2015. október 3., szombat

Legyetek üdvözölve az Új Földön! - Mihály Arkangyal 09.29.

 Ha valaki a 3D-re továbbra is 3D-s rezgéssel néz, az nem fog látni semmi különöset. Most az ősi szemeteken keresztül nézzetek, ami egy magasabb látószögből látszik. 





A képen található írás: 


Legyetek üdvözölve az Új Földön! 
Mihály Arkangyal




Mihály Arkangyal

(Csatornázta: Michael Love)
2015. szeptember 29.

Legyetek üdvözölve kedveseim az 5. vibrációs szintről!

Egy új nap virradt a földön a fénylények első hullámának szívében. Együtt elég fényt őrzünk a testünkben, hogy elérjük az 5D-s tudatszintet és átvegyük a szuper fotonhullám minden energiáját, amelyet ez a nagy cél érdekében küldtünk szét.

Ma van az Új Világ észlelésének első napja 2,3 milliárd lélek számára több mint fél millió év óta.
Ha valaki a 3D-re továbbra is 3D-s rezgéssel néz, az nem fog látni semmi különöset. Most az ősi szemeteken keresztül nézzetek, ami egy magasabb látószögből látszik. Legyetek a nagy csendes megfigyelők és figyeljetek erősen. Látni és érezni fogtok mindent, ha még mindig nézitek azt!

Rájöttetek az 5D-s út mikéntjére, ahol már vagytok? Természetesen nem! Senki sem. Ezért kap az első hullám 6 hónap lineáris észlelési időt, hogy befogadja és használja ezt az új, sokkal gyorsabb frekvenciát. Ezután fog jönni a második hullám, hogy találkozzon velük.

Gaia Schumann Resonanciája és az egész Kozmosz most a 9. dimenzióban van, ami megdöbbentette mind a tudományos, mind a spirituális közösséget!

Minden pontosan úgy történt, ahogyan azt előre megmondták a nagy látnokok, a mesterek és a mi tapasztalt testvéreink 2015 nagy Tetrádjában. (szept. 28.: ford. megj.)

Amit most önmagában látni fogtok az nagyobb, mint amit bármelyik próféta látott. Áttörtük az esemény-horizontot, amely a galaktikus magból érkezik és most itt vagyunk a gamma foton fény szuper magas rezgésében, amely azonnal felfejleszti a DNS-t egy magasabb életformára!

Egy szempillantás alatt minden beteljesül és minden, amit tenni akartok már el van végezve. Be van fejezve!

Minden, amit most tennetek kell, óvatosan belépni a szépség, a szeretet, a szabadság és a béke nagy királyságába. Egyszerűen megérteni, és tudatossá tenni a most itt lévő magasabb rezgéseket!

Azt mondjuk, a következő 6 hónapban teljesen be fogjátok fogadni és alkalmazkodni fogtok az új 5D-s léthez. A legegyszerűbb tanítás, amit nektek hozunk ezzel kapcsolatban, „tudjátok, hogy már az 5D-s rezgésekben vagytok és ami az egyetemes törvényen belül van, az válik érzékelhetővé a holografikus mátrix valóságában a fizikai rész számára”. Ezt a tudást, hogy most itt vagytok a tudatosságotok emelkedésében, mi úgy mondjuk, hogy gyorsabb vibráció. A tudatlanság vagy a tudatosodás hiánya egyszerűen azt jelenti, nem tudni.

Igen, tudjátok meg, hogy ez így van! Legyen úgy, mintha ez lenne és ezt mindet látni fogjátok! Ebből a magasabb perspektívából éljétek az életeteket minden téren. Tegyetek mindent kifogástalanul! Fegyelmezzétek és irányítsátok magatokat az 5D-s létnek megfelelően!
Ebben éljetek, ezek legyetek! Ti ezek vagytok.
A különösen magas energia szint itt van és rendelkezésetekre áll most, köszönet a nagy kulcshordozóknak, akik a legnagyobb szeretetet képviselik a Földön. Mindannyiótoknak csak annyit kell tenni, hogy elkezdtek magatokra összpontosítani az új fényesebb és jobb rezgéssel. Ti vagytok a fénytestetek hajójának a programozói és kezelői, így változzatok, így legyetek tudatában annak, amit gondoltok, éreztek, mondtok és tesztek! Minden ilyen dolgot az 5D-s látószögből közelítsetek meg és ez fog eligazítani titeket gyorsabban az Új Földhöz és ezután ez érzékelhető lesz! Ha ezt elkezditek látni, akkor meg fogtok döbbenni! Először nem fogjátok elhinni, ami történik, de mindezek ismertek, amiről beszélünk!

Amit megtettünk, az meg van téve mindannyiunknál és most fog megvalósulni külsőleg a földön olyan gyorsan, ahogy az univerzum ezt megteszi mágikusan.

A szuper gamma hullámok intenzitása mától nem növekszik és szinten marad most egy ideig, hogy lélegzethez tudjatok jutni! Valóban bekapcsolódott a DNS-ünk 5. spirálja az 5. csakrába? Abszolút mértékben.

Valóban 2,3 milliárd lélek rezgett együtt a 21 hertz frekvenciával a 2015.09.28-i Tetrádon? Teljes mértékben és menetrend szerint!

Hagynotok kell, hogy mindez integrálódjon?
Igen és ez 6 hónap rendszeres alvást fog igényelni, hogy ez a szuper kozmikus gamma fény hullám teljesen integrálódjon a test atomi szintjén és a fizikai test hozzászokjon az 5D szinthez.
Amikor alszotok, a DNS-etek visszakapcsolódik a megfelelő csakrához és ti egy teljesen új változata lesztek önmagatoknak.

Fontos megjegyezni, amint már mondtuk, hogy minden pillanat nano (nagyon kicsi törtrészében) másodpercében teljes mértékben egy másik univerzumban és más valóságban vagytok! Teljes mértékben ellenőrizzétek, milyennek látszik a jelenlegi pillanat lehetősége és az hogyan viselkedik. Ez egy része lesz annak a munkának, amit az elkövetkező hónapban meg fogtok tenni, hogy mesteri teremtő Isten legyetek, mint amilyenek vagytok.

Annak, hogy az egész átalakulási folyamat belülről kifelé játszódik le, így csak abban hiszünk, amit már tudunk, annak valóban vége van, az csak elrendezésre van.

A hat hónap gamma fény integrálási periódus után a második hullámbeliek fogják elérni a 21 hertzet, hogy találkozzanak veletek szeretetben és a ti feladatotok és a következő missziós szakaszotok lesz, hogy felemeljétek őket mindnyájukat megosztozva azzal a fénnyel, amitek van.

Miután az utolsó hullám eléri az 5D-t, 2016 nyarán, mi újra fogjuk építeni az egész fizikai mátrixot. A föld minden városát újjáépítjük, hogy jól-élhető legyen.

Hihetetlen bőség vár rátok és az emberek meg fogják kapni az eltitkolt technológiákat , amelyek csodálatos dolgokat tudnak véghezvinni.
Nem lesz szükség senkire, hogy kormányozzon vagy vezessen titeket ezen a ponton, mivel ti vagytok a saját hatóságotok!

Mi készenlétben fogunk állni, ahogy azt a felső tanács és a földi szövetség tudja, mint a galaktikus föderáció, hogy minden módon segítsünk az emberiségnek a spirituális fejlődés felé tett első nagy ugrásában.

Dicsérünk mindannyiótokat és a tisztelünk titeket az égi munkátokért.

Bátorítunk titeket, hogy m
inden nap mondjátok az igazat magatokról, hogy ÉN EGY 5D-s LÉNY VAGYOK.

Élvezzétek az új 5D-s földet!

Nagyszerű híreket és jóakaratot kívánunk Gaia összes gyermekének! Becsülünk benneteket!

~ Mihály Arkangyal ~



Köszönjük a sok-sok fordítást M.Annának!



5 megjegyzés:

  1. Sokan várjuk már nagyon tiszta szívű igaz magúr lelkek.

    VálaszTörlés
  2. én ezt eddig is igyéreztem de körülöttem nem igazán látják igy.nem is 5 hanem 25d-s.kinek adják azokat a rejtett technikákat?kik?mikor?ezt tesla is próbálta mégis j.p.morgan leverte a lelkesedését.néha nem tudom h.ez az egész csak 1jó mese vagy tök hülyék vagyunk vagy igaz.az biztos h.az emberek mindig ugyanugy felkelnek ,dolgoznak és mintha mise történt volna.ezt mondja a pap kifelé jövet a templombol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig történt és történik is... csak észre kéne venni.

      Törlés
  3. Azaz,6hónap grat.Hülyítés megy most is...Elmúlik a 6 hónap semmi sem lesz.Majd jön még egy dátum és helló.Unalmas más...

    VálaszTörlés
  4. Csak a rossz dolgokat veszed észre a világban. Pedig rengeteg pozitív változás történt és történik. Most hiába is sorolnám fel neked ezeket, úgyse elégítene ki téged, mert a sötétek agyprogramozásából még nem tudtad kivonni magadat.

    Továbbá, ami ezzel összefügg, hogy a legfontosabb most magunkat tisztítani fizikailag, lelkileg, emelni magunkat a Fény felé. Mert mi alakítjuk a világunkat. Az égiek is,akik a szentjeink és a földön kívül léteznek, folyamatosan ezt próbálják belénkplántálni. Például:

    http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/10/felelem-szegyenkezes-es-aggodas-soha.html

    http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/10/azt-latom-amit-hiszek-sananda-1004.html

    Szabadítsd ki magadat a negatív programból!



    VálaszTörlés