2015. március 22., vasárnap

Vegyétek és vigyétek, osszátok - Égi üzenet 03.20.


Áldott  Mag- és Magyar  Lelkű Testvéreink a Nagyvilágban!!!   Akinek   van szeme LÁSSA   akinek van füle   HALLJA  MEG...... A Mindenható  Atya-Anya csatornából kaptunk ünnepi  üzenetet  és  Áldást  a JELENÜNKRE  A VÁLTOZÁSOK  BEINDÍTÁSÁRA  ÖRÖMTELI KÖNNYEKKEL OLVASTAM  REMÉLEM MINDENKIT BOLDOGGÁ TESZ
OSSZÁTOK OSSZÁTOK OSSZÁTOK  ÁLDÁS ÁLDÁS ÁLDÁS!!!
Szelei Magdolna




Vegyétek és vigyétek, osszátok - Égi üzenet
2015. 03.20.


Szívetekben az élet dobbanása elindult. Útjára engedtem az ébresztő - élesztő fény energiákat. Érezzétek az örömöt, a hálát és szerelmes szenvedéllyel telt szívem teljes szeretetét. Minden virág, fű, fa és a teremtett világ minden élőlénye mosolyog rátok, ontja felétek az én az Egy-ség szeretet energiáit.
Bennetek vagyok, belülről fakasztom mosolyomat arcotokra, melegséggel áldom meg bensőtöket és szíveteket pedig csordultig töltöm a szeretetemmel.
Vegyétek, és vigyétek, osszátok és áldjátok a környezetetekben élőket.
Fénykódjaimat küldöm mindannyitoknak.
Eddig is küldtem és volt, aki eddig is fogadta. Most viszont sokan vagytok tudatotoknál és még többen maradtok meg ebben az idillinek tűnő állapototokban.

Tudjátok meg hát, amit átéltek, az a valóság. Nektek csoda számba megy, pedig ez lenne a természetes. Mosolyogjatok és erősödjetek.
Sokan álltok be szolgálatba, és még többen vagytok, akiknek hatalmi pozíciójuk hatályát veszti ezzel a nappal.
Tudjátok meg, hogy a mai napon beavatások sorát végezzük el, és fogadalmaitokat ünnepélyes keretek között ünnepeljük meg veletek.
Szimbólumok sokaságával borítunk be titeket, testeteket, lelketeket és környezeteiteket mindenhol , akárhová is mentek.
Higgyetek a szemeteknek, mikor fátyol jellegű fényjelenségeket láttok, nem illúzió hanem valóság. 
Nem a szemetek káprázik, hanem a valóságot kezditek érzékelni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése