2013. december 8., vasárnap

Üzemben a Krisztusháló! -12.08.

 

 Ezért érdemes volt megszületni... Győzelemről énekeljen napkelet s napnyugat!

Üzemben a Krisztusháló - 2013.12.08.

2013.12.08. 07:59 Istengyermek

2013_12_07_udvar_021_1386484889.jpg_640x480

Drunvalo Melchisedek képe a Krisztustudat hálóról. Felettünk 444 Kilométerrel helyezdedik el. Mi a Föld régi helyétől számítva most 17,4 Kilométerrel feljebb vagyunk még egy hétig, utána emelkedünk egy éjszaka alatt 3.6 Kilométert.


Ma háromszoros ünnepre ébredtünk, melyből kettő régi és egy új.Ma van Szent Anna szeplőtelen foganásának ünnepe. Szent Anna a Krisztusszülő Szüz Máriának adott életet, hogy majdan Ő is továbbadja a lángot.http://szeretetlang.blog.hu/2012/12/08/december_8_a_szeplotelen_fogantatas_unnepe
Ez az ünnep egybeesett a mai napon az Ádvent második gyertyagyújtásának ünnepével. Számot vetünk ilyenkor az évi munkálkodásunkról a világban. Átértékeljük a történéseket a szeretet fényében. Nagy tanításokat kaptunk az idén is, mely épülésünket szolgálja. Közvetlen mellettünk élők tükröt tartva szembesítettek minket javításra szoruló dolgainkkal. Öleljük át Őket és köszönjük meg munkájukat. Gondolkozzunk el és rakjuk helyre a darabkákat, vajon mi miért is történt. 

Új ünnepünk az Krisztusháló Élő volta. A Föld népességének 37 %-a mától ezen Él. Ez a szám 1o naponta 1o%-al nő! Amikor eléri az 51 %-ot a rajta lévők száma árfordulunk és megszűnik a mostani (mutáns) háló.
A vas korának kapuit a Teremtés számunkra örökre lezárta. Új világra ébredtünk. Mától az a kegyelem ereje ért el bennünket, mely gondolataink megváltozásában nyilvánul meg. Együttérzőbbek vagyunk a világgal. Csak olyan dolgokat teszünk melyet mi is szívesen fogadnánk. Mától a gondolataink megváltoznak! A Krisztusháló mely 1989. Február 4.-én készült el teljesen, ma éjfélkor viszont elindult rajta a krisztusi szeretet minősége abban a formában, mint mint ahogyan azt számunkra a leghatásosabb. Rezgése 47.7 Hrz, mely minden nappal kicsit erősödik karácsonyig. Ekkor eléri a maximumot 6o Hrz formájában.Az emberi tudatnak eredendően öt hálója volt. Ebből számunkra az Atlantiszi merkaba kísérlet után a felső kettő elérhetetlenné vált. Az alattunk lévő két dimenziósík összeszakadt, melynek lényei összekeveredtek a mi síkunk életével. Azonnali cselekvésre volt szükség.
Az első háló az őstudat hálója vagy abordzsin háló. Az ausztrál őslakosok vannak ezen a tudatszinten. Delej (Ley) vonalak mentén haladnak. A Földanya irányítja őket. Összhangban élnek a természettel. Keveset tudunk róluk. Az Ő hálójuk mintázta áll a legközelebb az aranymetszéshez.
A második háló a mutáns háló, melyen eddig volt kapcsolata a tudatunknak. Azért mutáns mert mutáció során jött létre, amikor az Atlantiszi kísérlet miatt a síkok összeszakadtak. Ekkor az emberiség nagy része már a számunkra elérhetetlen frekvencián működő hálót használta. Szerkezete háromszögekből és négyszögekből áll és egy bal agyféltekés tudatosságot hordoz. Deformáltnak hat az aranymetszés hez képest.
Három nagy szellemlény tudati ereje által megtervezte a megmentő krisztushálót. Mely a szívtudat hordozó hálója, nevezhetjük egységtudatnak is. Bár az hajszálnyira más de közel áll hozzá. A Krisztusháló 83 ezer kereszteződési pontján szent helyeket, piramisokat, létesítettünk vezetésük alatt, az elmúlt 13 ezer év során.  Ma viszont bekapcsolták a maximális kapacitásra amit még elviselünk. 

Az egész nyári munkálkodásunk, a szerek és a tanítások mind ezt a felemelő pillanatot szolgálták. Szerek által kijavítottuk a helyek energiaáramlását ott ahol szükséges volt a mostani energiafogadás által. Megalkottuk és szent helyeken rákapcsoltuk a Krisztus tudat hálóra. Már 7,5 órája teljes üzemben van. Figyeljétek a gondolataitokat. Képesek vagyunk öngyógyításra és még ezer csodára amit most fogunk felfedezni.
Szemeim könnyben.....megcsináltuk.  Ezért érdemes volt megszületni...

Győzelemről énekeljen napkelet s napnyugat:

http://www.youtube.com/watch?v=mnCEKI5L-zA

Ilona

 http://istengyermek.blog.hu/2013/12/08/uzemben_a_krisztushalo_2013_12

 

Megjegyzés: Aki ma reggel odaadóan meditált, az érezte.
Dombi Katalin 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése