2015. február 7., szombat

Több esemény február 17-én - 02.07.



Van a lineáris közeljövőnkben egy időpont. Ez február 17-e. Egy keddi nap. Tíz nap múlva fogjuk megtapasztalni…

Miért érdekes ez a nap?
Mert ezen a napon több esemény is határnap. Látszólag egymással nem összefüggő események. Legalább is a linearitásban.

Nézzük:





 Több esemény február 17-én


       Pénzügyi fronton az Európai Unió azért harcol, hogy megakadályozza az új görög kormány fogadalmának bekövetkeztét, hogy törlik az adósságukat, hogy ezzel tönkretegyék az EU pénzügyi rendszerét. 
   Az Egyesült Államokban a vállalati kormány kétségbeesetten próbálja összekaparni a túlélőpénzt február 17-e előtt, azon időpontig, amíg haladékot adtak számukra, hogy megtalálják a forrásokat, miután elmulasztották a január 31-i határidőt.”
       Ezen a napon pont Budapesten fog tartózkodni Vlagyimir Putyin.

Mint látható, az USA adminisztráció lelkesen küzd, hogy eleget tegyen pénzügyi kötelezettségeinek. A külföldi források szerint, necces, hogy tudnak valahonnét „külső” forráshoz jutni. (Japán kifosztva, Olajdollár mesterségesen alacsony hozamon, azonnali háborús konfliktus nincs kilátásban, ami pénzt hozna….)
Hacsak addig Ukrajnának nem adják át a támadó fegyvereket?
Szóval, igazi kaszinójáték zajlik Washingtonban. És érdekes lenne, ha pont 17-én kellene bejelenteni az USA fizetésképtelenségét?

De miért pont Budapesten van aznap Putyin? Ez számomra is egzotikus lehetőség, egyenlőre válasz nélkül.
Mert Orbán, önmagában nem akkora játékos, hogy miatta jönne pont aznap Putyin. Valószínűleg, egy sokkal magasabb szinten összehangolt folyamat érdekes képeit látjuk. Azért energetikailag érdekes, tényleg egzotikus.

Ha szellemi szintű munkaterületként tekintek a két eseményre, akkor pont ellentétes stratégiát és energetikai képletet látok. Mert míg Washington esetében a „fénymunkánk” arra irányul, hogy a pénzügyi újraindítás mielőbb megvalósuljon, azaz álljon le a Washingtoni ámokfutás. Itt a fényünkkel azt támogatjuk, hogy valaminek legyen vége, hogy az új helyébe léphessen. Azaz, innét elvonom az energiát, a támogatásom.

A másik esemény kapcsán, - Czeke András felhívását követve, - pedig nem elvonás, hanem energia támogatás történik, azaz a Fényünk segítse és táplálja a magyar nemzet függetlenségének a létrejöttét.
Tehát Amerikából „kivonom” az energiám (figyelmem), míg Budapesten kiárasztom azt.

Persze lehet, hogy ez nem így van, de számomra érdekes párhuzam, ez a nap, a világpolitikai esemény síkon.

Béke!
Gábor

2015.02.07.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése