2014. június 23., hétfő

Milyen volt a hétvégéd? -Élményleírás


Megkérdezem, mert számos ismerősöm mesélt csodálatos élményekről. Nem akármilyen energiák működtek a hétvégén.
Szeretettel várom az élménybeszámolókat! Komolyan kérem, hogy hozzászólásban valamit írjanak kedves olvasóim a hétvégei élményeikről! Nagyon izgalmas időket élünk. Tanulságos lehet mindenkinek elolvasni.

Viszont voltak másfajta élmények is. Volt, aki egész nap csak aludt, mint pl én, vasárnap.

"A mai napon a Napból érkező erő a Tejúton át lép be a Föld terébe.
Nagyon erős tisztító hatású, ezért sokan kábulatot, kábultságot, émelygést, szédülést érezhetnek mától kezdve hat napig.
Ugyanis a tudattalanból az elmúlt életek nehéz emlékeit a Tejúton keresztül bejutó VÖRÖS színű Erő most  tisztítja. A tisztítás a gyökércsakrához kapcsolódó érzések tisztulását jelzi, főleg a félelem erejét. Aki teheti ezekben a napokban pihenjen amennyit csak tud.
A VÖRÖS erő érkezése a megvilágosodáshoz kapcsolódik, mint tisztító erő, mely egyben kódokat is hoz. "- Ahoja, zen mester" (istengyermek.blog.hu)




 Milyen volt a hétvége? 
A 2014. június 21-e és 22-e?


Nálunk a faluban pincesori fesztivál volt. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a szervezésről, a programról, a hangulatról. A 160 fős kis falu rendezvényén volt vagy 1000 vendég ... és mindenki kitűnően érezte magát... (kivéve aki nem akarta, mert nem tudta elengedni magát)




Varga Miklós is énekelt
Óriási sikere volt.

Áldás, béke, szeretet
Dombi Katalin Milly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése