2016. január 6., szerda

Egy összehangolt támadás folyik, hogy véget vessenek a kazár maffia uralmának ebben az évben 01.06.



Ezek a tények bizonyítják, hogy mennyi minden változott és változik folyamatosan világunkban. Olvassuk csak végig a híreket! (A kazár maffia az elnyomó sötét háttérhatalom.)
Milly


Egy összehangolt támadás folyik, hogy véget vessenek a kazár maffia uralmának ebben az évben


1/06/2016







A jelenlegi geopolitikai helyzet, különösen a Közel-Keleten, Európában és az Egyesült Államokban megérett a rendszerváltásra. 2016 legnagyobb eseménye lehet a kazár maffia kormány bukása az Egyesült Államokban. A gonoszság és a háborúskodás ezen elsődleges forrásának eltávolításával a világbéke is lehetővé válik 2016-ban. Ez azonban nem történhet meg a világ eseményeinek passzív megfigyelése révén, mindenkinek meg kell tennie amit tud, hogy bizonyos legyen a planetáris felszabadulás ebben az évben.

A Washington D.C. rezsim, mely Obamát bábként és szószólóként használja, mélyen megosztott. Sokan támogatják az Obama rezsimet. A tény azonban az, hogy az Obama rezsim elnökölt ártatlan japánok tömegmészárlása idején 2011. március 11-én.

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2015/12/statement-of-benjamin-fulford-tokyo-japan-witness-statement.html

Azok az amerikaiak, akik úgy vélik, hogy a külföldiek meggyilkolása jogszerű külpolitika, azoknak emlékezniük kell, hogy ez a rezsim egyetlen bennfentes ellen sem emelt vádat, akik felelősek több ezer amerikai megöléséért 2011. szeptember 11-én. Emellett az igazságot sem mondták el erről az eseményről.

Ezen kívül ez a rezsim nem tartóztatta le a bűnözőket a Wall Streeten, akik több trillió dollár értékű csalásokért felelősek, melyek az amerikaiak nagy részét elszegényítették.

Az orosz kormány ugyancsak nyilvánosan és hivatalosan vádolta azzal a kazár maffiát, hogy illegálisan ragadta magához a hatalmat az Egyesült Államokban, és biológiai hadviselésre alkalmas létesítményeket hoztak létre az egész volt Szovjetunióban. Amikor ilyen vádak hangzanak el nyilvánosan a diplomáciában, az annak a jele, hogy a vádló kész bizonyítani ezeket az állításokat. Az amerikai hadsereg fehér kalaposai szintén megerősítették ezeknek a biológiai fegyver laboroknak a létrehozását.

Ezek a létesítmények azon terv részeként jöttek létre, hogy betegségeket, éhezést és háborúkat használjanak a világ népesség 90 százalékának megsemmisítésére. Félreértés ne essék, annak ellenére, hogy az Amerikát uraló kazár maffia viszonylag jóindulatú arcát mutatta Obamával, így is rajtakapták, hogy emberek milliárdjait próbálták megölni.Ez azt jelenti, hogy megpróbáltak megölni gyakorlatilag mindenkit, aki ezt olvassa, plusz a barátaikat és a családjukat.

A világ polgárainak többsége békés, és nem szívesen vesz részt erőszakban. Ha azonban valaki megpróbálja megölni a családját, akkor törvényesen joga van őt megölni önvédelemből. A családunk megvédésének elmulasztása önmagában is bűncselekmény.

A Fehér Sárkány Társaság és szövetségesei ezen népirtó banda elleni harc folyamatában vannak. Ennek részeként jövő héten hivatalosan is követelni fogják, hogy Chodoin Daikaku, a világ néhány legnagyobb harcművészeti egyesületének vezetője, valamint a világ katonai és hírszerző ügynökségei és mások jogos önvédelemből cselekedjenek, és semmisítsék meg a népirtó kazár maffiát.

Sok minden már megtörtént, különösen a Közel-Keleten, ahol a kazár megbízottak, mint Törökország, Izrael és Szaúd-Arábia összes légierejét földre kényszerítette az orosz, kínai és Pentagon fehér kalapos szövetség.

