2021. október 16., szombat

Tobozmirigy lassú aktiválása kezdődik 2021. 10. 15.

Tobozmirigy lassú aktiválása kezdődik sokaknál



Az őszi változások időszaka

 Üzenet

2021. 10. 15.
Folyamatosan haladunk életünk magasabb szintjei felé, ahol isteni énünk fénye egyre jobban át hatja a földi önvalónkat. Most megnyílnak azon tudati tereink, amelyek által nagyobb rálátással és belső bölcsességgel haladhatunk a kijelölt úton.

Elkezdődött a tobozmirigy aktiválásának nagyszabású folyamata.
A tobozmirigy, amely energetikailag összekapcsolódik a harmadik szemmel, lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük az Igazságot. A működő tobozmirigy a kulcsa a személyes ébredésnek.

A tobozmirigy aktiválásának folyamata a következő hónapokban, 2022 -ig fog tartani a beáradó kozmikus energiák és fénykódok által mivel eljött az ideje a nagy feltárásnak, vagyis az igazságokra való ráébredésre. Belépünk az Apokalipszis valós idejébe.

Az apokalipszis görög eredetű szó jelentése: felfedés, leleplezés, fátyol eltávolítása, kinyilatkoztatás, amelynek valójában semmi köze a szó szerinti világvégéhez, inkább a valóságra való ráébredést jelenti.

Első ízben mindenki a személyes valóságában ébred rá az igazságokra, szembesül döntéseinek következményeivel.
Tehát elkezdődik az igazságok feltárása és a választások következményeinek a megtapasztalása.

Akik eddig nem akartak "látni és hallani", mert az igazság nem volt elfogadható a számukra rá fognak döbbenni, hogy a jelenlegi világi hatalom működése a színfalak mögött valójában az emberiség ellen irányult. Az álcák és a hazugságok leleplezése megmutatja a valódi arculatát annak ami körülöttünk történik.

Az egyre agresszívebb intézkedések és a globális méretű káosz, még a vakok szemét is megnyitja. Az emberek most megmutatják valódi arcukat, szándékaikat és törekvéseiket.

Egyre kevésbé lehet a farkasokat báránybőrbe öltöztetni, mert vérengző természetüket már nem tudják elfedni.
Az elmúlt másfél év történései mindenkit választás elé állítottak, a döntések pedig ajtókat nyitottak a jövő felé.

Most a következő fázisban a választások eredményei az anyagi valóság szintjén is meg fognak megmutatkozni és sokan képtelenek lesznek szembenézni azon döntéseik következményeivel, amelyeket meghoztak. Azonban az életük eseményei feltárják az igazságot és kegyetlenül szembesíteni fogja őket azzal, amit nem akartak felismerni.

Mindazok, akik az elmúlt időszakban nem dolgoztak magukon és ellenálltak a fejlődés lehetőségeinek, valamint nemet mondtak a felemelkedésre, fokozatosan leépítik az életüket, mert csak a pusztító energiákhoz tudnak kapcsolódni, amelyek életellenes programokat indítottak el testi és lelki szinten.

Globális szinten az ősz sok meglepetést tartogat, így a közös energiatérben nagy változások várhatók. A Nagy Ébredés következő hulláma már az ajtón kopogtat.
Az ébresztés harsonái újabb rétegeket fognak felrázni a mélyálomból és sajnos sokan el fognak menni e földi léttérből azok közül, akik elfogadták az ellen erők bomlasztó programját. Gyors változások és megrázó események időszakába lépünk.

Az új energiák, amelyek eddig a felsőbb tudati és energetikai szinten dolgoztak, most leérkeznek a fizikai valóságba.

Ezzel egy sor pozitív változást indítanak el az életünkben, ám ugyanakkor minden régit is tisztítani fognak. Mindaz, ami már nem összeegyeztethető a magasabb vibrációval elkezd feloldódni. Az élet elavult és régi energiába rekedt részei ki lesznek mozdítva, hogy az átalakulás megtörténhessen. Természetesen ez újabb káosz csomópontokat teremthet globális szinten, mert van ami nem akar változni és sokan megrekedtek a "régi föld" tudatosságában.

Minden esetre készüljünk fel tudatilag és lélekerőben, mert számos változás érkezik.

Ki mint vetett, azt aratja!
Elérkezett a megérlelt gyümölcsök szüret ideje.
Magyar Róbert


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése