2015. július 3., péntek

Petőfi Sándor újratemetése 2015.07.17-énTisztelt honfitársaim!

Mellékelten megküldjük Petőfi Sándor temetésével kapcsolatban Dr. Kubínyi Tamás a HUN Televízió tulajdonosának felhívást azzal, hogy tegyétek fel honlapotokra, küldjétek tovább, osszátok meg facebook-on (láncreakció szerűen) honfitársainknak.
Kérlek benneteket, hogy minden igaz MAG-ot mozgósítsatok. Kötelességünk fejet hajtanunk Petőfi Sándor a NEMZET CSILLAGA hazatért hamvai felett!

Áldás!

Szövegközi kép 4
Apró Juhász János
FVSZME Elnöke
Apó, Szöged-Csanád (Ajtony)-Torontál őrző

www.fvszme.hu (a honlap aktuális oldalán a temetéssel és megemlékezéssel kapcsolatos összes információ megtalálható.)
Szövegközi kép 1Szövegközi kép 2
Szeretve Tisztelt Magyar Testvérünk! 

A rendszerváltás negyed évszázadával párhuzamosan fut egy történet, amely az államadósság felszorzása, a privatizációs országrablás, a NATO- és EU-csatlakozásban beteljesült teljes önfeladás, a devizauzsora és a történelemben soha nem látott méretű kivándorlás összes ismertetőjegyét magában foglalja egyetlen fogalomban: Petőfi! Legnagyobb költőnk tanított meg bennünket a szabadság, a haza és a nemzet szeretetére, és ma sem lehet jobban szeretni a hazát és az igazságot mint ahogy Ő szerette. Petőfit életében számtalan legenda vette körül, a szabadságharc bukása után pedig számos helyen vélték felfedezni bújdosóként az ország különböző helyein rejtőzködve. Ismert az a történet is, amely a levert magyar lázadók száműzetéséről, szibériai fogságáról szól. Mindezekről egyre több tény, adat és bizonyíték kerül napvilágra, és eljött az idő, amikor a feltételezésnek és a bizonyosságnak el kell válnia egymástól. 

Morvai Ferenc gazdasági vállalkozásokban szerzett tapasztalata és kitartása kellett ahhoz, hogy a szibériai történet nemzetközi megmérettetés alá kerüljön, és immáron elkészültek a tanulmányok, melyekkel szemben tudományos érvek a Magyar Tudományos Akadémia részéről mindeddig nem hangzottak el, még a genetikai kontrollvizsgálatokhoz szükséges sírfelnyitást sem engedélyezték.

 Itt az idő az érvek és ellenérvek összevetésére, mert immáron nem lehet a Petőfi-ügyet a szőnyeg alá söpörni. Miután a totális médiaterror a teljes elhallgatást és a nevetségessé tételt választotta a KGB jól ismert receptje szerint, az alternatív média vállalta fel a magyar igazságot, melynek megismeréséhez mindenkinek joga van. Az Álmos Király Televízióban www.kubinyitamas.hu 12 részes sorozat indul ÁKTV Petőfi címmel a kérdéskör bemutatására, melynek első része megtekinthető az alábbi fájlra kattintva: https://youtu.be/aDBoLU7hHZc A műsorok munkanapokon este 7-8 óra között élőben nézhetőek a www.kubinyitamas.hu oldalon, és mindazokon a honlapokon, amelyek a következő napokban csatlakoznak hozzánk. Kérlek benneteket, juttassátok el ezt a műsort mindazokhoz, akikben él még a magyar szellem csírája. Ha csak egyetlen százaléknyi esély lenne arra, hogy Petőfi Sándort találták meg Barguzinban, a magyar államnak akkor is mindent meg kellett volna tennie az igazság érdekében, ezzel szemben az arányok fordítottak, miközben a hatalom közömbössége, cinikussága és rosszakarata végtelen. 

Minden igaz magyar honfitársamat kérem együttműködésre, mert ebben az ügyben senki nem lehet közömbös. A Magyar Haza elvész, ha nem kerülnek többségbe azok, akikben él Petőfi szelleme. A jelenlegi és háborút követő minden korábbi hatalom Petőfivel együtt a magyar szabadságot is eltiporta, kijelölve ezzel a frontvonalat mindannyiunk számára. Csatlakozzatok a nemzeti ügyhöz, jelentkezzetek az almoskiralytelevizio@gmail.com címen annak érdekében, hogy megküldhessük azt a képernyő beágyazási kódot, amelyen keresztül az ÁKTV PETŐFI című műsort élő egyenes adásban nézhetitek saját honlapjaitokon. 

A tényfeltáró műsorsorozat végén július 17-én kerül sor a kegyeleti megemlékezésre a Papp László Sportarénában, melyre magyarok ezrei jelentkeztek már a világ minden részéről. Ismerjétek meg az igazságot, mert az szabaddá tesz benneteket! Az Álmos Király Televízió azoknak a honlapoknak engedélyezi képernyője beágyazását, amelyek működtetői bíznak a magyar feltámadásban, és tenni is hajlandóak érte.