Kína elfogadott egy új terrorizmus elleni törvény, amely lehetővé teszi ügynökeinek, hogy levadásszák a Kazár gengsztereket bárhol a világon "összehangoltan az amerikai és az orosz különleges erőkkel, a Pentagon és kínai források szerint. A kínaiak már elküldték a különleges erőiket Szíriába, az izraeli határ közelébe a Golán-fennsíkra, a források szerint. Az orosz, Pentagon fehér kalapos és kínai különleges erők Szíriában, Irakban és máshol aktívan elfogják és megölik az izraelieket, törököket és szaúdiakat, "sőt a rossz oldalon álló jenkiket is," Pentagon források szerint. A kínaiak ugyancsak különös érdeklődést mutatnak a Szíriában és Irakban tevékenykedő ujgurok iránt.

A sátán imádó kazár rezsimek Törökországban és Szaúd-Arábiában most nagy bajban vannak. Szaúd-Arábia gyakorlatilag "aláírta saját halálos ítéletét" a múlt héten a kedvelt síita imám, Nimr al-Nimr kivégzésével, CIA tisztviselők szerint. Az igazi muszlim világban nem felejtették el a szaúdi rezsim vérengzését a tavalyi Hadzs idején. Így felismerték, hogy a szaúdi rezsim nem alkalmas az Iszlám Szentföld megvédésére. Ezért történt, hogy a szaúdiak 34 nemzethez intézett "terrorellenes" szövetségre való felhívása legjobb esetben színleléssel találkozott. Szaúd-Arábiát fel fogják osztani, és csak idő kérdése, hogy Salman király és megbízottai a saját fejüket találják a hóhér fatuskóján, mondták.


Törökország időközben azon tervével, hogy újraélessze az Oszmán Birodalmat, elmulasztotta a legjobb időt. Kurdisztán, beleértve Törökország nagy részét jó úton halad, hogy független nemzet legyen, és helyrehozzák az 1. Világháború egyik legnagyobb igazságtalanságát. Törökországban a gazdasági bajok, köztük a gyenge valuta, az infláció, a csökkenő turisztikai bevételek és az áruhiány megteremtik egy katonai puccs feltételeit, Pentagon források szerint.

Az oroszok a maguk részéről komolyan gondolkodnak egy nagy szárazföldi invázión Törökországban és Szaúd-Arábiában, mert így véget érne a radikális iszlám eretnekség, és a soha véget nem érő terror, amit létrehoztak, orosz FSZB források szerint. Az orosz Ortodox Egyház, a valódi hatalom Oroszországban jelenleg támogat egy ilyen szent háborút, mint ami szükséges a Kereszténység és a valódi iszlám védelmében. Mivel az Egyesült Államok fegyveres erői nem fognak harcolni Oroszországgal, hogy megvédjék a jelenlegi török rezsimet, a NATO nem lehet akadálya egy ilyen lépésnek.

A kazár megbízott erők eltávolítása ugyancsak sikeresen zajlik Líbiában és Nigériában. Nigériában az amerikai hadsereg segített a helyi erőknek legyőzni a Boko Haramot. A Boko Haram név mellesleg azt jelenti, hogy "a nyugatosodás szentségtörés".

Dél-Amerikában szintén embervadászat folyik a Bush/Clinton kábítószer csatlós "El Chapo" ellen. Ez része a folyamatban lévő műveleteknek, hogy elvágják az összes kábítószer pénzt, mely támogatta a kazár maffiózókat és megabankjaikat.

Brazília is ráébredt a veszélyekre, melyet a kazárok jelentenek, és töröltek egy 2,2 milliárd dolláros üzletet, melyet egy izraeli céggel kötöttek az olimpia biztosítására. A szóban forgó International Security and Defense Systems céget összefüggésbe hozták a dél-amerikai diktatúrák halál osztagaival. A brazilok azzal is tisztában vannak, hogy egy izraeli cég, a Magna BSP is bűnrészes volt a Japán elleni 311 nukleáris és szökőár terrortámadásban.

Kínai hírszerzők az állambiztonságért felelős minisztériumtól már az USA-ban, Izraelben és másutt is keresik a megtorlás lehetőségét a múlt nyáron Tiencsinben végrehajtott mikro-nukleáris támadás miatt, ázsiai titkos társasági források szerint.

Az Egyesült Államokban a kazár maffia ugyanígy egyre gyorsabban veszít a hatalmából, mely sok szempontból látható. Az egyik, hogy az amerikai vállalati elnök szóvivő Barack Obamát a Pentagon fehér kalaposai arra kényszerítették, hogy visszakozzon az Irán ellen bejelentett rakéta szankció tervétől.

Továbbá a vállalati médiát az Egyesült Államokban arra kényszeríti a Pentagon és az ügynökségek fehér kalaposai, hogy tárják fel az Egyesült Államok hatalmi struktúráján belül a kazárok ellen folyó csatákat. Ennek egyik eredménye volt, hogy széles körben publikálták Seymour Hersh cikkét mondván, hogy az amerikai hadsereg dacol a washingtoni hatalmi intézmények közel-keleti politikájával. Továbbá Pentagon források szerint Rupert Murdoch-ot arra kényszerítették, hogy tegyen közzé egy jelentést a Wall Street Journalban az NSA és a kazárok között dúló harcról, és hogy ennek része, hogy az NSA az amerikai kongresszus prostituáltjai ellen kémkedik, akik a kazár maffiának dolgoznak.

Kapcsolódó cikk: Seymour Hersh: A Pentagon titokban hírszerzési információkat küldött az Aszad kormánynak

A kazár maffia által irányított rezsim Izraelben megkésve ébredt rá a tényre, hogy elveszítik az Egyesült Államok ellenőrzését, és hogy a világ többi része már régóta bölcs a nemzetközi antiszociális viselkedésükkel kapcsolatban. Éppen ezért amikor Izrael megpróbált egy hamis támadást megrendezni Tel-Avivban a múlt héten, hogy úgy tűnjön, mintha ők is az "ISIS támadása alatt állnának", abszolút senkit nem tudtak becsapni.

Az izraeli kormány elkezdte olvasni az írást a falon, ezért a közelmúltban megpróbálták elhatárolni magukat török és szaúdi szövetségeseiktől. Az izraeli biztonsági apparátus felismeri, hogy az USA támogatásának elvesztésével Izrael túlélése mások jóakaratától függ, bárki is nyeri a folyamatban lévő harcot a Közel-Keleten. Ezekben a napokban ez valószínűleg azt jelenti, hogy az izraelieknek el kell kezdeniük meghajolni Oroszország előtt. Mindenesetre az izraeli, szaúdi és török rezsim jövője a következő évben nem eldöntött.

Európa jövője is egyre inkább Oroszországéhoz lesz kötve az elkövetkező évben, mivel az amerikai hadsereg nincs olyan hangulatban, hogy Oroszországgal háborúzzon a Rothschildok nevében. Az európai kazár elit már elvágta kapcsolatait az amerikai kazároktól azáltal, hogy csatlakoztak a kínai ihletésű Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bankhoz.

Bár az igazi kérdés 2016-ban is az maradt, hogy mi fog történni a magas szinten folyó pénzügyi háborúban, mely az elmúlt években már tombolt. Ezen a fronton a legújabb fejlemény az, hogy a japán kormány titokban arról döntött, hogy csatlakoznak a kínai kezdeményezésű Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bankhoz, a japán vezetésű Ázsiai Fejlesztési Bank tisztviselői szerint a Fülöp-szigeteken. Ha ez megtörténik, akkor a Wall Street és Washington D.C. kazár pénzügyi uralkodói el lesznek szigetelve, és szembe kell nézniük a végső vereséggel.

Az elmúlt év végén a Vatikán P2 szabadkőműves páholya és a kommunista Kína egyaránt kérte a FST segítségét a kazár finanszírozók és maffiózók lemondásáról folyó tárgyalásokban. A Fehér Sárkány Társaság ragaszkodik a jubileumhoz (valamennyi állami és magán adósság egyszeri elengedése), az ebül szerzett kazár vagyonok újraelosztásához, valamint egy meritokratikus jövő tervezési hivatal felállításához. A FST ahhoz is ragaszkodik, hogy legalább 7 trillió dollár álljon azonnal rendelkezésre átlátható módon azon kampány finanszírozásához, hogy véget vessenek a szegénységnek, és hogy megállítsák a környezet pusztítását, valamint állítsák az emberiséget egy exponenciális növekedési pályára a jövőben.

Amíg a kazár megadás meg nem történt, a Fehér Sárkány Társaság és szövetségeseik tovább folytatják többdimenziós offenzívájukat.

Benjamin Fulford






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése