tudást kívánjuk mindenki számára átadni.

A pénz fokozatosan kivonásra kerül, lévén minden, az állampolgárok számára szükséges szolgáltatást ingyenessé teszünk. Az adóhivatal megszűnik.

Az összes szabadidő vagy sporttevékenység mindenki számára ingyenesen elérhető lesz.

Rövidesen elindul az első, egyelőre Naprendszeren belüli űrjárat, amelyen minden állampolgár, az állam támogatása mellett egy alkalommal térítésmentesen utazhat majd.

....

Átadom a szót földönkívüli Testvéremnek...Forrás: Deres Gábor3 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen!
  Sajnos az a személy akinek az irányítása alatt több mint 12 év rabszolgaélet halmozódott, csak egy elfogadható bejelentést tehet, ami örömet és megkönnyebbülést hoz számunkra az az, hogy elutazik, egy naprendszeren bellüli űrjárattal. Nincs nála hitelesebb személy ebben a Nemzetben? Milly.. Milly

  VálaszTörlés
 2. igy legyen mert igy van ÁLDÁS A MINDENSÉGRE

  VálaszTörlés
 3. Jó lett nagyon ez a kis lelkesítő és utópikus cikk én szerintem. Jól össze lett foglalva az írásban mindazon mélyről jövő, a bensőnkből fakadó természetes vágy és kívánság, amelyre bizonyára minden fénymunkás lelkületű személy már tűkön ülve vár. Nem tudom, mennyi esély van erre, hogy mindez a mi jelen világunkban és életünkben valósággá váljék, azonban a remény hal meg utoljára.
  És álmodozni pedig valóban jó és érdemes! :)

  "Ahol az álmok véget érnek, ott kezdődik a valóság"!

  VálaszTörlés