 Vegyetek részt a műsorban, jelentkezzetek be a Kubinyi001 Skype-címen és élőben fejtsétek ki gondolataitokat. Várjuk azon honfitársaink jelentkezését is, akiknek kételyeik vannak, vagy éppen ellenzik a Petőfi üggyel való törődést, mert meggyőződésünk, hogy mindenkinek joga van saját meggyőződéséhez, de ahhoz is, hogy megismerje az igazságot. A Jóisten áldjon meg minden igaz jó magyar embert! Kubínyi Tamás
Egyéb információk: 


MILLER ZOLTÁN: HISZEM, HOGY PETŐFIT TEMETIK ELMorvai Ferenccel beszélget Kubínyi Tamás - ÁKTV Petőfi - 150630Megamorv-Petőfi Bizottság Egyesület
elérhető a Facebookon.


A  Mindenható  Egy Szent  Isten  Hívása!
Áldott  és  Szent  Magok  Magyarok!!!
Petőfi  forradalmi  LELKÉVEL ismét felragyogott  Betlehemi csillagunk.
Nem  az  lényeg van-e  csont és hogy kit vagy  mit temetünk.
Nem  temetni  megyünk, hanem  ÜNNEPELNI.  Ünnepelni  a Magyar   Nép   újjá éledő  forradalmi   eszméjét. Születésünket  segítjük   elő  a  FÉNY SZERETETÉNEK   és   AKARATÁNAK  EREJÉVEL   JÉZUS   URUNK  ZÁSZLAJA  ALATT.
Jézus   és  Petőfi   szelleme  egy tőről  fakad   és   LELKÜK   ugyanazon  eszméért  harcolt   és  harcol ma  is   napjainkban.
Végre  elérkezett   a  mi  cselekvésünk  napja, amire  oly régen vártunk  és  ezért  a pillanatért  (  ÉV-SZÁZADOK  )   illetve    évek  óta,  közösen sokat  dolgoztunk.
Hozd  magaddal  láng lelkű   szellemed  a   Magyar  Nép  Lélek  iránti  szeretetedből.
Öltözz   fehér  ünnepi  ruhába,  tűzd  ki  a  kokárdádat  a   SZABADSÁG  szimbóluma  és  ereje  ként.  Hozd  a dobodat  amivel  egységbe  hívjuk az  ősi sámán, táltos, mágus  erőket.
Ezennel   a  mi  Urunk  Jézus  fegyvereként   megindítjuk az  IGAZSÁG    a   SZABADSÁG   és  a   SZENT   FORRADALOM  FÉNYESSÉGES   ESZMÉJÉT   és   EREJÉT!
Találkozunk   a   Papp  László   Aréna  előtt,  2015. Július   17-én  fél  10-kor   itt eligazítást   tartok  a  további  feladatokról, hogy egységben mozogjunk.
A  napi  program  ingyenes  mindenki  szabadon mehet  be  az arénába.
Délután  16 óra  körül  indul a menet  a Kerepesi  úton  át a  Fiumei  sírkertbe, ennek a  díszmenetnek  az élén  haladunk.
A   Nemzeti   Panteonunkban   IMÁDKOZNI   fogunk  az  ŐSÖK   SZENT  SZELLEMI  ELŐTT   ÉS  KÉRNI  FOGJUK  ŐKET  TÁMADJANAK  FÖL   PORAIKBÓL   és   SEGÍTSÉK   a  MEGGYALÁZOTT,    KIFOSZTOTT, ELBUTÍTOTT  és  TÖRTÉNELMÉT   MEGHAMISÍTOTT   Magyar  LELKEK    sokaságának  tudatának   megtisztulását.
Álljanak   élére  SZENT   ügyünknek  és   segítsék  PANNÓNIA    MEGÚJULT  szellemiségét  és  NEMZETTSÉGÉT   MEGTEREMTENI,  ILLETVE   TÖRVÉNYRE  EMELNI!
A   Kárpát-Haza   mindig is SZENT-SZAKRÁLIS   KIRÁLYSÁG    volt, van és lesz.  Ez  a  MI  KÖZÖS   OTTHONUNK   HAZÁNK.  Itt  akarunk  élni  FÜGGETLEN  ÁLLAMKÉNT,   EGYSÉGBEN ,  BÉKÉBEN,  EGÉSZSÉGBEN  és   BŐSÉGBEN,   EZEN  A  FÖLDÖN.
A  MAGYAROK   ISTENÉNEK   EREJE   ÉS   A MINDENHATÓ  ISTEN  SZENT  LELKÉNEK    AKARATA   SEGÍTSEN EBBEN   MINDANNYIUNKAT!
ÍGY   LEGYEN   MERT  MI IS   ÍGY  AKARJUK, AKARJUK,  AKARJUK!!!
ÁLDÁS    ÁLDÁS     ÁLDÁS
"   FÖL   TÁMADOTT   A  TENGER   A  NÉPEK   TENGERE   "  
LÁTJÁTOK   ŐK     EL - INDULTAK     A    VILÁGBAN    ÚJ  HAZÁT,  ÚJ  ISTENT,   ÚJJÁ  SZÜLETŐ    FÖLDET   KERESNI..... FIGYELJÉTEK   A  JELEKET......

Az  üzenetet   vette  A    MI URUNK    ÚTMUTATÁSA   ALAPJÁN  és  a  HÍVÁST   KIKÜLDTE   Szelei  Magdolna   Mária  
Budapest, 2015.  Július  03-án  05 órakor.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése