2015. január 29., csütörtök

Az Új Föld Megvalósul - Mihály Arkangyal 01.28


Kedves Fénymunkások, a személyes és bolygószintű fénytestek újra- kalibrálásával, ami nemrégiben történt, a Föld Felemelkedési folyamatának utolsó fázisába lépett. Ez január első heteiben kezdődött, amikor kollektív döntés született a Magasabb Dimenziókban...

Az Új Föld Megvalósul: Változások a Következő Időszakban.

2015.01.28. 20:11 Istengyermek


 
"Az Új Föld Megvalósul: Változások a Következő Időszakban."Mihály Arkangyaltól, Celia Fenn közvetítésével"Kedves Fénymunkások, a személyes és bolygószintű fénytestek újra- kalibrálásával, ami nemrégiben történt, a Föld Felemelkedési folyamatának utolsó fázisába lépett. Ez január első heteiben kezdődött, amikor kollektív döntés született a Magasabb Dimenziókban, hogy a Föld utazásának Befejező szakasza új, multidimenzionális otthonába, megkezdődjék.

Mióta a Paradicsomi háló lefektetésre került 2005 márciusában és bolygószinten aktiválódott 2005 folyamán, a Bolygó felkészült arra, hogy Új Föld frekvencián nyilvánuljon meg. Azok számára, akik készen állnak, hogy az új hálóban teljesen lehorgonyozzanak, az Új Föld manifesztációjának kezdete a Jelen pillanat!

Ez azt jelenti, kedveseink, hogy a bolygó összes élőlényének döntést kellett hozni az elmúlt néhány hónapban. A döntések megszülettek, és minden élőlény kiválasztotta, hogy hol lesz, mikor a Föld Felemelkedésének utolsó lépéseit megteszi a közeljövőben.Ez azt jelenti, legdrágább Fénymunkások, hogy munkátok természete lényegileg megváltozik a következő évben. Nem lesz szükség a továbbiakban arra, hogy "híd" legyetek mások számára. Mindenki meghozta a maga döntését, és azok, akik az Új Földet választották, befejezik az átkelést és új szerepükre Isteni Énjük fogja őket felkészíteni. Azok közületek, akik olyan keményen dolgoztak az elmúlt öt évben, most egy kicsit megpihenhetnek és figyelmüket az új közösségek és struktúrák megteremtésére fordíthatják, melyek az Új Föld mag-pontjai lesznek. Ez sokkal könnyebb lesz, mint a Felemelkedési munka, amit eddig végeztetek, melynek során új energiákat kellett tartanotok és hordoznotok néhány havonta! Tudjuk, hogy sokan milyen kimerültek vagytok jelen pillanatban!

De mivel a bolygó felemelkedési folyamatának utolsó fázisába ért, sok változás várható és nagyon gyorsan. Ezek a változások a márciusi nap- és hold- fogyatkozás, illetve a Napéjegyenlőség után lesznek. Ezek a változások a Régi Föld hálójának gyors szétbomlásához vezetnek, lehetővé téve, hogy az Új végre megmutatkozzék.

Legdrágább Fénymunkások, sok lélek dönthet úgy, hogy eltávozik, amikor ezek a változások bekövetkeznek. Ez az ő döntésük, tiszteletben kell majd tartanotok választásukat. Azok, akik a Felemelkedés útját választották, figyelmüket az Új Föld megteremtésére fogják fordítani és megengedik, hogy az új energiák életükben megmutatkozzanak. Természetesen ezek a döntések még egy ideig nyitottak lesznek, és lehetséges áldást hozni a döntési helyzetbe azáltal, hogy figyelmetek fókuszában folyamatosan a szeretetet, békét és harmóniát tartjátok, saját életetekben és mások iránt is.

Minden megváltozott

Kedveseink, sokan észrevettétek a januári energia döbbenetes változásait. Sokan kicsit elveszettnek, irányvesztettnek érzitek magatokat. Nos, amint már mondtuk, sokatok számára munkátok e része véget ért. Ideje kicsit megpihenni és elkezdeni élvezni új tudati szintetek békéjét és nyugalmát.

Amint a Régi eltűnik, jobban hozzászoktok a békéhez, nyugalomhoz és csendhez. Ez belső létállapototok visszatükröződése lesz. Megtanultok megállni, várni, türelmesnek lenni és megengedni az Újnak, hogy a maga idejében bontakozzon ki. Azt is megtanuljátok, paradox módon, hogy amikor arra hívást éreztek, akcióba lendüljetek.De amint már említettük, - a munka megváltozik. Sokan meg fogtok lepődni, hogy mire kaptok hívást a jövő évben. Ne feledkezzetek meg arról, hogy hallgassatok a Szívetekre és Belső Hangotokra, kövessétek a vezettetéseteket, hiszen ez lényetek igaz sarkcsillaga. Ne engedjétek meg másoknak, hogy befolyásolják döntéseiteket. Döntéseitek a tieitek, másoké lehet, hogy másmilyenek. Tiszteljétek a saját- és mások döntéseit, mert ahogyan már említettük, sokan más helyen és más módon fognak munkálkodni, mikor a Felemelkedési folyamat új fázisát megkezdi.
Mindig emlékezzetek arra, hogy Feltétel Nélküli Szeretetből dolgoztok és hogy egy Család vagytok. A Szeretet, Tolerancia és Elfogadás nagyon fontossá válik most. Értékeljétek egymást és döntéseiteket. Hiszen a bolygó minden lénye jó döntést hozott önmaga számára az adott pillanatban! Legyetek benne biztosak, hogy meghozott döntéseitek megfelelőek, jók!" 
Forrás: https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/kzvettsek/michael-arkangyal-celia-fenn-kzvettsvel
Köszönet érte Rékának! :-)

Forrás: http://istengyermek.blog.hu/2015/01/28/_az_uj_fold_megvalosul_valtozasok_a_kovetkezo_idoszakban?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése